*Herşeyin başı sağlık *

Kendime çok kızıyorum . İnanın, kendi karamsarlığımı korkumu gördükçe nefret geldi içime kendimden . Ama niye böyle oldum bilmiyorum . Belki de hep hayatımda bir yerlerde , ailemde bu hastalıktan hayatını kaybetmiş birilerini gördüğüm için bu ihtimali dahi görmek istemiyorum .
İnşallah birşey çıkmaz . Allah’tan tek duam bu

Eşimin dayısının bağırsakta hastalığı var ama o kısmı temizlediler. Maşallah turp gibi. Korkmayın. Gerçekten bu rahatsızlıktan kurtulan çok tanıdığım var. Allah anneciğinizi size ve torunlarına bağışlasın. Allah tüm hastalara acil şifalar sabırlar versin

Aminnnnnnm

böyle düsünmeyin, bir sok sürecini atlatinca daha Güclü olcaksiniz.
cok zor biliyorum ama hep pozitif olun bol bol dua edin.
biz 3 kiziz ben en büyükleriyim, cok duygusal bir yapiya sahibim ama icimdeki korkuyu kendim bilirim, hep dik durdum cünkü kardeslerim var anneme cok düskün bir de yegenim var ki o hic dayanamazdi.
ilk aylar yogun bakimda yegenimin girmesine izin vermediler tabi ozaman 5 yasindaydi ama sonra doktorlardan izin istedik ve o da anneannesini gördü. daha önce göremedigi icin bizim anlattiklarimiza inanmiyordu.
ben kendimden önce yegenim ne yapar diye düsündüm cünkü asiri anneanne bagimlisi.

Bende girip çıkıp bakıyorum yeni haber ki iyi haber olmasından yana umudum ama bı bilgi yok herşey yolundadır umarım

Çok teşekkür ederim hepinize . Annem şu anda hastanede . Yarın kolonoskopi ve endoskopi yapılacak . Yüreğim ağzımda atıyor her saniye onu düşünüyorum . Güzel haberler alırız inşallah Öğrenir öğrenmez yazacağım .
Allah hepinizden razı olsun ❤

Şimdi haber geldi hastaneden işlemi yine ertelemişler 1 hafta daha
Kullandığı bir kan sulandırıcı sebebi ile , allah korusun ufacık bir kanama olsa durduramayız kanı , sizi kaybederiz demişler . İlaçları değiştirip 1 hafta etkisinin geçmesini bekleyeceklermiş . Vardır her işte bir hayır . Ne diyelim

Anneme gece 12’de bağırsak temizliği için ilaç verilecek . Sabah kolonoskopiye alınacak . Şu anda hastanede . İnşallah hayırlı haberler alırız .
Sonucu paylaşacağım .
Canım anam allah seni başımızdan eksik etmesin amin .

Hayırlı, güzel haberler alırsınız inşallah.

bi tanıdığın 5 yaşında oğlunda çıkmıştı gaitasında kan ile farketmis annesi sonra amaliyat oldu çok şükür iyi huylumuş şu an maşaallah iyi çocuk inşaallah senin anneciğindede kötü çıkmaz ufak geçici bir sey olur umarım o

Annemde de geçen sene Kan görüldü. Doktor bir sene sonra tekrarlayalım sağlıklı insanlarda da çıkabilir kafamıza takacağımız bir şey değil dedi. Kaldı ki annemin teyzeleri ve dayıları genelde farklı farklı kanser türlerinden vefat etti. Ama doktor öyle bir şeyden bahsetmedi öyküsünü bildiği halde. Lütfen rahatlayın biraz. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberler verin bize.

İnşallah güzel haberler alırız.
Annemde dışkıya bakılması zaten çok ileri derece kansızlığından ötürü . Kansızlık olduğunda belli bir yaştan sonra maalesef direkt kanser şüphesi ile Gaita ‘da gizli kan arıyorlarmış ve o da pozitif çıkınca açıkçası dünyam karardı

İnşallah korktuğumuz ile sınanmayız. 61 yaşınd anacığım . Torunlarıyla yaşayacağı çok güzel günler var

Hayırlı, güzel haberler alırsınız inşallah.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah sağlığına kavuşur annen

Hepinize çok teşekkür ederim . Yatmadan benim anneciğim içinde dua eder misiniz ?

Annemde kansızlık yok. Kontrol amaçlı yaptırmıştı orada çıktı ama yine de üstüne düşmediler diğer tahliller temiz çıkınca. Bu sene tekrarlayacaklar. Annem de çok genç değil benim. Korkmayın. Ben anemiyim mesela gaitamda kan yok. Yani farklı farklı sebeplerden çıkabiliyor kötüyü çağırmayın. Dilerim güzel sonuçlar çıkar sizde bizimle paylaşırsınız.

Sonuc ne cikti insALLAH iyidir ?
Canım dün endoskopi yapıldı çok şükür onda bi gastrit çıkmış .kolonoskopi bağırsakları tam temizlenemediği için bugün tekrarlanıyor. Bir su varmış annem o suyu içemeyip kustuğu için tam temizleyememiş bugün başka bir ilaç ile deneyecekler. Sonucu yazacağım . İnşallah hayırlı haberler alırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…