• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kafaya takmak

haklısın o yogunluk bizede lazım canım... ama aksama kadar evdesin ne kadar iş yapsamda yinede insan düşünüyo sürekli..:44:

bende öyleydim evde nefes alamazdım temizle yap çocukla ugraş ney yok kimse yok örgüye vurmuştum kendimi örerken insan dahada bi düşünüyor bunalmıştım konuşmazdım öylece uyur ve yaşardım nefes alıyorum şimdi ALLAH hepimize yardım etsin :)

hanımlar ben yeniyim buralarda yeni konu nasıl açılıyor anladıgım kadarıyla belirli bir msj sayısı dolması gerekiyormuş sayı kaç nereden bakılıyor lütfen yardım :)

ben sayı falan bilmem ben hemen açtım konuyu.. ondan sonra degiştiyse bilemem... ne acmak istiyosan o konuları aç orda en altta yazar yeni konu aç diye... (yardımcı olabildimmiki:1:)

100 msj doldurman gerekiyor sanırım,sen şu an 20 mesajdasın.
yazdığın yoruma bak sağ üst köşede yazıyor canım.
konu açmak istediğinde de konun hangi kategoriye giriyorsa orayı aç sol üst köşede yeni konu aç yazıyor ordan yaparsın.

teşekkürler yeni olmak böle bişey :)

teşekkürler yeni olmak böle bişey :)

önemli değil, mesaj sayısı doldurmak için açılmış başlıklar var,
oraya girip hemen tamamlayabilirsin.
saçma sapan içinden geçen şeyler yaz,
veya nokta koyabilirsin,..............................bu şekilde:)

burası çok güzelmiş erkeklerin haberi olmaması gerek rahatca her görüşten insandan fikir danışabilecegin aile gibi bir yer miş

başlık adı msj sayısın doldurmak mı ?

keşke bunu ilk üye olduğumda bilseydim, canım çıkmıştı kotayı doldurana kadar...

şimdi benim canım çıkıyor beni anlayan birinin olması ne güzel o sayfayı biraz katlediyim dedim ama pc o kadar yavaşladı ki katledemedim bi türlü amam pazartesi iş başı yapar yapmaz katledicem herkeze iyi hafta sonları

Kimseyle konuşmaz oldum ben arkadaşlar. Vaktimin çoğunu kitap okumakla geçiriyorum.
Şikayetci değilim bu durumdan. Böylesi daha mutluyum.

Konuştuğum ortam bana huzur vermeyip aksine dert oluyorsa... bu tercihim normal gibi geliyor. Bu bakımdan şuanki şartlar içinde yalnızlığı tercih ediyorum.

Evde babamla da ayrı bir sorun yaşıyorum. Arkasından konuşmak istemiyorum. Ancak şukadarını söyleyim, hareketleri, tavırları, konuşmaları, düşünceleri 'Baba' ya yakışmayan şekil. Günde beş vakit camiye gitmesi demekki ahlakında hiç bir etki yapmıyor. Görünüşte yapmak işe yaramıyor işte, içte olması lazım. Samimiyet olması lazım.

Dolaysıyla evde Babamı görünce de moralım oldukca bozuluyor. Onunla konuşmuyorum artık.
Ama hayatım boyunca böyle devam edemem. Rabbim hayırlısıyla kendisininde benim de hoşnut olacağım, kendi ayaklarımın üzerinde olduğum, hayırlı işlerde katkım olacağı hayırlı bir yere gönderir beni..Amin

Amin canim

Ama dikkatli ol konusmamak bilinc altina atmak da iyi degik

Aniden patlayabiliyor insan

haklısın canım evlendik hersey degişti.. bi kaynanada bende var... eşimde hep ailem ailem diyo, elimden geleni yapıyorum ama yetmiyo hep daha fazlasını istiyolar... ben hasta olsam altkata inip bakmıyo bile, sormuyo bile.. eşim ailem diyoya bende patladım ailem ailem diyosun dedim ben senin neyinim dedim madem ailen onlar beni yine kopardın ailemden işimden arkadaslarımdan dedim..ben seni bebek gibi seviyodum kıskançlıktan bebek istemiyodun dedim.. annemden görmedim sevgiyi senden gördüm diye aglıyodun dedim zamanında annemlerle geçinemessek çeker gideriz diyodun hep dedimmm neyse ben agladım o agladı.. öncelikli ailem sensin diyoo bana... yarısı gün işe gidice çok aradı beni.. bende beni niye arıyosun senin ailen üstkatta ben elkızıyım oglum dedim.....eve gelince masum çocuk gibi yanaşmaya çalısınca kıyamadım... canım bizim durumumuz onlardan uzaklaşmadıkça bitmez buda biraz zor.. sinirden stresten bebek bile olmuyo artık,,, aşılama yapıcaz nasipse...

Oyoyoy

Arkadasim ya allah sabir versin

Knanayla yakin oturmak zor bir olay

Sabir tasi olmalisin

konu başlıgını gördügüm zaman işte enim yerim dedim hanımlar sizden aşşa kalır yanım yoktu hatta fazlam fardı paronayaklık seviyesine gelmiştim uyuyamıyordum düşünmekten düşündükcede herşey üst üste geliyordu ya ben gamsızlaştım ya bünye alıştı şu anda da takıldıgım zamanlar oluyor ama eskisi kadar degil tabi düşünmekten gülmeyi unutmuştum amam kendimi meşkul edecek şeyler arttıkca yataga girdigimde o kadar yorulmuş oluyorum ki düşünmeye frsatımolmuyor :) yogunluk lazımmış benim bünyeme onu anladım ben :)

Cok haklisin yogunluk iyigeliyor

Ama eger kirildiysam ben yada kafaya taktiysam

Bos bir animda yakaliyor beni dusunceler

Gozyaslarina boguluyorum

İsyerinde olursa erteliyor evde agliyorum rahatlatiyor beni iyiki aglayabiliyorum

Keske gamsiz olabilsem

bende öyleydim evde nefes alamazdım temizle yap çocukla ugraş ney yok kimse yok örgüye vurmuştum kendimi örerken insan dahada bi düşünüyor bunalmıştım konuşmazdım öylece uyur ve yaşardım nefes alıyorum şimdi ALLAH hepimize yardım etsin :)

Cok haklisin orgu muthis bir sey

Bende ogrendim gecen yil bolbol atki ordum:)

olmaz mı ya senin gibi olan çoktur heralde.ben de diyodum benim gibi olan var mı varmış.hem psikiyatriye ya da psikolğa gidince anlıyorum.bana sıra gelmesi uzun zaman alıyo.kimse belli etmiyo gibi ama ben de kendimi uzaylı gibi görüyorum hele ki şu son zamanlarda.çok takıyorum ya dediyse dedi.ne takıyosun diyorum kendime ama geçmiyo.ben kibar ve kırmamaya çalışan biriyim.ha belki farketmeden kırıyorumdur ama bazı insanlar da açık sözlülüğü patavatsızlıkla karıştırıyolar:(yani bakakalıyorum öyle beklemediğim için salak gibi çocuk gibi cevap veremiyorum.kırmak kolay geliyo çoğu zaman ama ben karşılık veremiyorum.ya diyorum ki onun da hakkı söyleyebilir bunu ne var bunda.o yüzden soğuyorum kaçıyorum bazen sıkılıyorum.şimdi diyorum yine negatif bişey söyler bozulurum.en iyisi uzak durim diyorum:(anlayamıyorum yaa .böyle olmak istemiyorum ben de yani dilin kemiği yok insanlar özgür düşüncelerini söylemekde.ve hatta bazen de iyiliğiimiz için de söyleyebiliyolar.ne kendimi ne onları anlayabiliyorum:():35::18::17:

olmaz mı ya senin gibi olan çoktur heralde.ben de diyodum benim gibi olan var mı varmış.hem psikiyatriye ya da psikolğa gidince anlıyorum.bana sıra gelmesi uzun zaman alıyo.kimse belli etmiyo gibi ama ben de kendimi uzaylı gibi görüyorum hele ki şu son zamanlarda.çok takıyorum ya dediyse dedi.ne takıyosun diyorum kendime ama geçmiyo.ben kibar ve kırmamaya çalışan biriyim.ha belki farketmeden kırıyorumdur ama bazı insanlar da açık sözlülüğü patavatsızlıkla karıştırıyolar:(yani bakakalıyorum öyle beklemediğim için salak gibi çocuk gibi cevap veremiyorum.kırmak kolay geliyo çoğu zaman ama ben karşılık veremiyorum.ya diyorum ki onun da hakkı söyleyebilir bunu ne var bunda.o yüzden soğuyorum kaçıyorum bazen sıkılıyorum.şimdi diyorum yine negatif bişey söyler bozulurum.en iyisi uzak durim diyorum:(anlayamıyorum yaa .böyle olmak istemiyorum ben de yani dilin kemiği yok insanlar özgür düşüncelerini söylemekde.ve hatta bazen de iyiliğiimiz için de söyleyebiliyolar.ne kendimi ne onları anlayabiliyorum:():35::18::17:

anlamaya çalısma bosver bazıları kıskançlıktan yapıyolar.. sen düşün düşün dur ye kendini, ya karşı ytarafa bişey oluyomu HAYIR...onun için ne anlamaya çalış nede onlardan sevgi hosgörü gibi seyler bekleme...he de geç:1:

anlamaya çalısma bosver bazıları kıskançlıktan yapıyolar.. sen düşün düşün dur ye kendini, ya karşı ytarafa bişey oluyomu HAYIR...onun için ne anlamaya çalış nede onlardan sevgi hosgörü gibi seyler bekleme...he de geç:1:

aynen öyle ya dediğin çok doğru:)aslında ben de öyle düşünüyorum da bazen insanın elinde olmuyo takıyo.heralde en iyisi bi hobiyle bişeylerle ilgilenmek.boş durunca kafamız üretiyo resmen.ya bi de herkesi kendi haline bırakmak lazım.biz iyi olunca iyilikle karşılık verirler diye düşünüyorum.hala laf sokuyosa gerçekten içgüdüsel bişey bu da kıskanıyo olabilirler hatta kendileri bile farkında olmayabilirler..:43::44::49:

aynen öyle ya dediğin çok doğru:)aslında ben de öyle düşünüyorum da bazen insanın elinde olmuyo takıyo.heralde en iyisi bi hobiyle bişeylerle ilgilenmek.boş durunca kafamız üretiyo resmen.ya bi de herkesi kendi haline bırakmak lazım.biz iyi olunca iyilikle karşılık verirler diye düşünüyorum.hala laf sokuyosa gerçekten içgüdüsel bişey bu da kıskanıyo olabilirler hatta kendileri bile farkında olmayabilirler..:43::44::49:

herkesi memnun etmek çok çok zor... 4 4lükte olsak kusur arayan öylede bulur böylede... seven insanda nakadar kusurlu olursan ol yine sever sevesi varya eger...:3:

herkesi memnun etmek çok çok zor... 4 4lükte olsak kusur arayan öylede bulur böylede... seven insanda nakadar kusurlu olursan ol yine sever sevesi varya eger...:3:

Hakikaten ya herkesi mutlu etmek zor

Gecen kendimi elestirdim

Baktimki cevremdeki herkesi mutlu etneye calismisim

Ben onlara benim icin degerlisini hissettirdikce

Onlar simarmis yada gerek duymamis

Kirildim agladim uzuldum dusundum yapmayacagim artik

Bende saf unutkan rolunu alacagim

Hakikaten ya herkesi mutlu etmek zor

Gecen kendimi elestirdim

Baktimki cevremdeki herkesi mutlu etneye calismisim

Ben onlara benim icin degerlisini hissettirdikce

Onlar simarmis yada gerek duymamis

Kirildim agladim uzuldum dusundum yapmayacagim artik

Bende saf unutkan rolunu alacagim

sen yinede iyi niyetini bozma arkadaşım.. onlar ne kadar kötü olursa sen o kadar iyi ol...:34: belki utanırlar utanma duygusu varsa tabi:1:

Back
X