- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Genetik olabilir belki canım benim halamın oğluda çok zayıf 11 yaşında 25 kilo falandır belki çocuk yiyor ama sadece sevdiği şeyleri annesi de babasida çıta gibiler onlara çekti galibaMerak ettim kaç kilo?
Benim oğlum 7 yaşında herşeyi yer.
Birtek haşlanmış yumurta yemiyor.
Ama çok zayıf 20 kilo.
Sağlıklı olsun yeter modundayız artık.
Bence çocuktan çocuğa fark yapıyor canım benim kızım bir yasında maşallah her şeyi yiyor ve kilolu dış çıkartırken de bi sorun yaşam adım bakıyorum bi ara iki dış çıkmış uç dış çıkmış fark etmiyorum bile. Tabi arladslrmn bebekleri zayıf ve çok huzursuz yemek yemiyo dış cikartyo agliyo bu çocuktan çocuğa değişiyor . maddi durumumuz kısıtlı olduğundan mi ne alsam yiyo maşallah.
Merak ettim kaç kilo?
Benim oğlum 7 yaşında herşeyi yer.
Birtek haşlanmış yumurta yemiyor.
Ama çok zayıf 20 kilo.
Sağlıklı olsun yeter modundayız artık.
Çözüm aç bırakmak,o söyleyene kadar yemek sözü etmemek..
2 çocuğumdada yeme problemi yaşamadım bu şekilde ve gelişimleride yaşıtlarından baya önde çok şükür,zaten sabırsız bir insanım elimde tabak arkalarında dolaşamam..
4 aydır kreşe gidiyor yarım gün. Şimdiye kadar ağzına sürmediği şeyleri yemeye başladı kızım.
Çiğnemezdi hiç bişeyi damağında ezerdi sadece.ezemediği şeyleri ise hiç yemezdi. Şuan kütür kütür turşu havuç vs yiyor.
Bezelye kuru fasülye verdiğimde ağzında ezer kabuk kısmını dışarı çıkarırdıı. Zeytini ağzına sürmüşüğü yoktu. Şimdi hepsini güElce yiyor.
Rahat bırakmak yemezse önünden alıp hiç bişey vermemek lazımmış. Kendim yapamıyordum bunu. E kreştede saatlerce uğraşacak değiller benim gibi. Arkadaşlarına da heveslenip yemeye başladı çocuk.
Kan değerlerine baktırdınız mı?demir eksikliği iştahsızlık yapıyor..Aç kalsa da yemiyor anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?