- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.431
- 598
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
-
Bu takıntılarla yapacak olan adamı bile bişeyler yapmaktan soğutursunuz. Erkekler gazla çalışır. Ben senin kadar iyi süpüremiyorum sevgilim, ya sen bu yemeği ne kadar güzel yapıyorsun hayatım, camları ben silemem ki bebeğim kolum yetişmezLütfen yanlış anlaşılmasın ben bazen temizlik konusunda sıkıntı yaşıyorum nedeni ise biraz takıntılı olmam kendi yaptığım işi bile hazen beğenmiyorum sil demem diye ondan belirttim tabikide yapması gerekli
Takıntıliyim diye tüm işi üzerinize alırsiniz bu gidişle.Sil temizleden kastım kendim biraz takıntılı biriyim kendi evimde yaptığım birseyi bile beğenmiyorum bazen o yüzden dedim.
Ya yanlış anlama bu yorumu senin için yapmıyorum ama bu zihniyetteki çopu etkek eve hizmetçi alacağına kadın alıp onunla evleniyor. Temizliği bulaşığı yemeği hazır olsun diye evleniyorlar. Sonrada senşn yıkayıp ütüledipin gömlekle seni aldatacak şuırsuzluğa erişip hayatını mahvediyorlar.Herkese hayırlı pazarlar bu tarz düşünce yapısında olan biriyle evlenmiş kişiler lütfen yazabilir mı özellikle onlardan rica ediyorum. Sevgilim ile evlilik ve evliliğin sorumlulukları hakkında konuşuyorduk bugün herşeyi benden bekleme ben yapamam sana yardım edemem diye bir cevap verdi haliyle sinirlerim aşırı derecede bozuldu hizmetçi ariyorsan başka kapıya senin köLen olamam bütün sorumluluğu bn sırtlayamam evlenmemin ne manası var ki dedim . Kastettiğim sorumluluk ise eşlerin birbirine ev işlerinde ufak tefek yardim etmesi birbirimizden destek almayacaksak kadın her yükü çekecekse neden evleneyim . Kafamın içinde çok farklı bir kişi oluştu böyle bir davranış karşısında hem çalışıp hemde her işi bir yardim almadan yapmam zor ... büyük şeyleri zaten isteyecek aaa x git şunu sil burayi temizle diye birşey değil lütfen yanlış anlaşılmasın . Ufak tefek şeyler. Böyle diyen biriyle evlenip duzelen oldu mu ? Bu düşünceyi yıkanlar eminimki var bana yardımcı olur musunuz . Benim gibi düşünmeyenlerde vardır sizlere de.saygi duyuyorum . Fikirlerinizi bekliyorum ❤
senin kafa yapının da ondan çok farkı yok ki ... büyük şeyler dediğin şeyleri neden sen yapmalısın ? silecek de temizleyecek de, herşeyi yapacak evlenecek totosu varsa. Sen bu adamla evlenirsin bu kafayla, bir de özür dilersin üstüne.büyük şeyleri zaten isteyecek aaa x git şunu sil burayi temizle diye birşey değil lütfen yanlış anlaşılmasın . Ufak tefek şeyler.
Herkese hayırlı pazarlar bu tarz düşünce yapısında olan biriyle evlenmiş kişiler lütfen yazabilir mı özellikle onlardan rica ediyorum. Sevgilim ile evlilik ve evliliğin sorumlulukları hakkında konuşuyorduk bugün herşeyi benden bekleme ben yapamam sana yardım edemem diye bir cevap verdi haliyle sinirlerim aşırı derecede bozuldu hizmetçi ariyorsan başka kapıya senin köLen olamam bütün sorumluluğu bn sırtlayamam evlenmemin ne manası var ki dedim . Kastettiğim sorumluluk ise eşlerin birbirine ev işlerinde ufak tefek yardim etmesi birbirimizden destek almayacaksak kadın her yükü çekecekse neden evleneyim . Kafamın içinde çok farklı bir kişi oluştu böyle bir davranış karşısında hem çalışıp hemde her işi bir yardim almadan yapmam zor ... büyük şeyleri zaten isteyecek aaa x git şunu sil burayi temizle diye birşey değil lütfen yanlış anlaşılmasın . Ufak tefek şeyler. Böyle diyen biriyle evlenip duzelen oldu mu ? Bu düşünceyi yıkanlar eminimki var bana yardımcı olur musunuz . Benim gibi düşünmeyenlerde vardır sizlere de.saygi duyuyorum . Fikirlerinizi bekliyorum ❤
Sizde benden maddi olarak birşey bekleme,her ay şu kadar kişisel masrafım olur onuda sen karşılarsın evlenince çalışmam evimin işini gücünü yaparım deseydiniz. Bakalım ne diyecek. Hadi adam çalışır siz ev hanımı olursunuz,bir şekilde yaparsınız o başka birşey ,yorgun gelir bir kap sıcak yemek koyarsınız önüne ama ikinizde çalışırken o paşa gibi,keyif yapacaksa , bekar kalırım daha iyi.Herkese hayırlı pazarlar bu tarz düşünce yapısında olan biriyle evlenmiş kişiler lütfen yazabilir mı özellikle onlardan rica ediyorum. Sevgilim ile evlilik ve evliliğin sorumlulukları hakkında konuşuyorduk bugün herşeyi benden bekleme ben yapamam sana yardım edemem diye bir cevap verdi haliyle sinirlerim aşırı derecede bozuldu hizmetçi ariyorsan başka kapıya senin köLen olamam bütün sorumluluğu bn sırtlayamam evlenmemin ne manası var ki dedim . Kastettiğim sorumluluk ise eşlerin birbirine ev işlerinde ufak tefek yardim etmesi birbirimizden destek almayacaksak kadın her yükü çekecekse neden evleneyim . Kafamın içinde çok farklı bir kişi oluştu böyle bir davranış karşısında hem çalışıp hemde her işi bir yardim almadan yapmam zor ... büyük şeyleri zaten isteyecek aaa x git şunu sil burayi temizle diye birşey değil lütfen yanlış anlaşılmasın . Ufak tefek şeyler. Böyle diyen biriyle evlenip duzelen oldu mu ? Bu düşünceyi yıkanlar eminimki var bana yardımcı olur musunuz . Benim gibi düşünmeyenlerde vardır sizlere de.saygi duyuyorum . Fikirlerinizi bekliyorum ❤
Hem çalışıp hem ev işlerine yetişme şansın zaten yok.. Hayır yani olsa bile sadece senin evin mi olacak orası?? Ufak tefek yardım diye üstüne basa basa söylemişsiniz.. Sanırım tepki alacağınızı düşündünüz.. Ama ufak tefek değil evin sorumluluğuna tamamen ortak olmalı.. Tabi ki kadınlar olarak daha yönlendirici iş bilen ve ince düşünen taraf bizleriz ama herşeyi tek başımıza yapmamalıyız.. Hem çalışıp hem de adama hizmetçilik yapmak için mi evleniyoruz?? Çalışmayacak olsanız yine yardımcı olmalı çünkü bazı yerlerde erkek gücüyle kadın gücü bir değil.. Çalışmıyor olsanız akşam yemeklerini genel temizlik falan yapardınız tamam da evin büyük temizliği dip köşe kaldır sil süpür camlar falan gibi işleri yine eşle yapılmalı.. Daha sevgiliyken size böyle konuşması da ayrı enteresan.. Mesela ben hamilelik dolayısıyla işe ara verdim şu ara evdeyim akşam yemeklerimizi yapıyorum çamaşır gibi evi toplamak gibi işleri yapmaya çalışıyorum ama bazen hiç yapmadığımda oluyor..evi ince silip süpürme işini yine haftasonu eşimle yapıyoruz.. Çalışırken yemek dahil hepsini birlikte yapıyorduk.. Çünkü o çalışırken ben yatmıyordum ortak hayat yaşıyorsak birbirimizin hayatını paylaşıp kolaylaştırmalıyız zora sokup hizmetçiliğe soyunmaya gerek yok.. Asla taviz vermeyin..Herkese hayırlı pazarlar bu tarz düşünce yapısında olan biriyle evlenmiş kişiler lütfen yazabilir mı özellikle onlardan rica ediyorum. Sevgilim ile evlilik ve evliliğin sorumlulukları hakkında konuşuyorduk bugün herşeyi benden bekleme ben yapamam sana yardım edemem diye bir cevap verdi haliyle sinirlerim aşırı derecede bozuldu hizmetçi ariyorsan başka kapıya senin köLen olamam bütün sorumluluğu bn sırtlayamam evlenmemin ne manası var ki dedim . Kastettiğim sorumluluk ise eşlerin birbirine ev işlerinde ufak tefek yardim etmesi birbirimizden destek almayacaksak kadın her yükü çekecekse neden evleneyim . Kafamın içinde çok farklı bir kişi oluştu böyle bir davranış karşısında hem çalışıp hemde her işi bir yardim almadan yapmam zor ... büyük şeyleri zaten isteyecek aaa x git şunu sil burayi temizle diye birşey değil lütfen yanlış anlaşılmasın . Ufak tefek şeyler. Böyle diyen biriyle evlenip duzelen oldu mu ? Bu düşünceyi yıkanlar eminimki var bana yardımcı olur musunuz . Benim gibi düşünmeyenlerde vardır sizlere de.saygi duyuyorum . Fikirlerinizi bekliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?