herşeyi silmek istiyorum.

harpis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
266
186
103
derdim eski sevgilim.. 2 aya yakın bir birlikteliğimiz oldu kendisiyle. onun öncesinde de 1 haftalık bir ilişkimiz olmuştu. bu bir haftalık ilişki bazı farklılıklar tarafından tarafımdan bitirildi. yapmamam gereken bir konuda yargıladım onu ve zaman tanımadan bitirdim ilişkiyi. tabiki sonradan pişman oldum konuşmaya çalıştım ve affetmedi beni haklı olarak. bu ayrılıktan 5 ay sonra falan bir şekilde tekrar barıştık. bu sefer 2 ay sürdü. ilgisizliğimden, soğukluğumdan şikayetçiydi. yani ben öyle çok ilgi gösteren kıskanç bir insan değilim. seviyordum evet inkar edemem ama gösteremiyordum işte. o da sevildiğine inanmadı ve bir anda patladı bitirdi ilişkiyi. ayrıldıktan 1 ay sonra falan yazdım tekrar konuşmaya başladık. seviyorum ama olabileceğimizi düşünmüyorum dedi. yine konuştuğumuz sıralarda da kavgalarımız oldu. dün de artık tamamen koptu olay. beni sarhoşken arayıp özledim seviyorum diyen adam dün evrim geçirmiş gibiydi. takıldığı nokta o kadar basitki bana bir soru yöneltti bende evet öyle diye karşılık verdim. bu cevabıma takılmış hala eskisi gibiymişim değişmemişim. yani değişip değişmediğimi anlamak için fırsat bile vermedi bana. seni unutmamı silmemi mi istiyorsun yanımda başka birini görsen hiç mi yanmıcak canın hiç mi üzülmiceksin dedim. sil beni unut. yanında birini görsem üzülürüm üzülmem bana böyle şeyler sorma görsem bile bişey diyemem hakkım yok dedi. kavga alevlendi bağırmaya başladı bana bende senden nefret ediyorum iğrenç bi insansın dedim kapattım telefonu. evet ilişkinin bitmesinde suçlu olabilirim beni oldugum gibi kabul etmedi istediği bu değildi evet. o benim ilk ciddi ilişkimdi bocaladım nasıl davranmam gerektiğini bilemedim.. ama başka insanlara fırsat tanıyıp beni unut ne demek ya. canım çok yanıyor kızlar.yani artık ne olacak ne bitecek kestiremiyorum. benimde ona karşı inancım bitti,güvenim bitti. ona içimi açıp seni hala seviyorum dediğim halde karşılığı bu olmamalıydı. içimdeki kini öfkeyi durduramıyorum. unutmak istiyorum yaptıklarını affetmek istiyorum onu. çünkü ancak affettiğin bir insanı unutabilirsin,silebilirsin. varsa fikirleriniz demek istedikleriniz lütfen paylaşın benimle..

Başka insanlara fırsat tanı vallahi billahi daha iyisini bulacaksın
Onu affetmek için bile umursamayacaksın.

Haydaa.
Sanki başkasıyla oldun mu ya evet demişsin gibi??
Bu işte bir terslik yok mu sence de.Ben mi yanlış anladım.

Ee nasıl bi cevap bekliyormuş ki hehe
Aşırı doz romantik erkek de zarar galiba
beni şu iki ayda o kadar yordu ki.. çok kinci gururlu bi insan. gereksiz egoları var. çok sinirliyim ona. yani kaldıramıyorum birisinin bana böyle davranmasını.

2 ay içinde bir daha ciddi düşünme derim... Bittiyse bitti yolu açık olsun...
2 ayda bir erkeği dünya merkezi yapmamayı öğrenmiş oldun..

2 ay içinde bir daha ciddi düşünme derim... Bittiyse bitti yolu açık olsun...
2 ayda bir erkeği dünya merkezi yapmamayı öğrenmiş oldun..
sorun zaten onun istediği gibi olmayıp kendim olmayı seçmem, onu hayatımın merkezi yapmamam. istediği buydu sürekli onunla ilgileneyim hep o olsun. ama ben o karakterde bi insan değilim maalesef. ama işte hala içimde bir yerlerde..

Buda ayrı bi anormal niye Mutlu olduğunamı takmış
canım cicim dememi falan bekliyodu heralde. dengesiz

Kaç yaşındasınız?
20-22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…