Herşeyi bırakıp gidip mutlu olan var mı hiç aranızda??

Kafanızın içindekiler hep sizinle, namusunuza ahlakınıza zarar getirecek birşey yapmıyorlarsa eğer aile silinmez. Sıfırdan başlamak yalan. Sen nerelisin dediklerinde bile köken sorarlar insana. Hem başlarına bişe gelse yaşayacağınız pişmanlığın telafisi de olmaz

Kafanızın içindekiler hep sizinle, namusunuza ahlakınıza zarar getirecek birşey yapmıyorlarsa eğer aile silinmez. Sıfırdan başlamak yalan. Sen nerelisin dediklerinde bile köken sorarlar insana. Hem başlarına bişe gelse yaşayacağınız pişmanlığın telafisi de olmaz
Orası öyle tabi.Ama evin-ailenin içinde ahlak,namus kalmamışsa;aldatma,borç,saygısızlık,sevgisizlik varsa neye yarar ki o dediğiniz köken??

Orası öyle tabi.Ama evin-ailenin içinde ahlak,namus kalmamışsa;aldatma,borç,saygısızlık,sevgisizlik varsa neye yarar ki o dediğiniz köken??
Ne yaşadığınızı siz bilirsiniz Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin bazen cesur olmak gerek iyi ölçüp tartmak gerek.

Mesleğimle alakalı çalılmadım canım.
Geldiğim ilk yıl bir otelde personel müdürü olarak çalıştım ama pek sarmadı insanlarla uğraşmaktan epey bunalmışım demek ki dedim ve işi bıraktım bir daha da çalışmadım.
Mesleğim Grafikerlik olduğu için kendime evin bir köşesin de homeofis tarzı bir yer yaptım İstanbuldan vs netten iş olunca yapıyorum o kadar.
Arkadaş konusuna gelince çok sokulgan konuşkan bir yapım olduğu için 7 den 70 e herkesle anlaşırım bu sebepten ilk 1 yılda neredeyse herkesi tanıdım onlarda beni benimsedi.
Fakat öyle sıkı fıkı arkadaş olduğum kimse yok. Her ne kadar konuşkan olsam da çok samimi arkadaşlıkları sevmiyorum önceden de öyleydim.Daha önce İst olmuştu aramayınca sormayınca yada kafama göre bir yere gittiğim de yapılan kaprisler beni çok sıkıyor.Siyam ikizi gibi her yere beraber gitmek bana göre değil yani.Az insan çok huzur diyorum her zaman.
Evet eşimin varlığı onun arkadaşlığı bana yetti ve yetiyorda.Heryere eşimle gidiyorum onunla bişeyler yapmak paylaşmak bana yetiyor.
Eşimin sigara alkol arkadaşlarla takılma gibi alışkanlıkları yok keza benim de bu sebepten ne yaparsak eşimle beraber yaparız.
Eşim ve ben gezmeyi tatil yapmayı seviyoruz evlendiğimizden beri arabamızla Türkiye'de gezmedik yer bırakmadık.
Öyle planlı programlıda gitmeyiz hadi gidiyoruz deriz çantaları hazırlar çıkarız evden :KK70:
İşte böyle canım. ..
Nerde olduğunun önemi yok kimle olduğun önemli.
Eşimle tanımadan önce 4 yıllık yurtdışı hayatım oldu yanlız gittim mesleğimle alakalı ama öyle sıkıldım ki anlatamam 4 yıl zor dayandım ve bir sabah kalktım pılımı pırtımı toplayıp Türkiye ye döndüm.
Şimdi eşim var dese ki dağın tepesinde yaşayacağız gözümü kırpmadan giderim :KK66:
Bütün yazıyı ayy ne güzel diye okudum valla ya :KK9: Gezmeyi seven erkek de zor bulunuyor şanslısınız valla

Back
X