- 14 Ocak 2021
- 9
- -2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Ciceklerce
-
Kurmuyo cnku ne kadar kıskanç oldugumu benden iyi biliyoEger baska kadinlar ile fazla samimiyet kuruyorsa, bunu kafaniza takmaniz gayet insani.
Sorun sizde degil onda.
Sizi kiskandirmak hosuna gidiyor galiba.
Ya işte elimde değil ben bile bu huyumdan nefret ediyorum. Diyorum keşke onun gibi olabilsem kafama takmasam rahat olsam ne var bunda deyip geçebilsem..Eşinizi çocuk gibi sürekli onunla konuş bununla konuşma gibi yonlendiremezsiniz. Aynı iş yerinde çalışmasaydınız her gün iş yerine mı gidecektiniz? Eşinizin davranışları sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa oturup düşünün derim ama bunun yolu herkesin içinde bağırıp kafaya takmak değildir.
Nasil yani bos kuruntumu yapiyorsunuz ?Kurmuyo cnku ne kadar kıskanç oldugumu benden iyi biliyo
Ya işte elimde değil ben bile bu huyumdan nefret ediyorum. Diyorum keşke onun gibi olabilsem kafama takmasam rahat olsam ne var bunda deyip geçebilsem..
Başka bi kadınla konuşma içine girmiyo neden cnku onunla tartiscagimizi bilir neden konuştun falan gibi.Nasil yani bos kuruntumu yapiyorsunuz ?
O halde bir piskolg ile görüsün derim.
Kendinize güveniniz düsük.
Hayatanizi kocanizin üzerine kurmayin.
E ne o zaman sorun? Başka bir kadınla konuşmuyor ben kızarım diye diyorsunuz, bu durumda sorununuzu anlamadım ben.Başka bi kadınla konuşma içine girmiyo neden cnku onunla tartiscagimizi bilir neden konuştun falan gibi.
Ben kızarım diye başka kadınlarla konuşmuyor, gereksiz bir samimiyet kurmuyor ama bir peçete bile istese sinir oluyorum o an orda ona bağırmak istiyorum diyorsanız sorun sizde. O değil siz 10 yalında gibisiniz.kendisi 30 yaşında ama sanki 10 yaşındaki çocuk gibi
Ne kadar kıskanç olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Bana göre kıskançlık varsa güven yoktur. Bunu sorgulayın mesela.
E ne o zaman sorun? Başka bir kadınla konuşmuyor ben kızarım diye diyorsunuz, bu durumda sorununuzu anlamadım ben.
Sadece bu konuda değil aslında başka konularda da vurdumduymaz yani söyle bisi aslında biseyi yaptıktan sonra hiç bisi olmamis gibi davraniyoEşinize cocuk gibi davranan sizsiniz. Konuşma yasağı getiren, peçete dahi(!) Istese kizan sizsiniz. Ben karisi da aynı yerdeyken başka biriyle flortoz konuşan çok erkek olacağını sanmıyorum yani sizin hüsnü kuruntunuz bence. Sürekli de darliyorsaniz bu konuda adam da dalgaya vuruyorduk artık napsın. Bir de umursamaz olmak daha iyi bir şey adam iyisini yapıyor. Tabii mahalle yanarken saç tarama gibi bir umursamazliktan bahsetmiyorum.
Ya da bu konu hakkında başka bi konu acayimSadece bu konuda değil aslında başka konularda da vurdumduymaz yani söyle bisi aslında biseyi yaptıktan sonra hiç bisi olmamis gibi davraniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?