• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye karisan kp

Evet ben de kocammış gibi hissediyorum yaptıkları yüzünden🥴dün eşime söyledim insan utanır dedim geliniyle böyle şeyler konuşmaya. Ar edep yok artık dedim. şikayet edebileceğim kimse de yok... 1 aya taşınıp araya mesafe koyucam hayalim bu.
Yani senin kp aşmış kendini abartmış olayı

Cevap vermeyin

Özel hastaneye giderken kimseye sormadım

Ben özel hastanede Doğum yapınca Kv öbür gelin isteseydi ona da özel hastanede doğum yaptırırdık dedi

Sanki benim doğumuma katkısı olmuş gibi

Kime ne de geç

Sağlıkla kucağına al
Deseydin ya sen mi yaptırdın pardon ?? Diye

Para benim cebimden çıkıyor benim canım nereye isterse oraya giderim de bak bakayım bi daha konuşuyor mu?

Merhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Ne diye açıklama yapıyorsunuz

Merhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Ay kime ne ya

Bazi konularda kendimi aciklama geregi duymuyorum..Heleki söz konusu cocuklarimsa. Kayinpederimi severim, fikrini söyleyebilir, ama kararlarima müdahele edemez ben istemedikten sonra. Küsmek isteyen küsebilir. Psikolojik veya duygusal santaja acik olan bir insan degilim artik. Kayaya carparken millet bari bir yerini kirmasa :D

Takmamayak ve burnunuzun dikine giderek ağzını kapatabilirsiniz ancak.
Kadın dogum doktorumun kadın olmasını tercih ediyorum, devlette de doktor seçimi yapabiliyorsunuzdur belki onu bilmiyorum. Ama devlet hastanesinde doğum anında hangi doktor nöbetçiyse doğumunuzu o yaptıracak. Bunu bahane edebilirsiniz. Bana kalsa hiç açıklama yapmam gerçi de.

Parası senden mi çıkıyor sana ne de

Esimin aile yapisindan kaynakli doktora gidecek olsalar bile hep babalari götürmüş ayarlamis etmis. Randevu alinacak baba, doktora gidilecek baba, kayinvalidemin hastaligini bile doktora eşi anlatiyor doktor en son demis esiniz konussun hasta olan o. Bana da aynisini yapmaya calisti. Cocuk gibi elimden tutup doktora goturecek. Benim tanidigim var su var bu var.. Ama ben kendi anne babamdan oyle gormedim. Kendi basimiza halletmeyi ogrettiler. Eger cok zorda kalir halledemeyecegimiz seyler olursa anne babamiz ilgilenirdi.. kp ne zaman ozellikle doktor konusunda karismak istese her seferinde biz hallederiz tesekkurlerler diyorum. Bazen israrci oluyor esime söylüyorum. Allahtan eşim benim isteğimi önemsiyor ve babasini karistirtmiyor. Neyi nasıl istiyorsanız net bir sekilde soyleyin. Yoksa her konuda fikirleri olacak, istedikleri gibi müdahale edecekler. Siz evli barkli cocuk bekleyen yetiskin insanlarsiniz elbette anne baba fikrine ihtiyac olur ama her konuda degil.

Deseydin ya sen mi yaptırdın pardon ?? Diye

Aman öbür geline sanki faydası mı oldu

O da zaten özel doktoru ile devlet hastanesinde Doğum yaptı ki o doğurduğunda moda oydu

Zaten çok pahalıymış muhabbeti de yaptı ben de yooo bir maaşım kadar dedim

Lakin sonra pişman oldum keşke çokkkk pahalı deseydim

Bu arada ben o dönemde çok iyi maaşla çalışıyordum vs ama ona göre oğlunun parasını yiyordum vs

O cümleyi de bana değil de kıymetli büyük oğluna yalakalık için söylüyor siz kıymetlisiniz manasında

Ki o torun 5 yaşına kadar evine götürülmedi aynı şehirde kapısından sokmadılar ama hep onlar kıymetliydi

😀😀😀

Yahu onaneymıs kendı cebinden mı çıkıyormuş para. Yaşlandıkça iyice düşünme yeteneğinide kaybediyor bazı yaşlılar. En ıyisı siz yaptığınız harcamalardan bahsetmeyin.

Benim ex kayinbabanin eşi varmi diyodum varmis..
O cinsden insanlara ne desen bos
Eger benim ex esin tam tersine esiniz sizden tarafsa kararlastirin ve cevp vermeyin ikinizde. Zamanla susar umarim

Çıldırır bizi üzüyorsun desek.cok anlayissiz bir insan.bayramda ziyaretelrine gttik günlerce ikna etmeye çalıştı bizi.dogumu devlette yapın diye. Evimize geldik hala her konuşmaya aynı muhabbet artik sinirim bozuluyor.bisey desem hemen babami arar beni şikayet eder kızın saygısızlık yaptı diye. Öyle birisi.
para gitmesin diye neredeyse kendi doğurtmayı teklif edecek tövbe tövbee :KK53:

Kp ye bu konunun kendisini aştığını gideceğiniz doktora kendinizin karar vereceğini çok net söyleyin bir erkek olarak ayıp ettiğini edep sınırında olduğunu söyleyin

Kendi paramızı kazanıyoruz kendimiz harcıyoruz diyeceksin de saygısızlık mı olur acaba ama böyleleri de hak ediyor.

Hayat sizin hayatınız bebek sizin bebeginiz istediğiniz yerde doğum yapmakta sizin hakkınız.İstedigi kadar söylensin sonucta vazgeçecek degılsınız açıklama yapmayın da,devam edin doktorunuza babami arar saygısızlık yaptı der falan demıssınız ne gerekçeyle arayacak? Belkı karşılığında babanızdan tepkı alacak ararsa arasın bunları düşünme saglıgına bak🌸

Canım sana takılma diyorum he de geç nasılsa kendi istediğin hastaneye gidiyorsun kötü bir şey mi diyorum.O zaman tak kafana ne yapayım yani kendin bilirsin.
Canim ben size teskkur içim yazdım bunu. Benim icin diğer uyuye cevap vermişsiniz mutlu oldum diye. Hani öyle moral bozan üyeler oluyor anlamında yazdım.yanlis anlaşılmisim 👐🌸

Back
X