Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çirkef olacaksın netttSoruyor surekli.
afedersin herkes farklıdırda kendimş sizin yerinize koyuyorum idare et babamızı deseler 1 weya 2 idare ederim haddini sşan konular olunca bende haddimi aşarım belki saygısız diceklerdir ama sen kendini düşğnmezsen karsındaki hiç düşünmezBana bosey derse birdaha doğumu ben yapacagim benim sagligim siz konusu çocuğumun sağlığı söz konusu. Rica ederim ustelemeyin diyecem. Somunda kusması icin bahanesi olacak ama napim.zaten küsmeye yer arıyor
Bıktık bu adamdan kendi kızları oğulları bile bıktı. Açık açık.diyorlar idare et babamızı diye
Doğumu devlette yapın demek nerden aklina geliyor? Para harcamayın diye mi yoksa üstün zekalı biri akıl mi veriyor?Çıldırır bizi üzüyorsun desek.cok anlayissiz bir insan.bayramda ziyaretelrine gttik günlerce ikna etmeye çalıştı bizi.dogumu devlette yapın diye. Evimize geldik hala her konuşmaya aynı muhabbet artik sinirim bozuluyor.bisey desem hemen babami arar beni şikayet eder kızın saygısızlık yaptı diye. Öyle birisi.
Yok öyle demeyin, paranız çoksa bize de ver oğluma döner o. Haberiniz bile olmazGuzel cevap imiş denerim belki:)
Ben de var ondan bir tanekayınvalidem de yok ona cırlıyayım... Dün dra gittik diye çocugu bıraktık. Suluğunu farklı görünce diğerine noldu diyor...
Bi de eşini niye çağırdın işinden olmasaydı, birlikte giderdik. Ne işi varsa gebelik kontrolünde... . Taşınsam da kurtulsamlardayım
![]()
İyilikten maraz doğarmışAneksenamunnn
Ay ben olsam ne iyi niyetli, oraya bile gelip bana yardımcı olmak istiyor diye düşünürdüm. Hep bu salakligimdan başıma ne geliyorsa geliyor demek ki
Aynen ya bende böyleyim. Burda okudukladımdan yola çıkarak son yaşadıklarımı iyice düşününce aslında kimsenin iyi niyetli olmadığını benim saflığım salaklığımdan dolayı gerçekleri görmediğimi anladım. Belki 2 ay önce bu konuyu okusam aman adam ilgileniyor merak ediyor. Ekonominin kötü olduğun durumda işsizlik durumunda bizi düşünüyor belki biz yanlış yapıyoruzdur diye düşünüp sorgulardım. Ama artık şunu kesinlikle diyebilirim ki haddine değilse karışmamalı. Herkes sınırını bilip her şeye müdahale etme hakkına sahip olduğunu düşünmemeli. Sanırım bu saflık yaşayıp tecrübe kazandıkça geçiyor insanın gözü açılıyorAneksenamunnn
Ay ben olsam ne iyi niyetli, oraya bile gelip bana yardımcı olmak istiyor diye düşünürdüm. Hep bu salakligimdan başıma ne geliyorsa geliyor demek ki
Bazıları küçüklükten uyanık. Her şeyi anlıyorlar kolayca. Benim gözüm pek açılmaz yaş alsam bile :)Aynen ya bende böyleyim. Burda okudukladımdan yola çıkarak son yaşadıklarımı iyice düşününce aslında kimsenin iyi niyetli olmadığını benim saflığım salaklığımdan dolayı gerçekleri görmediğimi anladım. Belki 2 ay önce bu konuyu okusam aman adam ilgileniyor merak ediyor. Ekonominin kötü olduğun durumda işsizlik durumunda bizi düşünüyor belki biz yanlış yapıyoruzdur diye düşünüp sorgulardım. Ama artık şunu kesinlikle diyebilirim ki haddine değilse karışmamalı. Herkes sınırını bilip her şeye müdahale etme hakkına sahip olduğunu düşünmemeli. Sanırım bu saflık yaşayıp tecrübe kazandıkça geçiyor insanın gözü açılıyor
Merhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Belki iyi niyetlidir kapıda beklerim diye düşündü ama özel bir şey sonucta ne işi var erkeğin kendi babamız bile gelelim demez.Adam nerede ne demesi gerektiğini falan pek bilmiyor belliAneksenamunnn
NEden söylüyorsunuz hangi dra gittiğinizi?Merhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz