- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
-
Ben eşimden yardım beklemiyorum hiç. Çünkü benim işim değil ev işleri. Evde ikimiz yaşıyoruz, işler ikimizin. Ne yardımı? Yardım etmem diyen adama o zaman annenin dizinin dibinde otur şekerim çünkü ancak o sana çocuk gibi bakar derdim.Herkese hayırlı pazarlar bu tarz düşünce yapısında olan biriyle evlenmiş kişiler lütfen yazabilir mı özellikle onlardan rica ediyorum. Sevgilim ile evlilik ve evliliğin sorumlulukları hakkında konuşuyorduk bugün herşeyi benden bekleme ben yapamam sana yardım edemem diye bir cevap verdi haliyle sinirlerim aşırı derecede bozuldu hizmetçi ariyorsan başka kapıya senin köLen olamam bütün sorumluluğu bn sırtlayamam evlenmemin ne manası var ki dedim . Kastettiğim sorumluluk ise eşlerin birbirine ev işlerinde ufak tefek yardim etmesi birbirimizden destek almayacaksak kadın her yükü çekecekse neden evleneyim . Kafamın içinde çok farklı bir kişi oluştu böyle bir davranış karşısında hem çalışıp hemde her işi bir yardim almadan yapmam zor ... büyük şeyleri zaten isteyecek aaa x git şunu sil burayi temizle diye birşey değil lütfen yanlış anlaşılmasın . Ufak tefek şeyler. Böyle diyen biriyle evlenip duzelen oldu mu ? Bu düşünceyi yıkanlar eminimki var bana yardımcı olur musunuz . Benim gibi düşünmeyenlerde vardır sizlere de.saygi duyuyorum . Fikirlerinizi bekliyorum ❤
Biz de oyle konusmustuk da lafta kaldi hep. Kadin her seye ortak olmali ama erkek sadece para kazanmali. Ev isi , cocuk bakimi kadinin gorevi ustune bir de ise gidecek ha bunlari yaparken kendine bakımıni, esine ilgisini eksik ettiyse bak o zaman işe (!)Sinirlenmeye hiç gerek yok. Tabi ki aşkım. Sen de maddiyat konusunda her şeyi benden bekleme. Zira kazandığım parayı sadece kendime harcayacağım, demen yeterli olur.
Niye ‘şurayı temizle, bunu sil’ diyemiyorsunuz?
İnsan değil mi o, o evde yaşamayacak mı?
Yardımı geçtim, çiftler aynı evde yaşıyorsa sorumluluk almak, hayatlarını beraber idame ettirmek zorundalar.
Sırf para getiriyorum diye yana devrilip yatan adamlar, baba olduğunda da iki bugucuk yapıp bırakıyor.
Çünkü onların kocalığı da babalığı da bir kredi kartı kadar...
Niye şurayı temizle, burayı sil diyoruz? Adamların gözü yok mu? Görmüyor mu temizlenmesi, silinmesi gerektiğini?Niye ‘şurayı temizle, bunu sil’ diyemiyorsunuz?
İnsan değil mi o, o evde yaşamayacak mı?
Yardımı geçtim, çiftler aynı evde yaşıyorsa sorumluluk almak, hayatlarını beraber idame ettirmek zorundalar.
Sırf para getiriyorum diye yana devrilip yatan adamlar, baba olduğunda da iki bugucuk yapıp bırakıyor.
Çünkü onların kocalığı da babalığı da bir kredi kartı kadar...
Sil temizleden kastım kendim biraz takıntılı biriyim kendi evimde yaptığım birseyi bile beğenmiyorum bazen o yüzden dedim.
Ben bu konularda çok katıyım. Bu şekilde bir hayatım olacaksa neden evleneyim ki? Tek başına yaşar, kimsenin de derdini çekmem. Bir de eşantiyon olarak çocuk olacak.Biz de oyle konusmustuk da lafta kaldi hep. Kadin her seye ortak olmali ama erkek sadece para kazanmali. Ev isi , cocuk bakimi kadinin gorevi ustune bir de ise gidecek ha bunlari yaparken kendine bakımıni, esine ilgisini eksik ettiyse bak o zaman işe (!)
Evlilikte o takıntılar kalmıyor daha doğrusu kalmaması sağlıklı.Sil temizleden kastım kendim biraz takıntılı biriyim kendi evimde yaptığım birseyi bile beğenmiyorum bazen o yüzden dedim.
Niye şurayı temizle, burayı sil diyoruz? Adamların gözü yok mu? Görmüyor mu temizlenmesi, silinmesi gerektiğini?
Evlilikte o takıntılar kalmıyor daha doğrusu kalmaması sağlıklı.
Aynı evi paylaşan iki bambaşka karakterli insanlar, ortak noktada buluşmak zorunda.
Dolayısıyla birinin herhangi bir konuda uç olması ya da hiçbir şekilde tavize yanaşmaması zaten sorun.
Yeri gelir, zaman kısıtlı olur, hasta olursunuz veyahut biri gelecek olur ‘ben süpürüyorum, sen sil toz al, ben de banyoları temizleyeyim’ dersiniz.
Adam da kendi bildiği gibi yapar, eder.
Yani iki insan birbirinin her anlamda hayatını kolaylaştırmalı, daha şimdiden size ‘asalak’ gibi üzerinize bineceğini söyleyen biriyle asla ama asla ciddi düşünmeyin.
Yatsın anasının evinde dana gibi...
Benimki bayağı gerizekalı, ben ondan söylüyorumNiye şurayı temizle, burayı sil diyoruz? Adamların gözü yok mu? Görmüyor mu temizlenmesi, silinmesi gerektiğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?