*Herşeyin başı sağlık *

InsALLAH Güzel Haberler aliriz ❤

Konuyu ilk açtığınızda okunmuştum sonra bir daha bulamadım, ama hep aklımdaydınız.
Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim, inşallah korktuklarınıza uğramazsınız.
Allah bütün hastalara şifa versin.

Çok sayıda polip temizlemişler . Patoloji sonucu 3 gün sonra çıkacakmış. Ama doktor kötü olduğunu düşünmüyorum demiş
Ay canım sonucu bende baya merak ediyordum bulamadımda yazıları tek tek okudum sonucla ilgili bisey var mı diye bu yazıyı görünce benim bile içim rahatladı gelişmelerden haberdar et canım çok cok gecmiş olsun

Cok sevindim canim. Insallah patoloji de iyi cikar.

Birbirlerini görmemiş insanların böyle durumlarda kalplerinin bir olduğunu bilmek çok güzel ❤ Hepinize çok teşekkür ederim .
İyi ki varsınız

Sonuc varmi ne oldu iyi haberler bekliyoruz insALLAH aklimda kaldiniz

Şimdi haber geldi .
Çok şükür temiz Allah hepinizden razı olsun . Dünyam başıma yıkılmıştı ,siz bana destek oldunuz . Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın
Oh cok sükür icimdende öyle geciyordu okadarda bekledim güzel haberleri , amin insALLAH saglicakla kalin

Canım gecmiş olsun.

Şimdi haber geldi .
Çok şükür temiz Allah hepinizden razı olsun . Dünyam başıma yıkılmıştı ,siz bana destek oldunuz . Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın
Çok geçmiş olsun canım çok sevindim temiz çıkmasına. Yani bu bazı doktorların ortada daha bişey yokken dan dan hastasınız diye söylemeleri ne kadar kötü. İnsanın ömründen ömür gider ya o birkaç günde

Kızlar acil annem hep baygınlık geçiriyor ve ağzı sola kayıyordu sık acillik oluyorduk felç gbi oluyor . sol tarafı tutmuyor konuşamıyor .2 gün önce yine aynı oldu acile gittik .busefer beyinden emar vs çektiler ve beyninin sol tarafında menejlomu diye bir hastalk kist gibi görüldü. böyle birşey başına gelen varmı tedavi mumkunmu bugün raporları aldım yoruma aticam anlayan varsa bakabilirmi acaba kist büyük mu

Eklentiler

• 20200821_211834.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 204
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…