Sen konuşma tatlım. Eşine söyle. Böyle olacak iş değil bu. Arasın annesini "anne teşekkürler yoruldun ama math ve ben hallederiz" desin.Merhaba hanimlar. Bu saatte aglayarak yaziyorum 29gunluk cicegi burnunda bi anneyim. Dogumdan sonra 2hafta annem kaldi yanimda 2haftadır da kayinvalidem var, kv ile zaten anlaşamıyoruz daha dogrusu konusmuyordum. Esimde konuşmuyordu ama 2ay önce baristilar. Bende gerek olmadığı surece hala konusmuyorum.Simdi de bana yardim etme düşüncesiyle gelmis, ama hala ona hizmet eden benim.
Konum oglumla ilgili davranislari. Ilk geldiginde gözüne limon damlatmak istedi neymis daha iyi gorurmus karşı ciktim. Gizlice yapmaya çalıştı oglumu elimden geldigi surece yanliz birakmadim. Ve evdeki tum limonlari yok ettim. Sonra başladı psikolajik olarak bu cocuk zaten zayif surekli kaka yapiyor. Bu cocuk gelismez diye. Zaten dogdugunda da kötüydü o yüzden kuvezde kaldi sorumlusu sensin diyip durdu. Sustum cevap vermedim. Yine basladi bu cocuk niye uyumuyor uyumayan cocuk gelismez diye. Yine sustum. Bu arada her buldugu firsatta ayaginda salliyordu. Sallama dedim hala devam ediyordu 3gundur yanimdayken bile kucagina vermiyordum. Sallamasin diye dun 2dakika mutfaga gittim geldim bi baktım ayaginda salliyor. Ustelik ne bi minder ne bi yastik hic bise yok cocugun altinda. Hemen aldim. Yapma dedikce yapiyorsun dedim. Herseyi sen biliyorsun ben 8cocuk buyuttum dedi. Bende sen 8tane buyutmusun birakta bunu ben buyuteyim dedim. En son aksam sallamayi birakmis. Cocugu almış bi eliyle gogsunden tutmus bi eliyle poposundan kucaginda zipattirmaya calisiyordu cocuk daha belini tutamıyor ben tam kizcaktim ki cocuk kendini geri attı zor yakaladim yavrumu. Oturdum ağladım aksam esime dedim dayanamiyorum artik gitsin dedim. Sabah diger ogluna gitti ogle sonu gelecekmiş yine oturdum ağlıyorum nasil katlanacam o kadina diye. Ne yapayim daha nasil davranayim daha ne kadar sert olabilirim kizlar ?
daha neler duyacağız kk sayesinde kv sanki geline kızmış bebekten acısını çıkartıyor resmen intikam alıyor ?Nutkum tutuldu !!
1 aylık bebeğin gözüne limon sıkmak nedir ya
Zavallı yavrum..
ya bana da öyle geldi. çocuğa kötü davranıp maksat konu sahibinin canını sıkmak onun da canını yakmak .içimden küfür etmek geçti nasıl kötü kadın odaha neler duyacağız kk sayesinde kv sanki geline kızmış bebekten acısını çıkartıyor resmen intikam alıyor ?
ya bana da öyle geldi. çocuğa kötü davranıp maksat konu sahibinin canını sıkmak onun da canını yakmak .içimden küfür etmek geçti nasıl kötü kadın o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?