herşeye maydonoz komşu belası

Kvnizin ahretliğidir o kesin, kankeytolardır
Bu kadar içinizde olması kvnizin de işine geliyor ki, kendisi kötü olmadan, muhatap almadan vekil kv her şeyi ne güzel hallediyor, lafını söylüyor oh ne ala.

İş sizde bitiyor, kibar ancak net bir dille ikaz edecek ve "Rica ederim siz eksik kalın." diyeceksiniz. Baştan kesin önünü.

aynen kanki diyorlar birbirlerine zaten.
öyle yapmalııyım evet.

aynen kanki diyorlar birbirlerine zaten.
öyle yapmalııyım evet.

Benzerinden benim kv tarafında da vardı, oradan bilirim bu gevşek tipleri. Kaynanamdan kaynanalık görmedim ama o kadın 10 kaynana gücünde salça olurdu her bir araya geldiğimizde. Kvnin dıdısının dıdısı bir akraba... Beni ailenin soğuk gelini ilan ettiydi, yüzüm gülmezmiş filan. "Sıcak yönümü görmeyi hak eden insanlara gösteririm, size soğuk gelmiş olmam normal" dedim kendisine.

Lafını söyle terbiyeni bozmadan ve mümkün olduğunca aynı ortamda bulunma. Kolay gelsin :)

süpersin.
bende bundan sonra böyle yapmalıyım.

Bence once kv den ile konus durumu izah et guzel ama kararli bir dille. Benim kayinvalidem sizsiniz. Siz arda olduggnuz icin sesimi çıkartmıyorum ama lutfen ya siz ikaz edin yada bir daha ki sefere ben tepkimi koyacağım diye.
Baktin kadin hala devam ediyor. Hic tereddut bile etme pat diye soyle lafini.
En uyuz olduğum kadin tipleri. Benim kv nin akrabalarinda da vardi oyleleri. Valla o an terbiyemi bozmadan pat diye soyluyorum azima geleni. Arkamdan isterse def calsin hic umurumda degiller

Okurken çıldırdım. getirin o kadını karsıma! kelimeler yetersiz kalır direk dal kadına parçala baska türlü rahatlayamazsın. O kim ya karısıyor sesin cıksın biraz yoksa sadece sen değil anlatınca hepimiz sinir oluruz.

kvme karşı da kötü oluyorum onun yüzünden

kvme karşı da kötü oluyorum onun yüzünden
Size haksızlık yaptığında kv pek umursamıyor belli diğer türlü o benim gelinim tabi alacam edecem vs diye söylerdi. Kadın kv yanında seninle ilgili fikirleri faln rahatca verebiliyorsa sende Kv yanında kadını desturla ki kimsenin seni ezemeyeceğini göster.

Aynı lafı iade eder bundan sonra bişey olduğunda sana düşmez laf söylemek derdim cevabı yapıştırırdım ve inan takmazdım kvcilik oynamaya çalımayın derdim altta kalma

Lafini vericeksiniz bukadar basit senin kirildiqini kimse dusunmuyosa sende kirarken kimseyi dusunmeyeceksin

O kadın yokken kv ve eşinizle güzelce tatli dille konuşun.
Tek tek açıklayın sizi bana karşı dolduruyor ben böyle olmak istemiyorum sıcak bi ilişkimiz olsun istiyorum ama bu kadın böyle aramizdayken kusura bakmayın ben de mesafemi koyacağım deyin.
Ben sizin gelininizim o da komsunuz herkes yerini bilsin deyin.
Tamam fikir verebilir ama bana dayatma yapamaz en özel gunlerimde deyin.
Evet belki sizin butcenizi düşünüyor iyi niyetli ama bunu beni ve ailemi kırarak yapıyor deyin.
Bakalım ne yapacaklar?

hay ağzına sağlık.
bu akşam konuşmayı planlıyorum.

Kadina cevabini her defasinda ver. Ama ona sinirlenip sakin kayinvalideye bilenme. Oyle davran ki hayir bikahve oyle degil desinler.

Kayınvalideniz ve arkadaşı yan yana iken sorun, hanginiz eşimin annesi, benim de kayınvalidem ona göre kimi muhattap alacağımı bileyim deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…