Herseye zarar veren çocuk

Özür dilerim babasi buyuk kardesimlede ilgilenmiyor aksine buyuk kardesim oradayken bu kardesimle ilgileniyor. Yada o bakici ablaya birakiyor. Babasi kahvede falan takiliyor. Arada cani isterse gezdiriyor cocugu
Cok uzuldum. Cocuk gercekten ilgiye, sevgiye ac. Acilen pedagoga goturun.

Bi anda degil asama asama boyle oldu malesef. Tesekkyr ederim

Biraz yorumları okuduktan sonra temelde ilgi eksikliği olduğunu düşündüm.

Ayda bir anne oğul günü yaparlar dediniz ama bu asla yeterli değil bana göre..
Herkes üstüne düşen görevi o çocukla birebir yapmalı..
Babaya diyecek söz bulamıyorum zaten..

Iyi aksamlar kizlar,
Bir derdimiz var bu aralar baya arttı. Kardesim 10 yasinda ve esyalara zarar verme kiyafetlerini makasla kesiliyor yeni alinan hersey ertesi gun mafoluyor birde cok bos konusup araya yalan sıkıstirabiliyor. Bugun gece camasirlikgin uzerine abanip kirdi. Konusmaya cabaliyoruz ama baska seyler anlatiyor. Bu cocuk neden boyle saldirganlasti. Babasi esyaya tapardi cizilse bile eser gurlerdi. Acaba bu nedenle mi boyle oldu bu cocuk basina gelen var mi?
Benim erkek kardeşimde doğup ayaklandıktan sonra evde sağlam hiç bir şeyimiz kalmadı kaç kere tv düşürdü hatırlamıyorum hiperaktivite bozukluğu vardı ama annem ilaç kullandırmadı çektik hala da çekiyoruz valla ya :(

Annemle babasi bosandi. Birde bakici bakti annem calistigi icin.simdide evde abisiyle kaliyorlar. Sonra boyle oldu bir sure toparlanmak için dedemlerde kaldik orda cok elestirildi. Iki ortamda huzursuzdu. Annem calisiyor ona hep diyor zaten keske ise gitmesen evde otursan diye. Banada ilgi cekmek istiyor gibi geldide buralar baua artti icin bizim icin tehlike canlari calmaya basladi
acil pedagog. bunu da sizin icin soylemiyorum. kendi ic dunyasinda mucadele eden 10 yasindaki cocugun kendisine agir gelen seyleri yenmesi icin soyluyorum. sizin yasadiklariniz ikinci planda.

Benim kuzenim de annesi babası boşanma sürecindeyken böyle davranışlar gösterdi. Psikolojik destek almanızı öneririm

Ailenizi ve çocuğa davranışlarınızı gözden geçirin. Ve burada çözüm arayacağınıza lütfen bir uzmandan yardım alın.

Back
X