Guzel cevap imiş denerim belki:)“ aman baba para var harcıyoruz çocuğum için herşeyin en iyisini yaparım düşünme sen bizi” de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel cevap imiş denerim belki:)“ aman baba para var harcıyoruz çocuğum için herşeyin en iyisini yaparım düşünme sen bizi” de
Evet Bizimkinin de bize maddi bir desteği yok. Ama aldığım her şeye karışıyor. Bi ara iş çıkışı kreşten çocugu birlikte alıyorduk elimdeki poşetlere bakıp ne aldın falan hergün bir poşet... Sanane belki özel bir şey aldım da diyemiyorsun. Param var ihtiyacım var harcıyorum diyebildim. Tabi sonrası tanıdıktır eşimle papaz oluyoruz babasının tavırları yüzünden..Sabrimizi zorluyorlar. Yillardr ben çözüm bulamadım.herseyimize karışmaya calsiyor. Parayı kendi verse ölecek sanirim.biz verdgimiz halde boyle
Kesinlikle benim babam bikere bile sormamistir gelinimizin hangi hastaneye gttimi vs.bu adam herseyi soruyor. Ilk duydugundada keske ikiz.olsaydi deyip durdu.ben tek ama diyelim.keske ikiz olsa deyip deyip duruyor deli.mi neGebelik, dogum hakkında konusan kp ilk defa duydum. Bizlerde ayıp gözüyle bakılır. Kayınpederler ne konusur ne yorum yapar. İyiki de ayıpmış bizde...![]()
Evet ben de kocammış gibi hissediyorum yaptıkları yüzündenOha gebelik kontrolüne mi gelecekmiş.Yok daha memelerr
Oğluna soryor ben zaten ayda bir telde ancak konusuyorum.o da mecburluktanDuymamis gibi davranirim
Kpinizin doktorunuza hastanenize varana kadar her naneyi bilmesi neden peki? Oturup anlatirsaniz o da fikrini soyleyecek cesareti bulur elbette. Hamileliginizi de kple konusmayin yani ne gereksiz
Kaç başlısınız da başlarınıza ağrı gidiyor?
Bebeği de mi saydınız
Desin ne var?o diyince siz devlete mi gidiyorsunuz da takıldınız.Bunun için konu açmaya değmez.Her lafa takılmayın.
Sağol canim.anlayisin icin. Gerçekten kimseyi.kirmak istemiyorum. Ama bu forumda bazen insanlar kırıcı olablyr. Sizin icin dert olmayan beni üzmüş Olablr.Bebegi de saydi diyelim siz neden rahatsiz oldunuz ki? Siz bir suru konu acmissiniz konu sahibi bunu dert edinmis neden konu acmasin? Ha sizin icin dert degilse yorum yapmazsiniz olur biter.
Iyi demissinEvet Bizimkinin de bize maddi bir desteği yok. Ama aldığım her şeye karışıyor. Bi ara iş çıkışı kreşten çocugu birlikte alıyorduk elimdeki poşetlere bakıp ne aldın falan hergün bir poşet... Sanane belki özel bir şey aldım da diyemiyorsun. Param var ihtiyacım var harcıyorum diyebildim. Tabi sonrası tanıdıktır eşimle papaz oluyoruz babasının tavırları yüzünden..
Sırf buyuzden eşimin yüzüne telefonu kapattı canim.oyuzden basım ağrıdı. Eşimde üzüldü
Ogluna da soyleyin her seyi anlatmasin babasina. Cok itici gercekten. Size yazik vidi vidi dinliyorsunuz munasebetsiziOğluna soryor ben zaten ayda bir telde ancak konusuyorum.o da mecburluktan
Bana bosey derse birdaha doğumu ben yapacagim benim sagligim siz konusu çocuğumun sağlığı söz konusu. Rica ederim ustelemeyin diyecem. Somunda kusması icin bahanesi olacak ama napim.zaten küsmeye yer arıyorBaştan yanlış yapmışsınız
Gebelik doğum falan mahrem konular babanla bunları konuşmak istemiyorum diyerek eşinizi dürtecektiniz. Şimdi ne deseniz kötü olacaksınız maalesef
Çok itici bir insan gerçekten.esimin böyle babası oldgunu bilseydim sevgiliyken yoluma bakardım.hayattan soğutuyor beni.gttgimiz yerlere karisir. Harcadgimiz paraya karışırOgluna da soyleyin her seyi anlatmasin babasina. Cok itici gercekten. Size yazik vidi vidi dinliyorsunuz munasebetsizi
İyi madem çok istiyorsa gitsin devlette kendisi doğursun,kaç kere kadın doğuma gitti böyle ön bilgileri var bu adamın bi sorarmısınız ,babanızı arayın konuşun rahatsız oluyorum her fırsatta şikayet ederken önden kesin siz...Çıldırır bizi üzüyorsun desek.cok anlayissiz bir insan.bayramda ziyaretelrine gttik günlerce ikna etmeye çalıştı bizi.dogumu devlette yapın diye. Evimize geldik hala her konuşmaya aynı muhabbet artik sinirim bozuluyor.bisey desem hemen babami arar beni şikayet eder kızın saygısızlık yaptı diye. Öyle birisi.
Merhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Kayınvaliden yok mu? Kayınpederine karışma çocuklara desin.Çok itici bir insan gerçekten.esimin böyle babası oldgunu bilseydim sevgiliyken yoluma bakardım.hayattan soğutuyor beni.gttgimiz yerlere karisir. Harcadgimiz paraya karışır
Bebegi de saydi diyelim siz neden rahatsiz oldunuz ki? Siz bir suru konu acmissiniz konu sahibi bunu dert edinmis neden konu acmasin? Ha sizin icin dert degilse yorum yapmazsiniz olur biter.
Gittiğiniz Dr dan neden haberi oluyor ki?Merhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Canım sana takılma diyorum he de geç nasılsa kendi istediğin hastaneye gidiyorsun kötü bir şey mi diyorum.O zaman tak kafana ne yapayım yani kendin bilirsin.Sağol canim.anlayisin icin. Gerçekten kimseyi.kirmak istemiyorum. Ama bu forumda bazen insanlar kırıcı olablyr. Sizin icin dert olmayan beni üzmüş Olablr.