Teşekkür ederim denerim inşallahBiyere gitme imkani yoksa ve sadece evde olacaka yorucu bir spor yapmak biraz zor olabilir. Disarda koşabilirsiniz mesela benim eşim genelde disarda koşar o da salona gitmez ama işe yariyor. Ben salona gidiyordum ama salgindan beri biraktim birakinca kaldi öyle şuan evde yoga yapiyorum. Evde dumbell seti, ayagima bagladigim agirliklarim var 2 bucuk kilo ve direnç lastiği kullaniyorum. Çok agir spor olmuyor tabi bu şekilde ama idare eder. :) Uygun fiyatli agirlar bulabilirsiniz. Deneyin bence.
Kitap okuyorum çok şükür, salona yazılma imkanım yok su an. Açıktan lise okuyacam, ailem okutmadı beniSpor salonuna yazılın .Kıtap okuyun .Yada ossye haxırlanın bu enerjıyle guzel yerler kazanırsınız
Ya ben dün bir konuda yorumumu sildim beğenmedim yorumumu, o yüzden banlanmısım konu açtıktan sonra ahhahahBanlanarak dermişim
O zaman enerji neyim kalmıyorZalımın qızı gelmiş banlamış
BanlandımKonu sahibi banlanmış mı, kendi mi uçmuş
Ahahha ay dansa bayılırım bunu deniyimspor yapabilirsin, dans edebilirsin. göbek atma dersleri, zumba falan var online ders seklinde ya da youtube da bulabilirsin. zerre enerjin kalmaz
Yaaa hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkürlerDoktora gidin dehb var mı yok mu buna bakılmalı.
Spor, kurslar vs... Terapi niteliğinde olur ama mesela bir yere gitmediğinizde eksik hissetme duygusu hiperaktive veya anksiyete ile ilgili değerlendirme gerektirebilir.
Yok son zamanlarla alakası yok, bebekken de böyleymişim annem hep der şuncacıkken nasılsan hala öylesin, insan bi yoruluradhd de farklı bulgularla eşlik eder sanmıyorum muhtemelen enerjisi yüksektir. son zamanlarda ortaya çıktıysa kan değerleriyle alakalı bile olabilir bunlar daha muhtemel.. yine de günlük hayatı aksatacak düzeydeyse görünün derim
Yok bir şeyler yapınca iyi geliyor tabi ama yapacak bir şey bulamıyorum.bence çok güzel bir şey sende hayata bu şekilde tutunuyorsun demekki ve heveslisin bir şeyler yapmaya hayatın içindeki her şeye dahil olmaya. mesela benim yazdığın her şeyi yapasım var ama yapmaya enerjim yok. sen yazdıklarını yaptığın halde seni yormuyorsa ve enerjini atamıyorsan bu bir sorun olarak görülmeli mi orasını bilemiyorum belki profesyonel yardım alırsan senin için daha iyi olur
Ben de tam tersi ya, herkes benle konussun istiyorumBana da verin bu enerjidenben de donuk denilen bir tipim kimse ben istemeden benimle konuşmasın triplerindeyim
Sporu yazdım buraya herkes onu söylemiş, teşekkür ederimBen de spor diyorum. Sonra mecaliniz kalmaz zaten. Masallah ama ne güzel. Benim kolumu kaldıracak enerjim yok
Evet banlandımBanlanmis cilgin bebis
Spor diyorum bende. Mesela paten sürmekcok severim havalar uygun olunca .
Bak kocam mışıl mışıl uyuyo, gece annesini uyutmayan bebeler gibi sardım adama, baktım tık yok kalktım odaya geldim, Anna'yı okuyacam bu Rusların maceraları belki uykumu getirirBende de tam tersi bir otursam iki sene kalkmak istemem
Off bende de ayni durum uyku yokBak kocam mışıl mışıl uyuyo, gece annesini uyutmayan bebeler gibi sardım adama, baktım tık yok kalktım odaya geldim, Anna'yı okuyacam bu Rusların maceraları belki uykumu getirir
Benim de erken kalkmam lazımOff bende de ayni durum uyku yokyarin erken kalkmam lazim oturdum ciftlik oyunuyla ugrasiyorum
Yok bir şeyler yapınca iyi geliyor tabi ama yapacak bir şey bulamıyorum.
Çoğunlukla yalnızım, çevremde kafa dengim de pek yok, o yüzden çok görüşmeyi vs sevmiyorum daha çok kendime ayırmak istiyorum bu enerjiyi.
Destek alacak imkanım yok şu an, devlette de bulur muyum iyi bir dr bilemiyorum.
yorumunuz için çok teşekkür ederim
Yaa randevu bakayım benElbette bulursunuz.
Ben özelden daha çok verim aldım devlette.
Böyle bir enerji ancak sporla atılabilir benceSelam arkadaşlar.
Benim derdim şu, küçük çocuklar olur ya hani koşar oynarlar ama yine de enerjilerini atamazlar, hah işte ben aynen öyleyimherşeye yetişmek, her konu hakkında konuşmak, hiç bir şeyden geri kalmamak. Her ortamda bulunmak, uçmak, kopmak bir yerden sonra rahatsız edici olduğunun farkındayım.
Kendimi tuttuğumda da rahatsız oluyorum, içim içimi yiyor. Gerçekten küçük çocukların oyundan yorulmaması gibi benim durumum.
Ben bu içimdeki fazla enerjiyi nasıl atabilirim sizce?
Sebep ne ola kiBanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?