- 9 Haziran 2016
- 255
- 225
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Der ama bak hayır boyle deıl deyın.Sen hep bu sekılde yapıosun sana artık bisey anlatmak ıstemıorum deyın.Acık olunOyle biri olmadigini kendi de biliyor olmali diye dusunuyorum. Eşimi az bucuk taniyor kaç senedir asla kaba saba bir hareketi olmamiştir. Oturup devamli koca muhabbeti yapan biri degilim ama 10 defa da bi defa denk gelse be can sıkıcı bir durum. İnsan arkadasina hic mi bisey diyemez.
Benim çocukluk arkadaşım artık kendi mutsuzluğunu negatifligini etrafından çıkartmaya başlamıştı. Hiç bisey paylaşamaz olmustum yardımcı da olamıyordum en sonunda koptu ipler. Bence mesafe koyun belki de anlar . Ki kadinlar anlar çoğu zamanVic vic evimi anlatmiyorum hepsi yuzeysel şeyler ben evimi anneme bile anlatmam en fazla buraya yazmişimdir. Eşim yemekte şunu ister demekte evimi acmak degil bana gore.
Degisti demek ki kendisi![]()
Çocukluk arkadaşımla görüşmüyorum haklı bir sebepten arkadaşlığımız bitti ama onu çok özlüyorum, çoğu zaman rüyalarıma giriyor eskisi gibi görüşüyoruz. Başlarda oysaki iyi ki görüşmeyi kesmişim dedim ama sonrasında çok özledim hayatımın 15-16 senesiydi keşke hayatımdan çıkmasaydı diye çok düşünüyorum. Size tavsiyem böyle sebeplerden arkadaşlığınızı bitirirseniz çok üzülürsünüz sonrasında.
Madem cocukluk arkadasiniz cok yakinsiniz bundan rahatsiz oldugunuzu neden dile getiremediniz ki?
Bence direkt kestirip atmak yerine once konusmalisiniz.
Bazen insanlar farkinda olmayabiliyor degistiginin, birinin uyarmasi gerekiyor olabilir.
Benim çocukluk arkadaşım artık kendi mutsuzluğunu negatifligini etrafından çıkartmaya başlamıştı. Hiç bisey paylaşamaz olmustum yardımcı da olamıyordum en sonunda koptu ipler. Bence mesafe koyun belki de anlar . Ki kadinlar anlar çoğu zaman
Çocuğu var mı arkadaşınızın? Benim o kadar yemek seçen, o kadar az çeşit yiyen, her kahvaltıda, akşam yemeğinde vs sadece kendi yiyeceklerini istediği için ayrı yemek isteyen çocuğum var ki... Yetişkin insanlarda da aynı şeyi duyunca içimden saydırıyorum. Dışımdan değil tabii. Ama o an düşündüğüm yemek seçen yetişkin insan değil, yok artık büyüse de çocuğum hep böyle mı devam edecek endişesi ve çığlığı benimkisi. Sanırım suç bende damak tadı var her bireyin diye istemediği, sevmediği hicbir şeyde ısrar etmedim böyle oldu. Konudan bağımsız içimi döktüm ben kusura bakmayın. Arkadaşınız ile görüşmeye devam etmek istiyorsanız da hiç eş konusunu açmayın.
Şakayla karışık, hayırdır x eşime sen mi yemek hazırlıyorsun da bu kadar kızdın, laf olsun diye söylediğim şeye sen niye yükseldin diye sordunuz mu hiç?Vic vic evimi anlatmiyorum hepsi yuzeysel şeyler ben evimi anneme bile anlatmam en fazla buraya yazmişimdir. Eşim yemekte şunu ister demekte evimi acmak degil bana gore.
Degisti demek ki kendisi![]()
Kıskanıyor olabilir mi ?
Kendi eşi ile sizin eşinizi kıyaslıyor olabilirKiskansa bekarken de kiskanmaz miydi? Bekarken boyle yapmiyordu evlenince yapmaya basladi.
Şakayla karışık, hayırdır x eşime sen mi yemek hazırlıyorsun da bu kadar kızdın, laf olsun diye söylediğim şeye sen niye yükseldin diye sordunuz mu hiç?
Yemek seçmede de sorun yok abartilmadigi sürece. Hepimizin tadına bile bakmak istemediği yemek olabilir. Arkadaşınız eşiyle sorunlu olabilir, kendini dominant göstermek istiyor olabilir. Bir sıkıntısı var yani. Bunu çözmeye çalışabilirsiniz olmuyorsa bırakın gitsin yani. Ama o kadar yıllık dostluğun hatrına arkadaşınızın başka sıkıntıdan mı dolayı böyle yaptığını anlamaya çalışıp varsa Öyle bir şey yardımcı olmaya çalışıp karar verebilirsiniz.Cocugu yok. Esim de yemek secmez zaten. Sadece tercihen ister mutlaka ama olmayinca kizan, sorun cikaran, yememezlik eden biri degil. Eş muhabbeti nadir de olsa aciliyor ben acmasam kendi aciyor.
Konuşurken sarilmiyormussunuz mu . Yok artık. Bu nasi saçma bi sey ya. Ay kusura bakmayın ama komik bile sizi kıyasliyor bide acikca cok tuhaf yani. Ben kimin nasi durduguna bile bakmam anormal bi durum olmadigi surece degisik yaniHaklisiniz onca yili silmeyi ben de istemem ama bunu dillendirdigimde zaten araya mesafe girecegini dusunuyorum acikcasi. O yuzden ona laf anlatmaktansa yavaşca geri cekilsem ve kendisi bir kendini sorgulasa diyorum.
Bu arada her Allahin gunu koca anlatmiyoruz. Bu devamli olan bisey degil ama oldugunda da canimi sikiyor sonucta.
Bir defasinda da kalabalik bir grup kafede oturuyoruz. Herkes sohbet ediyor bu kocasina sarilmiş sekilde duruyor.
Sonra bana diyor ki biiz boyleyiz siz oylesiniz. Konusurken biz sarilmiyormuşuz. O kadar degişti ki umursamadim umursamadim ama artik taniyamiyorum onu ve konusunca anlamaz gibi geliyor.