Herşeyi yiyen mükemmel çocuğu nasıl yaptınız?

Öğrencilerime tabi ki öyle hitap etmiyorum. Buluttan nem kapmayin lütfen. Ben de siskoyum . Kimseyi küçümsemiyorum şişko , şişman, toplu hepsi aynı şey. Hepsi ötekilestiriyor.
Seçtiğim kelime yanlışsa yanlış kelime kullanmışsınız diyin . Öğretmenliğimi sorgulamayın lütfen.

Azcık rahat bıralım çocuğu sevgili annem. Acıkınca yer kuzucuk. Yorumuma kızma bana güven.

Beni anladığınız için teşekkür ederim
Ben ilkokul öğretmeniyim. Öğrencilerime böyle hitap söz konusu olamaz. Onlar benim göz bebegim
Aslında toplu , tombis diye izah etmeye çalışmışım. Ama ergenlik döneminde gerçekten çok kilo aldıklarını ifade etmek istedim. Toplu kelimesini bir kaç kez kullandığım için açıklayıcı olsun diye yazmışım.

Kadın derdini çok güzel anlatmış ki bence kendi kızı için de endişeli. Şişko/şişman insanlar icin nasil bir sıfat kullanılmasını onerirsiniz?

Öğretmen hanımın derste çocuklara isimleri ile hitap etmek yerine şişko dediği nerede yazıyor. Aynı yorumumu mu okuduk?

İlk altı ay sadece anne sütü ya da formül mama denildiğini hiç duymadınız sanırım. Yemeyen bebek evet zordur ama sizin su bile vermemeniz gereken bebeğinizi besleme şekliniz de çok yanlış. Lütfen anneleri yanlış yönlendirmeyin.

Çocuğu boğa burcuna gelecek sekilde doğurarak :)
Genci yaslis bebesi,hepsi iştahina düşkün, maşallah. Zaten boğazı simgeleyen bir burcmus...
Cocugunuz yemiyorsa birak yemesin
Acliktan olecek hali yok ya...
Ablamla ben de hic yemek yemezdik, 'kudretten mi doyuyorsunuz siz,anlamiyorum ki' derdi annem babam:))
Boyle kaburgalarimiz falan belli olurdu
Ama saglikli bir sekilde buyuduk, bagisikligimiz falan da iyiydi,hic hasta olmazdik...
Siz de cok endiselenmeyin bence, yemiyorsa yemiyordur. Bari meyvesuyu sıkarken rondodan yesillik falan da gecirin de oyle alsin azicik vitamini minerali

Ah ah bu konuda bende dertliyim. Yapmadığım şey kalmıyor kafayı yicem. Hatta bazen ev lokantaya dönüyor ama yemiyor gezerken görüyorum tombiş tombiş çocuklar imreniyorum valla. Sonrada diyorum neyse sağlığı yerinde olsun. Ama şu bikaç gündür polivit kullanıyorum şurup o biraz sanki işe yaradı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…