birkeresinde gorumcenin kaynanası benim kaynana ile dertleşirken bahçede bende bahçe tuvaletine girmişim şansıma ellerimi yıkayacaktım birden sesler duydum.. Gorumcenın kaynanası bizim kaynanaya " ne yaptın iş onune koyabildin mi iş yaptıraydın bari " dedi
. Kaynanada "aman yok bacım nerdeee..çocukları var bırakmıyorki çocuklar durmuyor ki!!!! Nerdeee yaptıracan" dedi
ben bunu duydum ya olduğum yerde kal geldi..o ikisini rezil etmek vardı ama sabrıma dua etsin ikisi.. İşte ben bu zihniyette kadınlara asla kendimi ezdirmem parmağımı bile kıpırdatmam haydee yurusunler ordan!! İnsan olsun canını yesin..
deseki " kızım sana kıyamıyorum çocukların var seninde sen yorulma ama bende çok kotuyum işte ihtiyacım var sana ama inan içimde rahat değil senide yorucam çunku seninde işin başından aşkın " deseler ne olur? Ah bu incelik uslup....boyle konuşan kaynanaya gelinler istemese bile gider valla..
karşılarındaki gelini EL değilde EVLADI gibi gorup muamele etmek..ama ben inanıyorum boyle kaynanalarda var yeryuzunde....
birkeresinde gorumcenin kaynanası benim kaynana ile dertleşirken bahçede bende bahçe tuvaletine girmişim şansıma ellerimi yıkayacaktım birden sesler duydum.. Gorumcenın kaynanası bizim kaynanaya " ne yaptın iş onune koyabildin mi iş yaptıraydın bari " dedi
. Kaynanada "aman yok bacım nerdeee..çocukları var bırakmıyorki çocuklar durmuyor ki!!!! Nerdeee yaptıracan" dedi
ben bunu duydum ya olduğum yerde kal geldi..o ikisini rezil etmek vardı ama sabrıma dua etsin ikisi.. İşte ben bu zihniyette kadınlara asla kendimi ezdirmem parmağımı bile kıpırdatmam haydee yurusunler ordan!! İnsan olsun canını yesin..
deseki " kızım sana kıyamıyorum çocukların var seninde sen yorulma ama bende çok kotuyum işte ihtiyacım var sana ama inan içimde rahat değil senide yorucam çunku seninde işin başından aşkın " deseler ne olur? Ah bu incelik uslup....boyle konuşan kaynanaya gelinler istemese bile gider valla..
karşılarındaki gelini EL değilde EVLADI gibi gorup muamele etmek..ama ben inanıyorum boyle kaynanalarda var yeryuzunde....[/karşılarındaki gelini EL değilde EVLADI gibi gorup muamele etmek..ama ben inanıyorum boyle kaynanalarda var yeryuzunde....[/karşılar
Kolu çatlamışsa yardıma ihtiyacı var demektir
Gidip in süpürge açıp sıcak bi çorba yapsaydınız
Bebeğiniz uyurken nrler neler yapılmalı
Mide üşümek başka
Kol çatlağı başka
Sen kayınvalideni sevmiyorsun hatta düşmansın diye herkes öyle olmak zorunda değil.
Sana yazık sen de kayınvalide olunca onun da anne olduğunu belki idrak edersin.
Annen hasta olsa yardıma gitmiyor musun ? Gitmiyorsun anlaşılan.Aman gitme,bebeğine yazık günah maazallah.
Ben senin yaşın kadar anneyim canım.2 günlük anne olup "bir ben anneyim" sanan buldumcuk tayfasından değilim.
Nasıl ? Güzel mi ? Şimdi anladığın dilden yazabildim umarım.
senin derdin şimdi anlaşıldı kendin kv yaşına gelmişsin olaya başka pencereden bakıyorsun sen ve senin gibi evladını umursamayanlara anne deniyorsa ben anne değilim zaten ama benim gözümde de sen ve senin gibiler anne değil sadece çocuk doğurmuş kadınlardır nasıl şimdi oldu mu iyi mi
senin derdin şimdi anlaşıldı kendin kv yaşına gelmişsin olaya başka pencereden bakıyorsun sen ve senin gibi evladını umursamayanlara anne deniyorsa ben anne değilim zaten ama benim gözümde de sen ve senin gibiler anne değil sadece çocuk doğurmuş kadınlardır nasıl şimdi oldu mu iyi mi
Hadi canım hadi senin gibi hadsizlerle işim olmaz.
Anneliğimi ağzına almak sana kalmadı.
Senin annelik hakkında konuşman için daha kırk fırın ekmek yemen lazım.
Hayrın olsa kendi ailene olurdu,bana hayrın hiç olmaz.
sen zamanında zaten analık yapmamışsın şimdi de kv olacaksın sanırım anne müsveddesi . ben senin gibi gereksiz, boş beleş, insan kırıntısıyla daha fazla uğraşamam benim zamanım kıymetli hata bende ki senin gibi kalitesizle muhattap oldum. bundan sonra kendin yaz kendin oku tabi eğitim düzeyin yeterliyse soruyorum çünkü okuduğunu anlayamıyorsun, sanırım fosil olmandan da kaynaklanıyor olabilir NOKTA anlayana
Hadi canım hadi senin gibi hadsizlerle işim olmaz.
Anneliğimi ağzına almak sana kalmadı.
Senin annelik hakkında konuşman için daha kırk fırın ekmek yemen lazım.
Hayrın olsa kendi ailene olurdu,bana hayrın hiç olmaz.
sen zamanında zaten analık yapmamışsın şimdi de kv olacaksın sanırım anne müsveddesi . ben senin gibi gereksiz, boş beleş, insan kırıntısıyla daha fazla uğraşamam benim zamanım kıymetli hata bende ki senin gibi kalitesizle muhattap oldum. bundan sonra kendin yaz kendin oku tabi eğitim düzeyin yeterliyse soruyorum çünkü okuduğunu anlayamıyorsun, sanırım fosil olmandan da kaynaklanıyor olabilir NOKTA anlayana
Allahım yaratıyorsun sahip çık...Bir de bu seviyedekiler gelip burada ahkam kesiyor.
Bu terbiyeyle topluma faydalı çocuk yetiştirecek de biz de göreceğiz.
Bence de sen nokta koy artık.Pc başında bana laf yetiştireceğine git zavallı bebeğinle ilgilen.