Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

Duruma göre değişir.Ama öyle herkesi takıp ciddiye almamak gerekiyormuş.Bunu öğrendim..Hakedene hakettiği gibi davranacaksın.haketmeyini de ciddiye almıcaksın,kafanı yorup üzülmüceksin.

Ah bi de ben vurdumduymaz olabilsem! En ufak şeyleri kafama takarım herşeyi önceden planlarım planlarım bozulursa canım sıkılır. Çok kötü bir özellik bu nasıl kurtulabilirim bilemiyorum :sm_confused:

Hiç kimseyi takmicammmm derimmmm ama genede vurdumduymaz olamıyorum takıyorum en ince ayrıntısına kadarr..herşey mükemmel olsun istiyorummm =(

ne kadar kötü bir huy,
kafama taktığım için hafta sonundan beri başım ağrıyor.
sanki bu kadar fazla düşününce işler yoluna giriyor...
az da olsa rahat olmayı,takmamayı çok isterdim..

acayip takıntılıyım herşeyi hatta en ufak önemsiz birşeyi bile takarım bu yüzden erkek arkadşımda bana çok kızar şimdi birazcık vurdum duymaz olmaya çalışıyorum kendim için

ne kadar kötü bir huy,
kafama taktığım için hafta sonundan beri başım ağrıyor.
sanki bu kadar fazla düşününce işler yoluna giriyor...
az da olsa rahat olmayı,takmamayı çok isterdim..

aynen arkadaşım
vurdumduymaz olmanın ilacı olsa kullanırdım
ki ilaç kullanmaktan nefret edrim

takıntılıyım, kompleksliyim, agresifim
bir değil ki benimki.. tüm saçmalıklar da beni bulmuş ben napiyim alsanaalsanasmile

Eskiden en ufak olayda aglardım
Simdi kendi kendime diyorumki insanları neden bu kadar takıyosun?kim ki onlar?
O zaman daha güclü hissediyorum kendimi
Gercekten ise yarıyor kızlar siz de deneyin.

Kesinlikle herşeyi çok kafama takarım artık neyi taktıysam gece uyuyamam sağa dön sola dön keşke vurdumduymaz olabilsem

küçük meseleleri kafama takmam
takmaya deger bişeysede umursamaz görünürümsempatiksalakcinni

benim kadar takanı görmemeişsinizdir bakışlardan bile anlam çıkartıp takarım ama umursamaz olmak vardı yaa..bu dünyanın kahrı anca öle çekilir:1closedeyes::1closedeyes:

Derler ya ,tekrar dünyaya gelsem ,umursamaz ,rahat ,hiç birşeyi takmayan birisi olmayı çoook isterdim.
Son yıllarda her ne kadar pozitif düşünmeye takılsamda elimde değil.
Bir bakıştan ,bir cümleden , bir çağrışımdan ,bir düzensiz ortamdan , sorumsuzluktan vss...
Öyle şeylere takarım ki , baş ağrısı yaşarım ,uykusuz geceler geçiririm ,gerilirim ,stres yaparım olacak tüm zararları toplarım.
Evde terör estiriyordum.
Mükemmelliyetçi ruhum ,herşey planlı programlı ,düzenli olsun hastalık durumundaydı.
Bu yüzden psikıyatriste gittim ..
manevi yönden bazı gelişmeler yaşadım, pozitif düşünme tarzını hayatıma yerleştirmeye çalıştım.
Binlerce şükür eski yıllarıma nazaran bir nebze daha kafaya takmalarım azaldı.
Bu benim yapım diye düşünmeyin kendinizdeki bu takıntıları azaltma becerileri kazanın.
Düşünüyorumda evliliğimin ilk yıllarında bu yönden ne kadar sıkıntı yaşardım, hayatı zehir edermişim kendime.
Şimdi öyle kızıyorum ki kendime ama geçen geçti neyse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…