Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

keske bende vurdumduymaz olsaydim birazcik cok takiyorum kafama biktim iyice bu huyumdan tum gun hem bana hem etrafimdakilere zehir oluyo hic bisey beni kafama taktigim seyi halledene kadar mutlu etmiyo hic sevmiyorum degismek istiyom ama olmuyo

Keşkeee ama nerdeee.Birazcık umursamaz, takmaz ,boşşveerr salla gitsin demek isterdim 1 defacıkta olsa ama yok küçük büyük,önemli önemsiz hatta incir çekirdeğini doldurmayacak herşeyi kafama takarım ,kendim kendime eder oturur üzülürüm yani.

bende çok takarım ya herşeyi.bazen beynim o kadar yoruluyoki kendimi bitkin bile hissediyorum.mesela nişanlımsa tam tersi.o kadar rahatki.çok imrenirim ona.bu yüzden kızarım bile ona çok rahatsın diye.napıyım onun vurdumduymazlığı bana batıyosırnaşık şey
ama fazla takmamak lazım kızlar hayatın tadını çıkaralım boşverin:içelim:

takarım ama düşünürüm ölümlü dünya takma gitsin ya derin kendi kendime ve şükrederim

Coook fazla takarim herseyi kafama. Bazen kendi icimde cözüm bulamam, bir yakinima anlatirim, kafana taktigin seye bak der, o an beni rahatlatir anlatirlar birseyler, ama sonra ben basimi yastiga koydugumda yine düsüncelere dalarim. Öyle ki bir sorunum olsa, güldügüm zaman bile o sorun aklimdadir. Genelde güler yüzlü bir insanim, ama herseyi kafama cok takmaktan zaman zaman mutsuz oluyorum, ve disardan cok cabuk anlasiliyor bu.
Sanirim olaylari fazla kafama takma olayi babamdan gecmis bana :) O da ayni benim gibi, geceleri uyuyamaz, kafasina takar haftalarca cözüm bulasiya kadar. Bir keresinde aksam 24den sabah 11e kadar uyumadigimi bilirim.

maalesef bende çok takıyorum
nedenini bilmiyorum ama artık takmama kararı aldım ..zaten neye dokunsak kanser hastalık riski var bide stres yapıp iyice kendimiz virüslere kolay lokma yapıyoruz..neşe ve mutluluk pozitif enerji kahkaha her hastalığı iyileştirir ruhu ve bedeni genç ve dinç tutaryerimseniben

Son düzenleme:
yokkkk takmammm
bir defaa geldim hayataa ne takayım kii zatenn beni görenn seninnn hiç derdin yokmu derr çok neşeliyimdirrr
insanı üzen şeyler mutlaka olurr ağladığım dönemler falann amaa hayatımı karartacakk şekildee aslaa olmazz kendimee yaptığımm en büyükk haksızlıktırr buuu hayatımıı ikiii kuruşlukk şeyler içinn karartmakkk

konunun niteliğine bağlı
benim için önem taşıyorsa çözüm üretemiyorsam üzerinde çok düşünür takarımbenneyaptımki
ama önem vermediğim bişeyse
he hü der geçerimnaniknanik

Aah ah! yengeç burcu olup da bir şeyi kafaya takmamak,üzülecek bir şey bulamamak mümkün mü :bbo:

bazen takılmıcak şeyleri kafama taktığım bazen de takılcak şeyleri takmadığım çok oluo :)))

herşeyı takarım şölemı böylemı hatta şuanda kafama taktığım 2 gundur uyuyamadığım bı konu var sınırden çatlamak uzereyım malesef(

Ben Pireyi Deve Eden Biriyim .herşeyi Kafaya Takmaktan Siyirtmasam Iyi......................

herşeyı takarım şölemı böylemı hatta şuanda kafama taktığım 2 gundur uyuyamadığım bı konu var sınırden çatlamak uzereyım malesef(

eğer kafanızın patlamasına neden olacak sorunu paylaşmak isterseniz dinlemeye hazırım arkadaşım...

Durumdan duruma degisiyor.

Eger gelecege dair bir konu varsa, takarim. Evet düsünürüm, hesap ederim, plan cizerim, söyle yapsam nasil olur böyle yapsam nasil olur diye.

Fakat gecmisteki sorunlari pek takmamaya calisiyorum, cünkü ölmus ve yanmisa care bulunmaz demisler, yani gecmis olmus bitmis, elden daha ne gelir, geride kalani unutup ileriye bakmaya calisiyorum, her zaman tutturamasamda, genellikle oluyor.

evet canim bende cok kafama takarim...fazla belli etmem ama icimde beni yiyip bitirir.....
bilmiyorum ne yapayim .....düsünürüm....sanki hersey degisecekya........
hayirlisi insaallah............

ben
takmadığım bişey yokki benim
eşim de hep bundan yakınır
takmaktan hasta olucam diye korkuyorum

ben her ne anlamsiz sey varsa kafama takarim. keske bende bosver git diyebilsem ve kafamdan atsam.

malesef kafama herşeyi çok takıyorum en ufak birşey beni mutsuz edebiliyo ya da üzebiliyo.
çok yara aldım insanlardan vurdumduymaz olmam gerek aslında ama beceremiyorumm

benim cok gamsiz oldugumu söylerler aslinda, öyleyimde ama bazi seyleride cok takarim, mesela gelecekle ilgili seyleri, yada ailemle ilgili. ama gerisini bosveririm, önemsiz seyleri cidden takmam. ve etraftaki gereksiz insanlarin düsüncelerini yada konusmalarinida takmam. beni sadece ben ve önemsedigim insanlar ilgilendirir. Yani aslinda vurdumduymazim sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…