Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

bende eskiden her şeyi kafama takardım.niye şunu demedim niye böyle yaptım gibi.kafama takınca migrenim başlar.hastaneye gider iğne serum alırdım.bir keresinde çok şiddetli migren ağrısı çektim.tansiyonum 22 ye çıktı.artık ölüyorum dedim.o günden sonra hiç bir şeyi kafama takmayacağıma yemin ettim.yaşam felsefemi değiştirdim.artık kendimden ve oğlumdan başka birşey düşünmüyorum.artık kendimi değil karşımdakini hasta edeceğim.yaşadığım her olumsuz şeyden olumlu yan çıkartıyorum.kısaca polyanacı oldum.tavsiye ederim.

eskiden herseyi takardim.. simdi bazi seyleri ignore edip yasantima devam edebiliyorum. hic umursamadigim seyler olabiliyor yani. son birkac yildir yapabilmeye basladim tabi bunu, onceden kendi kendimi hasta ediyordum kafamda kurup kurup.. simdi iyiyim (cogunlukla)

Fazla rahatım kafaya hayatta takmam çünkü birine bişey söylemek istediğimde hop direk söylerim içimde kalmaz yapmak istediğimi yapaarım içimde o da kalmaz üzülmem gerekene o an üzülürüm ağlamam gerekenede doya doya böğüre böğüre ağlarım geçer gider üç günlük neyini takcam yaaa ben

Evet malesef herşeyi kafama takma becerisine sahip bir insanım ne yazık ki..
Acayip detaycı, takıntılı, ince eleyip sık dokuyan bir yapım var.
Gamsız, vurdumduymaz biri olsaydım çok daha mutlu olabilirdim şu hayatta diye düşünürüm hep.

25 yasıma kadar dünya umurumda degildi hiçbi derdim sıkıntım yoktu 25 geldim üni bitti eve tıkıldım nişanlandım nişsanlımda kıskanc daha beter eve tıkıldım suan sanki dünyanın bütün dertleri bi çuvala konmus ve ben onu sırtıma almıs tasıyorum

herseye üzülüyorum
herseye sinirleniyorum,
herseyi kafama takıyorum

Ahh ahh keske azıcık gamsız olaydım ne olurdu..ıdısının bıdısı bunu dedı ayyy nıye dedı acaba,aysenın yuzu asıktı ayy banamı kustu acaba..ahh be kadın bı dur delı durıye gıbı dolanıyom etrafata..mesela bugun kocacugumun arkadası ve sevgılısıyle sınemaya gıttık tamam guzel,sonra taksıye bındık bıze gecıce yemek yapıcam,kıza dedımkı abıne soyleseydın gec gelırım dıye kız demezmı bana bu gece sızde kalıcaz anaaa sormak yok yolgecen hanı sankı bende hee oylemı dedım ama soook tayım..neyse ben sınırlendım kaynanamda asagıda bıde alısmasınlar sureklı ya bu ne boyle ,ben az surattan tepkı gosterdım bunlar gıttımıı yemegını yıyıp saat 11fece..ayyy durdum dıyomkı acaba bana kustulermı acaba yanlısmı anlasıldım..esım dıykı bı sus kadın takjma kafana bosver,ev senın evın..bak gene taktım kafama sımdı napım huyum kurusun

bazi konular vardir takmaman icab eder.. ama bazi konular vardir ki elinde olmadan kafana takarsan..

ben cogu konularda vurdum duymaz kategorisine giriyorum söz konusu sevdigim ise herseyi kafama takiyorum en ufak bir ayrintiyi bile

keşke bende vurdumduymaz olabilseydim yada biraz daha esnek.

herşeyi çok kafaya takarım,

yapılacak bişeyse yapana kadar içim rahat etmez,

birine bişeyi söylemediysem içim içimi yer neden söylemedim diye

acayip takarım kafama herkes der sen bu kadar kafayla takmayla fazla yaşamassın diye ama yapı meselesi işte elimde değil

konusunda göre değişir. ufak tefek konuları hiç kafama takmam mesela, üzülünce bi fayda elde edemeyeceğimi bilirim çünkü

konusuna göre degısırr ama genellemee yaparsakk takıntılıyımm gamsız bırı olmak ısterdım ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…