- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
aynen kanki diyorlar birbirlerine zaten.Kvnizin ahretliğidir o kesin, kankeytolardır
Bu kadar içinizde olması kvnizin de işine geliyor ki, kendisi kötü olmadan, muhatap almadan vekil kv her şeyi ne güzel hallediyor, lafını söylüyor oh ne ala.
İş sizde bitiyor, kibar ancak net bir dille ikaz edecek ve "Rica ederim siz eksik kalın." diyeceksiniz. Baştan kesin önünü.
aynen kanki diyorlar birbirlerine zaten.
öyle yapmalııyım evet.
Komsuya cevabini ver yeri geldiginde herseye karistirmahemde ne kayınvalide..
süpersin.Benzerinden benim kv tarafında da vardı, oradan bilirim bu gevşek tipleri. Kaynanamdan kaynanalık görmedim ama o kadın 10 kaynana gücünde salça olurdu her bir araya geldiğimizde. Kvnin dıdısının dıdısı bir akraba... Beni ailenin soğuk gelini ilan ettiydi, yüzüm gülmezmiş filan. "Sıcak yönümü görmeyi hak eden insanlara gösteririm, size soğuk gelmiş olmam normal" dedim kendisine.
Lafını söyle terbiyeni bozmadan ve mümkün olduğunca aynı ortamda bulunma. Kolay gelsin :)
Okurken çıldırdım. getirin o kadını karsıma! kelimeler yetersiz kalır direk dal kadına parçala baska türlü rahatlayamazsın. O kim ya karısıyor sesin cıksın biraz yoksa sadece sen değil anlatınca hepimiz sinir oluruz.Düğünüme sayılı günler kaldı. Stresten 4 kilo verdim. Aile problemleri beni yedi bitirdi.Özellikle o kadın. Kvmin arkadaşı. Gerçekten o kadar nefret ediyorum ki o kadından.
Kvmden çok herşeye karışıyor. Bana akrabasının bindallısını ayarlamaları, görümcemin gelinliğini giymem için kvme teklif sunması (benim yanımda değil mufakta konuşurlarken duyuyorum) bana takacakları seti maddi yetersizlikten dolayı kuyumcudan set kiralayalım demesi..Hele çeyiz günümü rezil etmesi..
Çeyiz günümde sandığa adettendir kız tarafından birisi oturur benimde kardeşim oturdu. Müstakbel eşim, durumu bildiği için bu komşuya belirli bir miktar para vermiş (200-300 tl) Bu arada çeyiz almaya kv gelmedi onlarda kv gitmezmiş. Bu komşu kardeşimi sandıkta görünce sana düşmez oturmak dedi!! ona ne oluyorsa..
kardeşim oturmayacak kim oturacak.. kalktı kıza 50 tl verdi. Ailemin yanında kardeşimi küçük durumuna düşürdü. Kadından nefret ettim.
Sonra bayram geliyor dimi. Kv bana bayramlık alınacağını söyledi bu kadında yanındaydı. Hemen başladı ne gerek var geçen bayram aldığınızı giysin geçen günkü kıyafetini giysin. Ben elbisesinde ve parasında değilim. bu kadının herşeye maydonoz olmasını benim dahil olduğum konularda bu kadar söz sahibi olmasından rahatsız oluyorum.Kadını görünce şeytan görmüşe dönüyorum.
Kvmle de arama soğukluk girdi. Çünkü benim kv çok dolduruşa geliyor kendi kızı dolduruyor bu komşu dolduruyor.. farkındayım. sonra o da kendi oğlunu bana karşı dolduruyor.
Dün akşam eşimle buluşacaktık. Tartıştık farklı bir sebepten yolda. Bi iki dk evinin önüne gittik bu kadınla kv kapıdaydı. Doğru düzgün konuşmadım. Yüzüne bakmadım gerçekten çok sinirliyim çünkü katlanamıyorum.
Kvme de ayıp oldu dün.
Söyleyin ben ne yapmalıyım..
kvme karşı da kötü oluyorum onun yüzündenOkurken çıldırdım. getirin o kadını karsıma! kelimeler yetersiz kalır direk dal kadına parçala baska türlü rahatlayamazsın. O kim ya karısıyor sesin cıksın biraz yoksa sadece sen değil anlatınca hepimiz sinir oluruz.
Size haksızlık yaptığında kv pek umursamıyor belli diğer türlü o benim gelinim tabi alacam edecem vs diye söylerdi. Kadın kv yanında seninle ilgili fikirleri faln rahatca verebiliyorsa sende Kv yanında kadını desturla ki kimsenin seni ezemeyeceğini göster.kvme karşı da kötü oluyorum onun yüzünden
hay ağzına sağlık.O kadın yokken kv ve eşinizle güzelce tatli dille konuşun.
Tek tek açıklayın sizi bana karşı dolduruyor ben böyle olmak istemiyorum sıcak bi ilişkimiz olsun istiyorum ama bu kadın böyle aramizdayken kusura bakmayın ben de mesafemi koyacağım deyin.
Ben sizin gelininizim o da komsunuz herkes yerini bilsin deyin.
Tamam fikir verebilir ama bana dayatma yapamaz en özel gunlerimde deyin.
Evet belki sizin butcenizi düşünüyor iyi niyetli ama bunu beni ve ailemi kırarak yapıyor deyin.
Bakalım ne yapacaklar?
bugün konuşmayı düşünüyorum.kv'le mutlaka bu durumu konuş. onlar belki bi çok şeyin farkında değiller. Allah bilir senden neler götürüyo oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?