Keşke enerji nakli olsa da ben alsam sizden.Selam arkadaşlar.
Benim derdim şu, küçük çocuklar olur ya hani koşar oynarlar ama yine de enerjilerini atamazlar, hah işte ben aynen öyleyimherşeye yetişmek, her konu hakkında konuşmak, hiç bir şeyden geri kalmamak. Her ortamda bulunmak, uçmak, kopmak bir yerden sonra rahatsız edici olduğunun farkındayım.
Kendimi tuttuğumda da rahatsız oluyorum, içim içimi yiyor. Gerçekten küçük çocukların oyundan yorulmaması gibi benim durumum.
Ben bu içimdeki fazla enerjiyi nasıl atabilirim sizce?
Valla bilmiyorum ben çocukluğumdan beri böyleyimBiraz ben de istiyorum bundan ya nasıl oluyorben de mümkün olsa kanepeye sabah yatarım tüm günü orda geçiririm.
Böyle bir enerji ancak sporla atılabilir benceZumba size uygun olabilir, hem eğlenceli, hem aşırı hareketli ve yorucu, hem de evde yapılabilir, tavsiyemdir
Bilemiyorum ki, genelde bulunduğum bir ortamda veya yaptığım bir işte tatmin olurum da anlayamıyorum ben de.Keşke enerji nakli olsa da ben alsam sizden.Öyle bir içi geçmişlik..
Sorununuzu nasıl çözersiniz bilmiyorum ama tatmin olmama durumu mu var acaba? Yani anda kalamayıp o an meşgul olduğunuz şeyi tüketemediğiniz için mi daldan dala atlamak istiyorsunuz?
Yok ya inanın dert. Evet ordan bakınca çok güzel görünüyor ama bu enerjiyi atacak bir şey bulamıyorum ben.Ne güzel işte
Dert bunun neresinde
Bende yerimden kalkmak istemiyorum:)Selam arkadaşlar.
Benim derdim şu, küçük çocuklar olur ya hani koşar oynarlar ama yine de enerjilerini atamazlar, hah işte ben aynen öyleyimherşeye yetişmek, her konu hakkında konuşmak, hiç bir şeyden geri kalmamak. Her ortamda bulunmak, uçmak, kopmak bir yerden sonra rahatsız edici olduğunun farkındayım.
Kendimi tuttuğumda da rahatsız oluyorum, içim içimi yiyor. Gerçekten küçük çocukların oyundan yorulmaması gibi benim durumum.
Spor çok iyi gelirYok ya inanın dert. Evet ordan bakınca çok güzel görünüyor ama bu enerjiyi atacak bir şey bulamıyorum ben.
O yüzden sürekli herkesle konuşasım geliyor
Spora başlayacam belki iyi gelir
Ne güzel ya azıcık ucundan banada verseniz?Selam arkadaşlar.
Evet gece uyuyamıyorum, gündüz sabah uyuyorum tabi de o da çok rahatsız ediyor.Spor çok iyi gelir
Uyumakta da zorlanıyorsun dimi
Ne güzel ya azıcık ucundan banada verseniz?
Bende tam tersiyim oda çok kötü
O kötü işte yaEvet gece uyuyamıyorum, gündüz sabah uyuyorum tabi de o da çok rahatsız ediyor.
4 te uyudum bugün
Ya aslında yazın çok iyi bir düzenim var bu kış çok kötü geçti o kadar bunaldım ki. Kardan dolayı çıkamıyorum da buz gibi dışarısı.O kötü işte ya
Uykuyu düzene sokmak elinizde amaYa aslında yazın çok iyi bir düzenim var bu kış çok kötü geçti o kadar bunaldım ki. Kardan dolayı çıkamıyorum da buz gibi dışarısı.
Sabah erken kalkmaya bayılırım ama beceremiyorum gece geç uyuduğum için
Evet biliyorum, onu düzeltecem inşallah şu sıra sıkıntılarım var, toparlanırsam düzelteceğim inşallahUykuyu düzene sokmak elinizde ama
Mesleğim yok ne iş yapabilirim ki bilmiyorum, bir ara bir akrabanın çocuğuna baktım kısa süreli iyi gelmişti ama dalga geçer gibi aylık 300 veririm diyince bıraktımIs bul calisbak enerji nasil atiliyomus spor yap, evdede vakit gecmez tabii enerjin fazla
Gelir
Evet haklısınız mesleğim yok bulunduğum şehirde nasi bir is bulurum bilmiyorum da.iş yok çocuk yok. normal bu enerji. atacak yer yok bu yaşta evde bu kadar yatılırsa böyle olur.
bir işe girin akşam yatacak yer ararsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?