Kac yasindasin? Hic mi calismadin? Daha once bi is yaptiysan ayni isi yapabilirsinMesleğim yok ne iş yapabilirim ki bilmiyorum, bir ara bir akrabanın çocuğuna baktım kısa süreli iyi gelmişti ama dalga geçer gibi aylık 300 veririm diyince bıraktım
23 yaşındayım hiç çalışmadım zaten köyde yaşıyorduk, 2 yıl oldu merkeze geleliKac yasindasin? Hic mi calismadin? Daha once bi is yaptiysan ayni isi yapabilirsin
ben sizin gibi olsam en azından bi mağazaya bir markete bile bi işe girerdim. her iş okumak gerektirmiyor bu ülkedeEvet haklısınız mesleğim yok bulunduğum şehirde nasi bir is bulurum bilmiyorum da.
Ailem okutmadı yeni açıktan okuyacağım inşallah.
Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz içinben sizin gibi olsam en azından bi mağazaya bir markete bile bi işe girerdim. her iş okumak gerektirmiyor bu ülkede
hep mi böyleydi merkeze gelince mi böyle oldu23 yaşındayım hiç çalışmadım zaten köyde yaşıyorduk, 2 yıl oldu merkeze geleli
Aslında hep böyle enerjim var ama, buraya gelince yalnızlaştım. Hayatımda olanlar bana zarar veriyordu çıkardım hayatımdan.hep mi böyleydi merkeze gelince mi böyle oldu
Ahhahaha ay bu bengece uykuya dalarken de zorluk çekiyor musunuz ? bende de aynı durum var aşırı enerji patlaması hatta geçen günler bir konuya da yazmıştım bana pancar motoru takmışlar gibiyim
bu siteden üye olan beni ziyarete gelen (2 sene oldu) bir arkadaşım yemek yiyoruz ben farkında bile değilim
servis yaparken neden koşuyorsun ? dedi
ben koştuğumun farkında bile değilim yürüyorum sanıyorumsanki arkamdan atlı kovalıyor her işim acele çabuk sürekli ve durmadan
ama içimde bir coşku var yatağa 2 -3 gibi giriyorum yok uykuda yok yorulmuyorum da sabah 6 buçukta ayaktayım
nedenini bulamadım
benim çift dalağım varmış sanırım ondan yorulmuyorum belki sizde de vardır ? bunu da nasıl öğrendiğimi anlatayım ortaokulda koşu yarışmasında açık farkla kazandım ve su içe içe koştumAslında hep böyle enerjim var ama, buraya gelince yalnızlaştım. Hayatımda olanlar bana zarar veriyordu çıkardım hayatımdan.
Su an yalnızım biraz, eşim yetmiyor benim tam tersim çünkü
Tabi o erken uyur erken uyanır o ayrı ama enerji olarak ben daha enerji doluyum.
Köydeyken kardeşlerim vardı, zaten köy ortamı herkes tanıdık olduğu için hep misafirimiz vardı. Veya biz giderdik. Tabi ben yine enerjimi kaybetmezdim, annem hep yorul biraz diyodu ahhaha.Başka türlü sosyalleşme imkanım yoktu sosyal medya vs anca.
Şu an da enerjimi atacak bir şey bulamıyorum, patlayacak gibiyim
Ay bi de çok konuşuyorum annem diyor sen konuşunca yorulmuyosun, enerji topluyorsun
aaa bende hep herkesden önce oradayım evdeki tüm saatlerim 10 dk ileride zaten
Aaa olabilir vallabenim çift dalağım varmış sanırım ondan yorulmuyorum belki sizde de vardır ? bunu da nasıl öğrendiğimi anlatayım ortaokulda koşu yarışmasında açık farkla kazandım ve su içe içe koştumyalnız bazı günler burnum kanıyordu doktor olayı şöyle açıkladı
çift dalak var normal insanlar yorulunca karnında bir bölge böbrek agrısı gibi ağrırmış koşarken sporda falan bende o olmadığı için yorulduğumu anlamadığımdan ve fazla hareketden tansiyonum yükseliyormuş burnumda ondan kanıyormuş nereden nereye değil mi
bu ekstra enerji verir mi bilmiyorum ama hiç yorulmadığım kesin uykuya etkisi var mı bu durumumun onuda bilmiyorum vücuda zararı yokmuş ama burnun kanadığında dur demişti doktorumoradan anlıyorum pilimin bitmesi gerektiğini
belki sizde de buna benzer birşey vardır
doğuştan dopingliyiz iyi sporcu çıkar bizden
mesela hergün spor yapıyorum ben 45-50 dk yürüyüş bandında (koşma ayarında yürüyorum)
40 dk da şu şekilde sporum var beni ancak böyle full hareketliler paklıyor
çok rahatlatıyor vücudumu belki size de iyi gelir
bazende bunu yapıyorum
gece uyumadan önce de yarım saat yattığım yerde ufak egzersizler yapıyorum ki 6 yaşında çocuğum var onunda peşinde koşuyorum
aaa bende hep herkesden önce oradayım evdeki tüm saatlerim 10 dk ileride zatengeç kalmayayım hep erken yol alayım diye
Meslek kurslarına katılabilirsiniz,bir araştırın derim.Yaşınız kaç?Mesleğim yok ne iş yapabilirim ki bilmiyorum, bir ara bir akrabanın çocuğuna baktım kısa süreli iyi gelmişti ama dalga geçer gibi aylık 300 veririm diyince bıraktım
23 yaşındayım evet ben de düşünüyorum meslek kurslarınıMeslek kurslarına katılabilirsiniz,bir araştırın derim.Yaşınız kaç?
kafa yorgunluğu da lazım hobi edinin mesela tablo falan yapabilirsiniz seramik kursuna gidip kendinize fincan vazo yapabilirsiniz başka şeylere odaklanmak lazımAaa olabilir valla
Ben bu ara iyice eve kapandım baya ters etki yaptı, spor yürüyüş dans ne bulsam yapacamçok teşekkür ederim ya
Keşke ben de o yaşlarda olsam da,sizin kadar enerjik olabilsem.Kılımı kıpırdatıcak halim kalmıyor.Yemek yapmaya falan ilginiz varsa bunu bir meslek haline getirebilirsiniz mesela.23 yaşındayım evet ben de düşünüyorum meslek kurslarını
uzun vadade dizlere zararlıymış 45 dk dan fazla koşu bandında koşmamalı koşacaksa da hız ayarını sürekli değiştirmeliymiş ben bu sebeple aldım ve kullanıyorum daKoşu bandı al eve, hep koş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?