olmaz mı ya senin gibi olan çoktur heralde.ben de diyodum benim gibi olan var mı varmış.hem psikiyatriye ya da psikolğa gidince anlıyorum.bana sıra gelmesi uzun zaman alıyo.kimse belli etmiyo gibi ama ben de kendimi uzaylı gibi görüyorum hele ki şu son zamanlarda.çok takıyorum ya dediyse dedi.ne takıyosun diyorum kendime ama geçmiyo.ben kibar ve kırmamaya çalışan biriyim.ha belki farketmeden kırıyorumdur ama bazı insanlar da açık sözlülüğü patavatsızlıkla karıştırıyolar

yani bakakalıyorum öyle beklemediğim için salak gibi çocuk gibi cevap veremiyorum.kırmak kolay geliyo çoğu zaman ama ben karşılık veremiyorum.ya diyorum ki onun da hakkı söyleyebilir bunu ne var bunda.o yüzden soğuyorum kaçıyorum bazen sıkılıyorum.şimdi diyorum yine negatif bişey söyler bozulurum.en iyisi uzak durim diyorum

anlayamıyorum yaa .böyle olmak istemiyorum ben de yani dilin kemiği yok insanlar özgür düşüncelerini söylemekde.ve hatta bazen de iyiliğiimiz için de söyleyebiliyolar.ne kendimi ne onları anlayabiliyorum

)

:18: