Herşeye yetişmeye çalışmak

Teşekkür ederim denerim inşallah

Spor salonuna yazılın .Kıtap okuyun .Yada ossye haxırlanın bu enerjıyle guzel yerler kazanırsınız
Kitap okuyorum çok şükür, salona yazılma imkanım yok su an. Açıktan lise okuyacam, ailem okutmadı beni

Doktora gidin dehb var mı yok mu buna bakılmalı.
Spor, kurslar vs... Terapi niteliğinde olur ama mesela bir yere gitmediğinizde eksik hissetme duygusu hiperaktive veya anksiyete ile ilgili değerlendirme gerektirebilir.
Yaaa hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkürler

Yok son zamanlarla alakası yok, bebekken de böyleymişim annem hep der şuncacıkken nasılsan hala öylesin, insan bi yorulur

Yok bir şeyler yapınca iyi geliyor tabi ama yapacak bir şey bulamıyorum.
Çoğunlukla yalnızım, çevremde kafa dengim de pek yok, o yüzden çok görüşmeyi vs sevmiyorum daha çok kendime ayırmak istiyorum bu enerjiyi.

Destek alacak imkanım yok şu an, devlette de bulur muyum iyi bir dr bilemiyorum.

yorumunuz için çok teşekkür ederim

Bende de tam tersi bir otursam iki sene kalkmak istemem
Bak kocam mışıl mışıl uyuyo, gece annesini uyutmayan bebeler gibi sardım adama, baktım tık yok kalktım odaya geldim, Anna'yı okuyacam bu Rusların maceraları belki uykumu getirir

Bak kocam mışıl mışıl uyuyo, gece annesini uyutmayan bebeler gibi sardım adama, baktım tık yok kalktım odaya geldim, Anna'yı okuyacam bu Rusların maceraları belki uykumu getirir
Off bende de ayni durum uyku yok yarin erken kalkmam lazim oturdum ciftlik oyunuyla ugrasiyorum

Elbette bulursunuz.
Ben özelden daha çok verim aldım devlette.

Biraz ben de istiyorum bundan ya nasıl oluyor ben de mümkün olsa kanepeye sabah yatarım tüm günü orda geçiririm.

Böyle bir enerji ancak sporla atılabilir bence Zumba size uygun olabilir, hem eğlenceli, hem aşırı hareketli ve yorucu, hem de evde yapılabilir, tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…