Herseye karışan kayinvalide...

bızde de aynı sorunlar ben de hamıleyım dogumu memlekette yapacaktm sırf kaynana yuzunden vazgectım eltımın bebegıne yaptıklarını gordum cunku... yok cocugu dısarı cıkarken yuzune kara bırseyler surun yok emzıgı agzına alıp sonra bebege vermeler... cocugun altını temızlıcem dıye cocougu pişik etmeler... daha neler neler yok ters cevırmeyın soyle olur yok ınsan ıcıne cıkarmayın... yok soyle emzır yok soyle yap demeler sadece kaynana da degıl kayınbabada karısıyo... bunları gordukce gözüm korktu doguma da cagırmıcam gıtmıcem de... snın de allah yardımcın olsun canım

bu ne yaa şaka gibi. nasıl olsa lohusasın
bi cinnet her şeyi halleder!
Cok şükür cinnete gerek kalmadan gitti :)

Verir miyim hiç. Yanına yaklaştırmafım bile. Gitti çok şükür de kurtuldum.
Susmayip cevabini vereceksin. Susarsan herkes tepene biner. Zaten duzgun iliskiniz yokmus niye kasiyorsunuzki.

Bu cocuk bizim ve karisma diyeceksin. Bu kadar.esin yapamiyorsa sen yapacaksin.
Eşim gerekeni dediği için ben karışmadım. Bugunde gitmese açıkca sen kal burda ben anneme gidiyorum dicektim.
Bu ne ya güzel bi dille anne sen kendi evine git de anlamıyorsa da sert dille gönder gitsin
Eşim gönderdi çok şükür:) göndermese ben gitcektim annemin yanına.

2.de annemi göndermicem. Şimdide ben vermiyorum oğlumu zaten. O da akşama
kadar boş boş oturuyor evde. Güya yardım etcek tek bi gün bile yemek yapmadı.
amannn bazıları o kadar yüzsüz ki anlamıyorum agzına etsen ne oldu demeyeeck... pekı esın ne dıyor bu duruma ?
Eşim hep yanımdaydı. Gitmesini bi kaç kere söyledi. Baktı Olmuyor bende sütüm az kaldı kesilecek annen böyle yaptıkca diyincs daha da ciddi konuştu. Gelmicek şükr oda.
Cocugu kör edicek asitli sey. Boyle bi sacmalik hayatimda gormedim. Ben ayni ortamda basbasa birakmam cocugumu oyle bi kadinla.k

Kendi agzina da b.k koysun o zaman. Yemeklerin tadini daha iyi alir.
En son sözüne bayıldım. Koymadım zaten koymamda artık.

Valla evinde yap rahat edersin. İlk 1hafta sana ve bebege yardım edilirse sonra herseyini sen yapıyorsun zaten.

Valla evinde yap rahat edersin. İlk 1hafta sana ve bebege yardım edilirse sonra herseyini sen yapıyorsun zaten.

ben zaten kaynanayla ugrasamam canım benım hayatımda gordugum en pıs bakımsız dagınık kadın varsa o da kaynanam cıddı cıddı soyluyorum... bana faydasından cok zararı olacak allahım bzlerı bu cadı kazanına düşmüş kaynanalardan korusun

Eşim hep yanımdaydı. Gitmesini bi kaç kere söyledi. Baktı Olmuyor bende sütüm az kaldı kesilecek annen böyle yaptıkca diyincs daha da ciddi konuştu. Gelmicek şükr oda.

ıyı barı hadı :) esın en azından senın tarafında... bıraz da sütüm gelmeyecek dmekle iyi yapmıssın kocann da gözü korksun yazık ya bebek bu ufacık :)

Bence eşinin karşısına alıp konuşması lazım çok net bir tavırla. Sınırlarını sen yeterince çizmeye çalışıyorsun ama seni saymıyor belli ki, oğlu kararlı durursa engellenebilir ancak. Ama müsamahasız olduğunu göstermesi gerek, böyle yapacaksa eve gelemeyeceğinin, kalamayacağının kesin bir dille anlatılması lazım.

Bunları görmeden yorum yapmıştım, çözmüşsünüz zaten, hadi geçmiş olsun tekrarı olmasın

Yerinde olsam bebeğini ana kucağına koy gözünün önünde dursun hem göğsünde uyur senin kokunla hem onları yalnız bırakmazsın eşinde uygun bir dille gerek kalmadığını söylesin evli evine köylü köyüne... Ben şanslıyım lohusalığımda yalnızdım kafam rahattı...

evveliyatla yavrunuzu hayirla buyutmenizi temenni ederim. anlayamadigim bir konu var, neden kayyum validenin sizde kalmasina zemin veriyorsunuz? zaten dogum izniniz vardir eger calisiyorsaniz, evde cocugunuza tek bakamiyor musunuz? bu kadar sinir harbi yasamaya deger mi? gelmeye kalktiginda tesekkur ederim "x hanim-y teyze- z anne, biz idare ediyoruz. ihtiyac duyarsam arar cagiririm" demek bu kadar mi zor?

Sen annesin tatlım bebeğinin iyliğini tabiki de düşünmen lazım olabildiğince kartlarını acık oynamalısın bence bebeğini koru çünkü senin koruma na ihtiyacı var yavrunun kayınvalide ni al karşına konuş eski yöntemleri unutmasını söyle kırkın çıkana kadar sabret bebişi yanlız bırakma müsade etme yani bazı şeylere kırkın çıkınca yolla gitsin eğer seninle yasamıyorsa cok ta yüz göz olmaya gerek yok

Sallaması bişey değilde göz meselesi fena

ıyı barı hadı :) esın en azından senın tarafında... bıraz da sütüm gelmeyecek dmekle iyi yapmıssın kocann da gözü korksun yazık ya bebek bu ufacık :)
Korktu korktu dun diyo ki ne sut yapar hemen gidip alayim sütun azaldiysa diyor..dedim en iyi süt yapan sey huzur:)) zaten fayda degilde zarari olacak kimse gelmesin cok daha iyi bence.
Bunları görmeden yorum yapmıştım, çözmüşsünüz zaten, hadi geçmiş olsun tekrarı olmasın
Amin insallah
Hep yanimdaydi zaten hic ayirmadim. Dün de gitti şükür artik kafam rahat. Ikincide annem olsun yanimda baskasini istemem,

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Benim kayinvalide biraz yüzsüz şöyle ki öncesinde konusmuyorduk. Ogluyla barisinca geldi bi kac gün kalacam diye, ben o zaman hem calisiyorum. Hem hamileligimin 7.ayi,.esim annesine anne math hem calisip hemde bu haliyle sana hizmet edemez dedi gonderdi.doguma kadar gelmedi,. Dogumdan sonra da 2kere torun gorcem diye geldi. Torunu gördü gitti o zaman annem bizdeydi. Annemin gidisinden sonraki gunde gorcem diye geldi ama gitmedi. 2haftalık surecte esim 3kere anne gerek yok git demesine ragmen israrla kaldi. Dun esim sen gelirsen ben mathi annesine gondercem diyince gelemedi. Oglum dogali bugun tam 1ay oldu. Ilk haftasinda kuvezdeydi. Eve geldiginden bu yana herşeyini ben yapiyorum
Esin ne diyo bütün bunlara ?
Esimde ben rahatsizim diye rahatsizdi. Gonderdi cok sukur dun o da.
Her seferinde bunu yapmani istemiyorum dedigim halde 2dakikalik bi bos buldugu anda yapiyordu. Oglumu birakip su icmeye bile gidemiyordum. Ama şükür dün gitti. Bu sabah ayri bi huzurla uyandim bende.

Sallaması bişey değilde göz meselesi fena
Limonlari yok ederek hallettim o sorunu canim cok şükür

Korktu korktu dun diyo ki ne sut yapar hemen gidip alayim sütun azaldiysa diyor..dedim en iyi süt yapan sey huzur:)) zaten fayda degilde zarari olacak kimse gelmesin cok daha iyi bence.

ıyı barı canım oly çözüldü :) cok sevındım senın adına :) yalnız dedıgın sey cok dogru logus kadının en cok ıhtıyacı olan sey huzur :) rabbım agız tadınızı bozmasın... darısı benım basıma

Amin canim insallah:) huzur ve azda olsa uyku herseyin ilaci lohusalikta:)) bu sabahta o huzurla uyandim cok şükür:)

Cok sinir bir durum, goze limon sikmak nedir!

Ayy allah yardımcın olsun. Sana sabır versin. Ama üzülme sen şimdi bu kadın ile mücadele edecek gücü bulamıyordum kendinde. Doğum seni hirpalamis. Şimdi eşimle konuş onu göndersin. Eğer gonderiyorsa al çocuğu git annemde kal 2 hafta. Hem dinlenirsin hem rahatlarsin. Olmazsa annen kız kardeşin vs varsa gelsin. O da olmazsa tuttuğunu koparan lafını esirgemeyen bi arkadaşın gelip sende 3-4 gün kalsın bence.

Ama senin bu kadınla işin iş. Senin kendini toplayıp aslan bir anne olup çocuğunun yanan yanaşanı yanaştı gün pişman etmen lazım.

Cok sinir bir durum, goze limon sikmak nedir!
Iyi görsün diyeymis, bende dedim sen kendine sık o limonu sen sikayet ediyordun gorememekten dedim:)

Esim konuştu gonderdi canim, yoksa ben gitcektim anneme

yüzsüz insanın hali başka oluyor maalesef. madem eşin kızmıyor sana ve seni haklı buluyor. kayınvalidene sadece hoşgeldin merhaba hoşçakal de o kadar. daha da muhattap olma. mümkün olduğunca iş ver ona. ütü yapsın bulaşık yıkasın. madem yardıma gelmiş. böylelikle onu da oyalamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…