herşeye maydonoz komşu belası

Kadına derdim ki "sen hayırdir ya...kimsin herşeye karışıyorsun,herşeyin altından çıkıyorsun,bu kadar kaynanaliga merakliysan evlendir çocuklarını onlarin her şeyine karış" vs.. bu şekilde tepkini koymazsan sana ve aile ilişkilerine yazık olur.

işte benim hatam tamda bu.
dün kvmin yüzüne bile bakmadım
sırf bu komşu yüzünden.
Hata yapmışsın politik olacaksın o kadını sen davranışların ile dışlayacaksın. Al kv anne dışarı kahve içmeye gidelim de mesela yani o kadına fırsat verme sınırlarını bilsin

Bir daha biseye müdahale ettiğinde, bırakında ona biz karar verelim de. Kendi gelinlerine dis gösteremeyen kişiler, başkalarının gelinleri üzerinde söz sahibi olmaya çalışıyorlar. Böyle kişilere cevabını vermezsen, daha çok burunlarını karıştırıyorlar. Bir kere evleniyosun,imkanlar musaitse, hicbiseden kendini mahrum etme. Cevabını yapıstır ki, birdaha üstüne vazife olmayan şeylere burnunu karıştırmasın !

hanımlar.
kvmi kahve içmeye davet ettim bugün.
çok işi olduğunu söyledi.
gelmeyi kabul etmedi.
ben adımımı attım sanırım yapacak başka birşeyim kalmadı.

Sen burda komşu kadına kızıyorsun ama asıl suçlu senin kv den.
Kv burda iyi polis kötü polisi oynuyor.
Bütün söylemek istediklerini, yapmak istediklerini oğluyla kötü olmamak için kendisi yapmıyor komsusuna yaptirtiyor.
Aman diyeyim sen bu kv ile sakin samimi olma.
Bir arkadaşımında kv si gelinine bi konu sormak istiyor ama soramıyor, ablasını çağırdı. Ablasını konuşturdu.
Nişanlın ne diyor bu duruma peki?

bizim bu komşu maddi manevi her konuda kvme ve ailesine yardımcı olduğu için.
onlara göre hep çok iyi bu komşu.
bu komşunun en büyük hayali benim kvme yaranmak
bunun için herşeyi ama herşeyi yapıyor.

bizim bu komşu maddi manevi her konuda kvme ve ailesine yardımcı olduğu için.
onlara göre hep çok iyi bu komşu.
bu komşunun en büyük hayali benim kvme yaranmak
bunun için herşeyi ama herşeyi yapıyor.
İnanma bunlar sabah aksam ikisi plan peşindedir.
Gelinlik olayina esin ne diyor.
Valla benim kv yok, ölmüş. Kp zaten hiç birşeyler umru değil, halasını 7 kere gördüm. 3. görüşümde herşeyi bana soracaksınız dedi. Muhattap olup cevap vermedim. Düşün sen bak çocuklarına asla yapamayacağı tavırları, konuşmaları yapıp kendini bi yere yerleştirmeye çalıştı.
Annemle bi gün gittik kp rimin anlatmadığı hiç bi kirli çamaşırı kalmadı, kp ikinci eşinin anlatmadığı kirli çamaşırları kalmadı. Allahtan ben annemede uymadım annemde tabi bu durum karşısında açtı o güzel ağzını.
Dedim ne o taraf ne bu taraf maddi olarak bisey yapmayacaksınız. Neyin tehditi hani muhtac oluruzda edersin.
Yanlız bizim aileler arası kültürel farkda cok fazla.
Dikkat et olan işi bozmaya kalmasınlar.

bozamaz artık
biz nikahlandık zaten..

Eşinize durumu anlatın kendi ailenizden bir büyük de haddini bildirsin kadına yeri geldiğinde

Yukardakilere katılıyorum. Konuşun, o bana ve benim aileme saygısızlık yaptığı için o varken sizi de kırıyorum. İyi niyetle söylüyor olabilir ama uslübu yanlış. Kardeşime o kadar kişinin içinde nasıl böyle davranabilir. Kaldıramıyorum. Bu kadın düğün de ya da başka bi yerde böyle davranmaya devam ederse hiç kendimi tutmam, hakettiği davranışı gösteririm. Lütfen bi frenleyin onu deyin. Siz değil o kötü olsun

Ben Edirneliyim. Bizim buralarında Kvsi fena olur. Nişanlım Konyalı kvnin ne bana ne diğer gelinine karıştığı yok. Batı'da okuma yazma oranı yüksek olduğu için Kvlerde gayet bilmiş ve kokoş oluyor.

Ben Edirneliyim. Bizim buralarında Kvsi fena olur. Nişanlım Konyalı kvnin ne bana ne diğer gelinine karıştığı yok. Batı'da okuma yazma oranı yüksek olduğu için Kvlerde gayet bilmiş ve kokoş oluyor.
Edirneden aşşa kendini atacaksın dedim yani sınırdan aşşa, Edirne iyi demedim. Benim eşim Trakyalı ben böyle bi fenalık görmedim. Kv yok Rahmetli olmuş ama halalar kardeşler maaşallah. Birde görümcemin kv si dahi daha evlenmeden bana kp mi benim bakmam gerektiğini söyledi.
Ki aileler arası kültür farklı bizde cok cok cok fazla.
Su an hic biriyle görüşmüyorum.
Çünkü onlarla uğraşmak sağlığın elden gitmesi demek.
Yurt dışında hic bir ailede bu tarz durumlar bulamazsınız.
Mesela evlenen bi cifte çocuk düşünüyor musun die asla sorulmaz.
Bizde öyle mi ilk soru çocuk.

Ben yanlış anladım o zaman. Yurtdışı en iyisi sanırım dediğiniz gibi.

Komşu kim oluyo ya ne saçma bişey bu. Evet sandığa kız tarafından biri oturur kadın erkek farketmez. Ne hadle kaldırıyo kardeşini.
İyi sabretmişsin. Ben sinirlendim burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…