herşeye maydonoz komşu belası

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Düğünüme sayılı günler kaldı. Stresten 4 kilo verdim. Aile problemleri beni yedi bitirdi.Özellikle o kadın. Kvmin arkadaşı. Gerçekten o kadar nefret ediyorum ki o kadından.
Kvmden çok herşeye karışıyor. Bana akrabasının bindallısını ayarlamaları, görümcemin gelinliğini giymem için kvme teklif sunması (benim yanımda değil mufakta konuşurlarken duyuyorum) bana takacakları seti maddi yetersizlikten dolayı kuyumcudan set kiralayalım demesi..Hele çeyiz günümü rezil etmesi..
Çeyiz günümde sandığa adettendir kız tarafından birisi oturur benimde kardeşim oturdu. Müstakbel eşim, durumu bildiği için bu komşuya belirli bir miktar para vermiş (200-300 tl) Bu arada çeyiz almaya kv gelmedi onlarda kv gitmezmiş. Bu komşu kardeşimi sandıkta görünce sana düşmez oturmak dedi!! ona ne oluyorsa..
kardeşim oturmayacak kim oturacak.. kalktı kıza 50 tl verdi. Ailemin yanında kardeşimi küçük durumuna düşürdü. Kadından nefret ettim.
Sonra bayram geliyor dimi. Kv bana bayramlık alınacağını söyledi bu kadında yanındaydı. Hemen başladı ne gerek var geçen bayram aldığınızı giysin geçen günkü kıyafetini giysin. Ben elbisesinde ve parasında değilim. bu kadının herşeye maydonoz olmasını benim dahil olduğum konularda bu kadar söz sahibi olmasından rahatsız oluyorum.Kadını görünce şeytan görmüşe dönüyorum.
Kvmle de arama soğukluk girdi. Çünkü benim kv çok dolduruşa geliyor kendi kızı dolduruyor bu komşu dolduruyor.. farkındayım. sonra o da kendi oğlunu bana karşı dolduruyor.
Dün akşam eşimle buluşacaktık. Tartıştık farklı bir sebepten yolda. Bi iki dk evinin önüne gittik bu kadınla kv kapıdaydı. Doğru düzgün konuşmadım. Yüzüne bakmadım gerçekten çok sinirliyim çünkü katlanamıyorum.
Kvme de ayıp oldu dün.
Söyleyin ben ne yapmalıyım..

Hepsine koyun mesafeyi aynı yerde oturuyorsaniz eşinizi ikna edin taşının ordan farkli mahallede olur... eşinize bir ayar verin net cizgileriniz olsun gelip gitmeyin hepsine ters tepin bir de kv ayıp oluyor demişsiniz onlarin yaptığı ayip değil sanki...

aynı mah değiliz.
ama şuan ayrı evlerdeyiz düğün olana kadar.

Sorun bence sizde. Bnm kv komşusu vardı bi düğünde herkes dururken o bizi zorladı kalkın oynayın diye etmedik oynamakta istemedik ısrar etti ben de lütfen ısrar etmeyin burda kalp kırmayalım dedim. Kadın sustu sesi çıkmadı. Sen o mutfakta konuşurlarken duyunca tesadüf gibi gidicektin ben gelinlik istiyorum eşimle konuştuk hem o eltinin gelinliği giymiyorum dicektin sen bişeylerin önünü kesmemişsin herkes size laf söylicek kadar değerli değil

He anladım o zaman sallayın gitsin.
Kaynanacılık oynama heveslisi heralde kendi gelini yoksa.
Kayınvalidenizin komşusu diye siz de muhatap olmak zorunda değilsiniz sonuçta.
keşke öyle olsa kvnin evinden çıkmıyor günün her saati beraberler.
benim kv ona ne kadar yüz verdiyse nasıl kvlik yapıyor nasıl.

Biraz sesinizi çıkarın.
Karışmayın deyin.
Kayınvalidenize o mu karar verecek deyin.
Eşinize zor sabrediyorum deyin.
Ama o çeyiz almada(n sonra) bir kıyamet kopmalıydı.
Kim oluyor da eşinizin verdiği paradan tasarruf ediyor, kardeşinize laf ediyor?

bu yüzü ona kv ve eşim veriyor
mesela biz yolda yürüyoruz
herkesin içinde eşime bağrıyor
ooooyy benim yakışıklı oğğğluuuum diye
dönüp ağzına patlatasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…