Herseyi kafama takiyorum

Ciceklerce

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
9
-2
1
30
Nerden başlasam bilmiyorum ama olur olmaz herşeyi kafama takıyorum özellikle eşimle ilgili..
Hiç biseyi umursamaz kafaya takmaz herşeyi oluruna bırakan bi kişiliğe sahip 25 yaşındayım 4 senelik evliyiz hatta eşini çok seviyorum ama yaptığı bazı hareketler beni resmen çıldırma derecesine getiriyor..
IKimizde aynı yerde çalışıyoruz ben olmak üzere bi tane daha bayan personel var diyorumki kızın hal ve hareketleri hoşuma gitmiyo şununla muhabbet etme iş dişi gereksiz muhattplara girme kızdan bi peçete dahi istese çok sinirime gidiyo ve buna sınır oldugumu bakışlarımdan biLe anlıyo.. moralim kaciyo konuşmuyorum sonra yanıma gelip benimle dalga geçermi gibi tavırlar yapiyo ve bu hareketleri beni daha çok sınır ediyo orda milletin içinde bağırıp çagrip içimdekiler o an ona dökmek istiyorum kendisi 30 yaşında ama sanki 10 yaşındaki çocuk gibi acaba benmi abartıyorum bana bi çare gösterin bu huyumdan bende kafaya takmama huyundan nasıl vazgeçerim

Eşinizi çocuk gibi sürekli onunla konuş bununla konuşma gibi yonlendiremezsiniz. Aynı iş yerinde çalışmasaydınız her gün iş yerine mı gidecektiniz? Eşinizin davranışları sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa oturup düşünün derim ama bunun yolu herkesin içinde bağırıp kafaya takmak değildir.

Ya işte elimde değil ben bile bu huyumdan nefret ediyorum. Diyorum keşke onun gibi olabilsem kafama takmasam rahat olsam ne var bunda deyip geçebilsem..

Kurmuyo cnku ne kadar kıskanç oldugumu benden iyi biliyo
Nasil yani bos kuruntumu yapiyorsunuz ?
O halde bir piskolg ile görüsün derim.
Kendinize güveniniz düsük.
Hayatanizi kocanizin üzerine kurmayin.

Ya işte elimde değil ben bile bu huyumdan nefret ediyorum. Diyorum keşke onun gibi olabilsem kafama takmasam rahat olsam ne var bunda deyip geçebilsem..

Ne kadar kıskanç olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Bana göre kıskançlık varsa güven yoktur. Bunu sorgulayın mesela.

Kıskançlık için terapi alın bence . İlişkiye zarar Verir. Kıskançlığı çok olanların altında başka sebepler yatar çünkü . Benim psikoloğun terkedilme korkumun olduğunu söylemişti . Sebebi küçüklükten yaşanılan travmalarmış . Tedaviyi yarıda kestiğim için bir sonuç alamadım . Hala takıntılı bir ruh hastasıyım

Sorun birseyi yapıp yani istemedigim bi şeyi yapıp ama sonra yapmamış gibi tavır sergilemesi hiç bisi olmamis gibi laylaylom olması.
Hani o kiz meselesi bi örneği

Bilmiyorum site kurallarına uygun mu burda YouTube kanalı tavsiyesi ama Beyhan Budak ı tavsiye ederim bu konuda harika videoları olan bi klinik psikolog

bu kadar kıskançlık size de zarar verir ki. sürekli böyle hayat geçmez. yani ne bileyim işi gereği konusur benmde eşim var kız arkadasları var konusur benmde erkek arkadaslarm var konusurum. Acaba sizde biraz kendi hayatınıza mı yönelseniz arkadaslarınıza fln adam artık işi dalgaya vurmuş bu kadr yönlendirmeye kalkmayın bnce..

Eşinize cocuk gibi davranan sizsiniz. Konuşma yasağı getiren, peçete dahi(!) Istese kizan sizsiniz. Ben karisi da aynı yerdeyken başka biriyle flortoz konuşan çok erkek olacağını sanmıyorum yani sizin hüsnü kuruntunuz bence. Sürekli de darliyorsaniz bu konuda adam da dalgaya vuruyorduk artık napsın. Bir de umursamaz olmak daha iyi bir şey adam iyisini yapıyor. Tabii mahalle yanarken saç tarama gibi bir umursamazliktan bahsetmiyorum.

Insanin esini kıskanması cok normal geliyor bana. Ama ikinizde aynı ortamda çalışıp bunu birbirine inat gibi yapıyorsanız kotu. Siz her seyi kiskanmayacaksiniz, o da sizin gercekten rahatsız oldugunuz şeyleri yapmayacak. Iki tarafli bir sey bu. Eşim inatla yapsa bende daha beter güvensiz olurdum mesela. Ama ben de kimseyle konuşmayacaksın insani değilim, birinden rahatsız olduysam anlayışlı yaklaşır çevrem.

Sadece bu konuda değil aslında başka konularda da vurdumduymaz yani söyle bisi aslında biseyi yaptıktan sonra hiç bisi olmamis gibi davraniyo

Sorunun sizde olduğunun farkına varın.
Basit şeyler için eşinizi sıkmayın.
Bir noktada adamın aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz biliniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…