Herseye karışan kayinvalide...

Susmak asalettendir, buyugune saygili ol, ne olursa olsun esinin annesi soylemlerini bir yere koy tatlim.lohusasin sen.cirkef ol gerekirse.sutun kesilecek Allah korusun.sokma eve gerekirse.ipler zaten daha once kopmus, tekrar kopsun.

Yav insanlar ne ilginç, biz aman yük olmayalım diye canımızın ciğerimizin evine gittik mi 3. gün kalmayız, millet kendini yamama derdinde.
40'nın çıkmasına daha 2 hafta falan var değil mi?
Ay ne zor işler ya. Püfff

ara şimdi kv yi. ben kırkım çıkana kadar annemdeyim. evde yokum de. eşini de haberdar et bu yalandan. böylece gelmesini engellersin.
laftan anlamıyor madem, tek çözüm bu kalıyor gibi.

Bunlar unutulmuyo oğlum doğduğunda sütüm yoktu(tabi hep stresten )3 gün şekerli su verdi kaynana mama yemesin diye,açtı ağlıyordu hala kulağimda sesi hala aklımda olanlar.2 yaşına girdi yine unutamadım

bebegi ziplatmak ne ya Allah korusun kalcasina zarar verir..simdiki anneler eski kadinlardan daha iyi bakiyor cekemiyo bazilari..

Bunlar unutulmuyo oğlum doğduğunda sütüm yoktu(tabi hep stresten )3 gün şekerli su verdi kaynana mama yemesin diye,açtı ağlıyordu hala kulağimda sesi hala aklımda olanlar.2 yaşına girdi yine unutamadım
sekerli su birde valla cocuk konusunda icime sinen neyse onu yaparim babasini bile dinlemem anneyim ben..

insan 1 aylık bebeği nasıl tutacagını şaşırıyo bi yerine bişey olur diye. nasıl zıplatabiliyo beli kafası tutmayan çocuğu.o limonu kendi gözüne sıksın dangalaak. bu cahillikle büyüttüğü 8 çocuk sağlıklımı sağlammı. zaten küsmüşsünüz eşinde senden yana göster tepkini defolsun gitsin. anneliğinin bebeğinin jkeyfini çıkar

["Hayatinanlamisensin, post: 46287962, member: 746429"]sekerli su birde valla cocuk konusunda icime sinen neyse onu yaparim babasini bile dinlemem anneyim ben..[/QUOTE]

Babasi da gidip almadı bende lohusayim cikamadim ailemde daha gelememislerdi uzaktaydilar.yani anlicagin muhtaç kaldım ellerine oynattilar istedikleri gibi

Limon sıksın bide tuza yatırsın deli gibi sallasın hoppala yaptırsın bu nedir ya..
Sen de biraz kararlı ol ve anne bundan sonra bebeğime ben bakmak istiyorum sen artık git! diyebilirsin.

kesinlikle katılıyorum bu yoruma tebrikler. Bebek senin canın ciğerin saygı duyacak bi durum yok resmen canına sağlığına kast ediliyor göster dişlerini
Ben zaten bakarım ki onun yaptığı hic bise yok daha cok sinirlerimi bozuyor ama o inadıyla kaliyir resmen
Esime dedim sen demezsen ben konuscam. Esimde diyo ben daha kac kere gelme dedim daha ne diyeyim diyor.

Bir cinnet her şeyi çözer
Az kaldi zaten cinnete. O zaman yanında esimde gitcek.

Bagirip komsulara rezil eder ondan korkuyorum bende.

Ben zaten tek yapıyorum korkumda yok cok şükür ama o inadıyla kalıyor dun dedim bu gidisle sutum kesilecek diye. Bende farkindayim gittigi zaman herseyim daha rahat olacak diye, en azindan o zaman cocugum uyurken kendime vakit ayircam boyle onuda yapamiyorum.

Esim hep diyor gelme diye, ama kadın zorla geliyor. Geldikten sonra da kapiyi acmama gibi bi durumumuz olmaz çünkü komsulara rezil eder bizi,

8 çocuk büyütmüşte nasıl büyütmüşkim bilir.. o limonu alıp onun gözüne sıkaydınn... eşin destekse iyii buna sevindim.. allah kolaylık versin destek değil köstek oluyor
Amin canim. Esim destek ama kadin anlamamakta israr ediyor. Bi giderse oda farkında torunu bi daha eline gecmez, simdi yapabildigimi yapayim diyor,
Susmak asalettendir, buyugune saygili ol, ne olursa olsun esinin annesi soylemlerini bir yere koy tatlim.lohusasin sen.cirkef ol gerekirse.sutun kesilecek Allah korusun.sokma eve gerekirse.ipler zaten daha once kopmus, tekrar kopsun.
Valla ben duzelttirdim esimle arasini. Vicdanim rahat etmedi keske oyle kalaymis. Keske koparsa tekrar rahat ederdik hic yoktan.
Annem geldi 15gun kaldi,.izni bitmeden geri dondu, bakti ben isimi yapabiliyorum. Siz de basbasa kalip tadini cikarin dedi, bu kadın gelcegini bilseydim gondermezdim annemi.

ara şimdi kv yi. ben kırkım çıkana kadar annemdeyim. evde yokum de. eşini de haberdar et bu yalandan. böylece gelmesini engellersin.
laftan anlamıyor madem, tek çözüm bu kalıyor gibi.
Annem farkli bi sehirde gidemicegimi bilir, ama annemi cagirasim var, belki annem gelirse gider diye

bebegi ziplatmak ne ya Allah korusun kalcasina zarar verir..simdiki anneler eski kadinlardan daha iyi bakiyor cekemiyo bazilari..

sekerli su birde valla cocuk konusunda icime sinen neyse onu yaparim babasini bile dinlemem anneyim ben..

["Hayatinanlamisensin, post: 46287962, member: 746429"]sekerli su birde valla cocuk konusunda icime sinen neyse onu yaparim babasini bile dinlemem anneyim ben..

Babasi da gidip almadı bende lohusayim cikamadim ailemde daha gelememislerdi uzaktaydilar.yani anlicagin muhtaç kaldım ellerine oynattilar istedikleri gibi[/QUOTE]

Limon sıksın bide tuza yatırsın deli gibi sallasın hoppala yaptırsın bu nedir ya..
Sen de biraz kararlı ol ve anne bundan sonra bebeğime ben bakmak istiyorum sen artık git! diyebilirsin.

Ihtiyaciniz varmi birinin yaninizda kalmasina ? O yastaki cocugin tek ihtiyaci olan sey annesi. Madem sizde kalkip kv deye hizmet edecek kadar sagliginiza kavustunuz s...tir edin gitsin belliki size yaranindan cok zarari dokunuyor.

Bir cinnet çözer her şeyi. Ben oğlum 20 günlükken Kızılderili kabilesi gibi ayinler yapan elti, kaynana ve gorumcelere sundum o cinneti. Hoş benimki planlanmis bir şey değildi. Lohusa depresyonunu 6 ayda ancak atlattım. Bu depresyonun başlangıcıydı o cinnet. Bir ara "yemin ederim hepinizi picahlarim" dedigimi hatırlıyorum ahshshs.

Edit: benim beyin fukarasi gorumce de çocuğun boynunu çekecekti uzun olsun diye. Bebeğin organ gelişimine dışarıdan müdahalede bulunma manyakligi var tüm gorumce ve kaynanalarda. Picah picah!

Son düzenleme:
Al bebeğini gerekirse kilitle kendini bir odaya! Çocuğu havaya zıplatmak çok tehlikeli. Hem yeni doğanların günde 6-7 kere kaka yapması normal ne derse desin etkilenme sakın bol bol emzir

tamam o zaman. annem yolda de, bir şey uydur yani. yoksa bebeğine yazık olacak.

Limon sıkmak mı
Kendi gozune sıksın bence kadin delirmis heralde

eşin görmüyor mu

benimki annesini aldığı gibi evine götürürdü gözüne limon damlatmaya kalksa

oğlum 3,5 aylık idi çikolata yiyordum ona da yalat dedi diye evde kıyamet koptu

sakın biz yokken vs bu çocuğa bir şey yedirme diye

gerek yok kimseye

kendin huzurla bakarsın

kaka yapan çocuğun poposunu mu tıkayacakmışsın deli midir nedir

zaten yaşlıdır o devir değişti

eskiden öyle imiş şimdi böyle de geç git

benim kv de emziksiz ve anakucağı ile sallanmayan bebek mi olur diyordu

olur dedim sen işte iken nasıl duracak emziğe alıştır, alalım gelelim vs dedi

sonuç tek bir kez bile emzik emmeyen bir çocuğum var

umursama

cici gelin değil deli gelin ol

yararın yok çek git de diyebilirsin çok kafan atarsa

küserse küssün

40 çıkmamış bebekten daha mı kıymetli

Ayin derken ?
Yuh naptılar ki ?

Susma sende ac agzini saldir, Esini Baris tik diye sende barismak zorunda degildin
Suc esinde Barismis ve hemen seninle muhatap etmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…