Herşeye yetişmeye çalışmak

Keşke enerji nakli olsa da ben alsam sizden. Öyle bir içi geçmişlik..
Sorununuzu nasıl çözersiniz bilmiyorum ama tatmin olmama durumu mu var acaba? Yani anda kalamayıp o an meşgul olduğunuz şeyi tüketemediğiniz için mi daldan dala atlamak istiyorsunuz?

Bilemiyorum ki, genelde bulunduğum bir ortamda veya yaptığım bir işte tatmin olurum da anlayamıyorum ben de.

Ne güzel işte

Dert bunun neresinde
Yok ya inanın dert. Evet ordan bakınca çok güzel görünüyor ama bu enerjiyi atacak bir şey bulamıyorum ben.
O yüzden sürekli herkesle konuşasım geliyor
Spora başlayacam belki iyi gelir

Bende yerimden kalkmak istemiyorum:)

Yok ya inanın dert. Evet ordan bakınca çok güzel görünüyor ama bu enerjiyi atacak bir şey bulamıyorum ben.
O yüzden sürekli herkesle konuşasım geliyor
Spora başlayacam belki iyi gelir
Spor çok iyi gelir
Uyumakta da zorlanıyorsun dimi

Ne güzel ya azıcık ucundan banada verseniz?

O kötü işte ya
Ya aslında yazın çok iyi bir düzenim var bu kış çok kötü geçti o kadar bunaldım ki. Kardan dolayı çıkamıyorum da buz gibi dışarısı.

Sabah erken kalkmaya bayılırım ama beceremiyorum gece geç uyuduğum için

Uykuyu düzene sokmak elinizde ama

Is bul calis bak enerji nasil atiliyomus spor yap, evdede vakit gecmez tabii enerjin fazla
Gelir

Is bul calis bak enerji nasil atiliyomus spor yap, evdede vakit gecmez tabii enerjin fazla
Gelir
Mesleğim yok ne iş yapabilirim ki bilmiyorum, bir ara bir akrabanın çocuğuna baktım kısa süreli iyi gelmişti ama dalga geçer gibi aylık 300 veririm diyince bıraktım

iş yok çocuk yok. normal bu enerji. atacak yer yok bu yaşta evde bu kadar yatılırsa böyle olur.

bir işe girin akşam yatacak yer ararsınız
Evet haklısınız mesleğim yok bulunduğum şehirde nasi bir is bulurum bilmiyorum da.
Ailem okutmadı yeni açıktan okuyacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…