sen anlamadın heralde pazar günü çatladı kolu direk gittk geçmiş olsuna sonrasında gidemedimya tamam da iş işten geçince gitsen nolur,bebeği bebek arabasına bindirip gitseydin,hatta ben yemek bile götürmen gerekir diye düşünüyorum.
cnm eşim çok yoğun çalışyo gün içinde mümkün diil iste pazar günü gitmştik en son eşim gece 2 de geliyor
hiç gitmesem büyük ayıp zaten pazardan beri gitmedikHmm pardon ya keske konu icerigine yazsaydin bunu, o zaman kadin simariklik yapiyor gercekten haklisin
bu konuyu gitsemde açıcağımı düşünmüyorum çok sinirlenirsemm telafisi olmuycak bişey söylemekteen korkarımİlk gün gitmişsiniz o kısım malum ama yine de tekrar uğramanız gerekirdi.
Kv nin yaptığı ayrıca ayıp. Fesat insanlar yapar bu başkasına şikayet etme olayını.
Olgun bir kadın olsa ya susar ya da mesafeli davranır ki sen de tavrından anlarsın.
Bir grup kv de hiç kafaya takmaz, hesap kitap yapmaz, iyiliği altında ezilir kendini cahil hissedersin ki onlar elleri öpülesi annelerdir.
Konuya dönersek sizin uğramanız gerekirdi bence. Bebeğiniz o kadar küçük değilmiş. Çorbasını veya yoğurdunu her neyse koyardın kavanoza orada ısıtıp yedirirdin. Bir iki saat durup eşya topladığın için kalkardın.
Böyle şeyler içten geliyorsa yapılır zaten. Öteki türlü angarya gibidir.
Bundan sonra ne yapacağın daha önemli. Gidersin üslubunca kv ne seninle konuşması gerektiğini anlatırsın.
bilseydim bu denli edeceğini inan giderdim ama taşınıyorum ev curcuna bebek bi yandan koca ortada yok yardım eden kimse yok e pazar gittik hergünde arıyorum daha napiim yaee sen git 1 saatliğine ..
laf dedirtme kendine cnm ..
Benim çocuğum var ikinciye de hamileyim ve evet çocuk olayını cok abartmissiniz. 15dklik mesafeymis alt tarafı kayinvalideniz. Şimdi bebeğini ze en fazla meyve suyu , püresi yoğurt vs verebiliyorsunuzdur. Bi kavanoza koyup gitseydeniz çocuğunuzun düzeni de sasmazdi kayinvalidenizin de gönlü olurduçocuğunuz yok heralde bekarsınız çocuk olsun bi daha yazışalım
pazar günü daha ordaydım dk başı bu tempomun içinde nasıl gideyimBenim çocuğum var ikinciye de hamileyim ve evet çocuk olayını cok abartmissiniz. 15dklik mesafeymis alt tarafı kayinvalideniz. Şimdi bebeğini ze en fazla meyve suyu , püresi yoğurt vs verebiliyorsunuzdur. Bi kavanoza koyup gitseydeniz çocuğunuzun düzeni de sasmazdi kayinvalidenizin de gönlü olurdu
Dk başı gitmeyin zaten de geçmiş olsuna gittikten sonra tekrar gitmeliydiniz bence.pazar günü daha ordaydım dk başı bu tempomun içinde nasıl gideyim
valla ister alınsın ister çatlasın isterse de patlasın senin çocuğunun kıymetinin yanında kvnin esamesi bile okunmaz.yok ''çocuk büyütmeyi abartmaymış'' yok ''çocuk uyum sağlasınmış'' bunları söyleyenler ya anne değiller ya da kendilerini anne sanıyorlar hep söylerim herkes anne olamaz herkesten ve her şeyden önce evlat gelir kaldı ki bu kuzu daha dört aylık derdini bile anlatamıyor. kv ye gelince gitmesen belki bunu yaşadığı müddetçe söyleyecek ama gitsen de çok bir şey değişmez elbet eline geçen ilk fırsatta yapmadığın birşeyi yine başına kakacak yani bunun sonu yok sen de onun isteklerine kaprislerine göre mi yaşayacaksın hayatını o yüzden hanım kendine başka eğlence bulsun çünkü senin sorumlu olduğun bir canın varaynen buna benzer çok şey oldu hala kötüyüm çocuk gibi telefonumu özellkle açmıyo trip atıyo şaka gibi
kesinlikle katııyorummmvalla ister alınsın ister çatlasın isterse de patlasın senin çocuğunun kıymetinin yanında kvnin esamesi bile okunmaz.yok ''çocuk büyütmeyi abartmaymış'' yok ''çocuk uyum sağlasınmış'' bunları söyleyenler ya anne değiller ya da kendilerini anne sanıyorlar hep söylerim herkes anne olamaz herkesten ve her şeyden önce evlat gelir kaldı ki bu kuzu daha dört aylık derdini bile anlatamıyor. kv ye gelince gitmesen belki bunu yaşadığı müddetçe söyleyecek ama gitsen de çok bir şey değişmez elbet eline geçen ilk fırsatta yapmadığın birşeyi yine başına kakacak yani bunun sonu yok sen de onun isteklerine kaprislerine göre mi yaşayacaksın hayatını o yüzden hanım kendine başka eğlence bulsun çünkü senin sorumlu olduğun bir canın var
valla ister alınsın ister çatlasın isterse de patlasın senin çocuğunun kıymetinin yanında kvnin esamesi bile okunmaz.yok ''çocuk büyütmeyi abartmaymış'' yok ''çocuk uyum sağlasınmış'' bunları söyleyenler ya anne değiller ya da kendilerini anne sanıyorlar hep söylerim herkes anne olamaz herkesten ve her şeyden önce evlat gelir kaldı ki bu kuzu daha dört aylık derdini bile anlatamıyor. kv ye gelince gitmesen belki bunu yaşadığı müddetçe söyleyecek ama gitsen de çok bir şey değişmez elbet eline geçen ilk fırsatta yapmadığın birşeyi yine başına kakacak yani bunun sonu yok sen de onun isteklerine kaprislerine göre mi yaşayacaksın hayatını o yüzden hanım kendine başka eğlence bulsun çünkü senin sorumlu olduğun bir canın var
aynen devam canım.Hep aynı muhabbet. Evliyim Hamileyim 9 aylık ama Hamileyim diye 2.80 yatmıyorum fink fink geziyorum
Cok abartıyorsunuz herseyi
biz hiç anne değilmişiz,Demek 4 aylık bebeğiyle kayınvalidesine gidenler kötü anne.
Bir de "herkes anne olamaz"a bağlamışsınız tam olmuş.
Kimler iyi anne mesela,bebeğini 6 ay dışarı çıkarmayan veya kayınvalidesine götürmeyenler mi ?
Bebeğin Allah korusun bir rahatsızlığı mı var,ben mi kaçırdım ?
Demek 4 aylık bebeğiyle kayınvalidesine gidenler kötü anne.
Bir de "herkes anne olamaz"a bağlamışsınız tam olmuş.
Kimler iyi anne mesela,bebeğini 6 ay dışarı çıkarmayan veya kayınvalidesine götürmeyenler mi ?
Bebeğin Allah korusun bir rahatsızlığı mı var,ben mi kaçırdım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?