Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gençler evleneceği zaman, aileler yada arkadaşlar uyarır, ama kimse dinlemez...Merhaba öncelikle bugün artık ailevi sorunların en dibine vurduğum için hesap aöıp buraya yazmak istedi.Benim durumumdaki insanların hayatlarını burdan okuyordum fakat yazmak içimi dökmek istedim.
Bende dahil olmak üzere sizlerinde beni yargılayacağı bi hayat yaşıyorum ama bırakıp gidemiyorum da isteyerek veya istemeyerek....
7 yıla yakındır evliyim.Severek evlendim.Hatta eşim çok daha fazla beni seviyordu ve herşey yolunda gitsin diye daha fazla çaba gösteriyordu.
Fakat zamanla çok yıprandık.Eşimin ailesinin borçları yüzünden evlendiğimiz ilk günden itibaren sürekli borç ve sıkıntı içindeyiz.
bu arada ben memurum eşim asgari ücret civarında bi ücrette çalışıyor.
bir kızım var ve şuan 5 aylık hamileyim.o kadar soğudumki ben artık ne yapacağımı bilmiyorum.bana şidddet uyguladı bi kaç kezde. ve işin en kötü yanı benim yaşadığım manevi ve fiziksel şiddetten ailemin haberi hiç yok.kızım babasını sevdiği için onsuz büyümesin diye katlanıyorum.bir de öfke kontrolü olmayan biri.benimle ayrılmayacağını öteki durumda öldüreceğini söylüyor. ki dediğini yapacak gözü karalıkta.onu çok iyi tanıyrum.aileme bi zarar vermesinden korktuğum için ailem üzülmesin diye susuyorum ama sanki ölmüş gibiyim...
nasıl emin olabiliyorsunuz yahu duyanda daha önce cinayet işlemiş sanırbenimle ayrılmayacağını öteki durumda öldüreceğini söylüyor. ki dediğini yapacak gözü karalıkta...
Evliliğimizi hiç anlatmayayım orası ayrı bi kriz benim için.Ama gönüllü ben illa evlenicem diyip evlenmedim onu bilin.gençler evleneceği zaman, aileler yada arkadaşlar uyarır, ama kimse dinlemez...
haklısınız ertesi gün hapı kullandığım halde hamile olduğumu öğrendim.Bu evliliğe niye 2. Cocuk? Sizi ve ailenizi ölümle tehdit eden. Cocugunuza zarar verebilecek bir adamdan bahsediyorsunuz? Yani normalde bunu sormam, ama burda durum bambaşka
yaşantısını biliyormusunuz eşimin.? uzaktan konuşması çok güzel inanınnasıl emin olabiliyorsunuz yahu duyanda daha önce cinayet işlemiş sanır
kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz sanki![]()
kızım zaten babasına artık ben gitmek istiyorum anneme kötü davranıyorsun sen diyor.Kiziniz eminim ki annesi dayak yemeyince daha mutlu olur. Lutfen kizinizin arkasina siginmayin. Yasadiklariniz cok uzucu Allah yardimciniz olsun. Ailenizden saklamayin lutfen. Her konuda bosan diyenlere cok kiziyorum ama boyle zor sartlarda yasayip bosanmayanlara da cok uzuluyorum![]()
eşini en iyi sen tanırsın, düzeltebiliyorsan düzeltmeye çalış, boşanacaksanda tam karar ver, dönüşün olmasın...Evliliğimizi hiç anlatmayayım orası ayrı bi kriz benim için.Ama gönüllü ben illa evlenicem diyip evlenmedim onu bilin.
çok düşünüyorum hergün her dk.Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın bu trajediyi kendine türlü korkularından dolayı layık görüp, ne yapacağını bilemiyorsa kocasının eline bakan ve çalışıp kendi geçimini sağlayamayan kadınların istedikleri zaman nasıl da güçlü durabildiklerini de hatırlayın burdan.
dün eşyalarımıda toplayıp babamın evine dönmeye karar verdim.bu arada ailemden çok uzak bi şehirde yaşıyorum.fakat sonrasında psikologla görüşelim diye yalvardı.ama bende sıkıntı varda sanki bunu duymam gerektiği için yaptığını hissettirdi.bende kabul edip gitti.psikolog ise ikimizi saatlerce dinledi.eşime dediki; ciddi problemleriniz var eşiniz bi eş ve gelinlik görevini layıkıyla yerine getiriyor ve aileniz sizin için türlü fedakarlıkta bulunduğu halde siz sorumsuzca ve ilgisizce davranıyorsunuz .psikiyatriye gidip ilaçlarınızı yenilemenşiz ve kendinizi değiştirmeniz gerek aksi tardirde olmaz dedi. dün bana bundan sonra çok dikkat edicem dedi ama benim umudum var mı ?yokPsikolojik destek alsanız bir süre olmaz mı?
İnsan müsveddesi yüzünden neden kendinizi öldürmeyi düşünüyorsunuz ki.. 2 evladınız var, bencilleşemezsiniz. Onlar için korkusuz olmanız lazım.Herşeyin bir çaresi bulunur. Ailenizin yanına gidin ve güçlü durun. Canavarlaşan adamdan iyi niyet beklemeyin. Sizi de hayatınızı da sömürdükçe sömürür.çok düşünüyorum hergün her dk.
bazen kendimi öldürsem diyorum kızım gözümün önüne geliyor bensiz yaşayabilir mi bu kötü dünyada diyorum...
bir psikopatla evliyseniz hayatınızda atacağınız hiç bir adım kolay olmuyor. her durum kendine özgü zordur. ben asla boyun eğmeyen gayet özgüvenli ve iyi bi ailede yetiştim fakat hayat size öyle şeyler yaşatıyorki bazen ezilip kendiniz bile kendinizi tanıyamıyorsunuz.Böyle her şeyi görüp, yaşayan kadınlar ayrılamıyorum ya bana çok tezat geliyor.
Memnunsan devam et, değilsen de ayrıl diyorum.