Hayır uğraşmıyorum. Ne tarz spor meselaUğraşmiyorsaniz sporla uğraşin.
Tabi orası öyle ama bendeki enerji iyi bir şeye yaramıyor ki, anca çene çalayım her konuya dalayımBana verebilirsinizşaka bir yana şükredin ne güzel, bütün günü kalkmak zorunda olmasam yatakta geçirebilirim.oyle enerjisizim daha kötü bir durum
Tâbi bu durumda evlimisin bekar mi ? Oda önemli bekarsan hemen evlen çocuk yap enerji 0Tabi orası öyle ama bendeki enerji iyi bir şeye yaramıyor ki, anca çene çalayım her konuya dalayımkafam dağılsın istiyorum. Yorulayım öyle herşeye yetişecek takatim olmasın, kendimi frenlelebileyim istiyorum
2 buçuk yıllık evliyimTâbi bu durumda evlimisin bekar mi ? Oda önemli bekarsan hemen evlen çocuk yap enerji 0
Hayır uğraşmıyorum. Ne tarz spor mesela
Voleybol tarzı falan mı, ya da pilates tarzi mı?
Yani herhangi bir salona gitme imkanım yok su an. Evde bir şeyler yapabilirim, işe yarar mı
Spor salonuna yazılın .Kıtap okuyun .Yada ossye haxırlanın bu enerjıyle guzel yerler kazanırsınızSelam arkadaşlar.
Benim derdim şu, küçük çocuklar olur ya hani koşar oynarlar ama yine de enerjilerini atamazlar, hah işte ben aynen öyleyimherşeye yetişmek, her konu hakkında konuşmak, hiç bir şeyden geri kalmamak. Her ortamda bulunmak, uçmak, kopmak bir yerden sonra rahatsız edici olduğunun farkındayım.
Kendimi tuttuğumda da rahatsız oluyorum, içim içimi yiyor. Gerçekten küçük çocukların oyundan yorulmaması gibi benim durumum.
Ben bu içimdeki fazla enerjiyi nasıl atabilirim sizce?
Azıcık tut sen kendini bakıyım,sabah giriyorum buradasın,akşamına gri oluyorsunBanlanarak dermişim
O zaman enerji neyim kalmıyorZalımın qızı gelmiş banlamış
adhd de farklı bulgularla eşlik eder sanmıyorum muhtemelen enerjisi yüksektir. son zamanlarda ortaya çıktıysa kan değerleriyle alakalı bile olabilir bunlar daha muhtemel.. yine de günlük hayatı aksatacak düzeydeyse görünün derimDoktora gidin dehb var mı yok mu buna bakılmalı.
Spor, kurslar vs... Terapi niteliğinde olur ama mesela bir yere gitmediğinizde eksik hissetme duygusu hiperaktive veya anksiyete ile ilgili değerlendirme gerektirebilir.
Banlanmis cilgin bebisKonu sahibi banlanmış mı, kendi mi uçmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?