Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

malesef ben de kafaya takan tiplerdenim...kurdukça kurarım...vurdumduymaz tiplere hep hayran olmuşumdur...asıl yaşayan onlar...ben kendimi bazen yiyip bitiririm...öyle sürekli de olumsuz düşünüp negatif elektrik de yaymam ama küçük şeyleri çok abartıp çıkmaza soktuğum çok olmuştur kendimi...

Hemde Herşeyi Kafama Takıyorum.. Her Ne Kadar Çevrem Vurdum Duymaz Olarak Görsede..

Sanırım İyi Rol Yapıyorum :1ninca:

malesef ben bu ruh halimi hiiç ama hiiç anlayamıyorum. bazen ufacık konuları o kadar büyütüyorum o kadar takıyorum ki... geceleri uyku girmiyo gözüme. bazen de bugün bi konuyu düşünüp düşünüp günümü rezil etmişken diğer gün umursamıyorum ama bi anda tekrardan hatırlayıp kabuğuma çekiliyorum. içim içimi yiyor. sabırsızım. o sorun neyse onu o an çözmem lazım. bi yandan ağlayıp ardından kahkahayla gülebiliyorum sonra tekrar haykıra haykıra ağlayabiliyorum. ben kendimi gerçekten anlayamıyorum hastayım sanırım. her şey her zaman güzel olsun istiyorum..............................

çok fazla takarım
yaptığım bi hareketi bile günlerce düşünebilirim
ama zamanla unutuyorum tabi o zaman rahatladığımı hissediyorumbilmiyorumkismile

Vurdumduymazlık mı? o da ne? Zira ozellikle bu aralar her şeyi kafama takıyorum,
Biraz daha rahat olmayı çok isterdim.

evet cok takarım
ama sevgılımde vurdumduymazdır
ben taktıkca aksılıkler hep basıma gelır
Allah'a sıgınmayı bır becerebılsem belkı bu kadar kotu olmaz

Beş yıl öncesi çok fazla olmasa da kafaya bir şeyleri takardım, sırf takmak için takardım yani. Ortada sorun mu yok, ben sorun çıkartırdım.Nasıl ki rinoplasti ameliyatımı oldum, hayat bir anlık, bir bakmışsın yarın yoksun düşüncesini geliştirip hiçbir şeyi ve hiç kimseyi kafama takmamayı öğrettim ruhuma. Biri için üzülmek, bir şeylere kafa yormak ruhu yormaktan öteye gitmiyor ve elde koca bir sıfırla hayat döngüsünü tamamlıyor. Hayat benim için anlık yaşanan saatlerden ibaret. Ayağıma dolanan yok, benden beklentisi olan da yok. Planlı yaşayarak kendimi cendereye sokamam, kafamın estiği gibi hayat yaşayarak beynimi temizliyorum.

çok wurdumduymazım walla 2 dk önce kıyamet kopsun evde kavga çıksın ben biriyle kavga edeyim hiiç umursamam

Her şeyi takarım valla kafama olur olmadık şeyleri bile...
Keşke biraz vurdumduymaz olsam.

herşeyi çok kafama takarım we bu huyumdan nefret edıorm beni çok yıpratıo cünküü

herşeyi kafama takarım ufacık bir kelimeyi ufacık bir hareketi bile
ama bazen yorulduğumu hissediyorum vurdumduymaz olsaydım keşke diyorum bazen
takıntı güzel bişi değil

bende en ufak şeyleri kafama takarım ve büyütürüm de büyütürüm bu huyumdan nefret ediyorum.eşim ise benim tam tersimdir tartıştığımız zaman bile arkasını dönüp horul horul uyur ben ise sabaha kadar uyuyamam yemek de yiyemem. bu huyumu değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum

benim için önemli şeyleri evet çok takarım,halledene kadar o şeyleri rahat edemem

ama benim için önemsizse de umrum olmaz.. o konuyla ilgili dalgamı da geçerim,arkamı da döner giderim,güler de geçerim.

benim için önemli şeyleri evet çok takarım,halledene kadar o şeyleri rahat edemem

ama benim için önemsizse de umrum olmaz.. o konuyla ilgili dalgamı da geçerim,arkamı da döner giderim,güler de geçerim.

ben çok takıyorum yaaa ve aslında takmak istemiyorum fakat elimde olmuyo kendimi üzüyorum

hemde nasıl takarım nasıl kurarımda kurarım offff .. sevgilim tam tersim takmaz benim tatıgım şeyler ona komik gelir .hayatı kendime rezil ederim . keşke yapmasam ama huy artık degişmiyor maaleesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…