Herşeyin tükendiğini hissetiniz mi?

Seni kesinlikle eleştirmiyorum öncelikle bunu belirteyim .Boşandım eşim maddi anlamda çok ta güçlüydü çevreside öyle takdir edersin ki böyle insanlar bir egoya sahip olur ve herşeyi çokça kullanırlar .O kadar çok tehdit aldım ki arada hala alıyorum önce güzel bir işim vardı onu kaybettim sonrasında sektör değiştirdim tam tutundum mutluyum derken yine tehditler burada konu bile açtım şehir değiştiricem çare bulamıyorum diye herkes git şikayet et neden değiştiriyorsun dedi ben artık çok usandığım için değiştirdim ve oradaki işimden de vazgeçtim ama geldiğim şehirde yeni bir işi bulmam 1 haftamı aldı bütün bu olan biten 1 sene de oldu düşün artık ....Oğlum babasını çok çok seviyordu hala seviyor ...Peki bütün bunları neden mi anlattım size insan kararından eminse inan bana mutlu olmak için herşeyi yapıyor
çok haklısınız dediklerinizde .tebrik ediyorum cesaretinizden dolayı.
artık eşim eve gelmiyor bile ayrı yaşıyoruz gibi olduk .biraz cesaret gerek

çok haklısınız dediklerinizde .tebrik ediyorum cesaretinizden dolayı.
artık eşim eve gelmiyor bile ayrı yaşıyoruz gibi olduk .biraz cesaret gerek
Ben sizi kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın olarak görüyorum sadece çok bastırılmış olduğunuz içindir farkında değilsiniz lütfen güçlenmek için ailenizle paylaşın sıkıntılarınızı bazen bazı durumları tek başımıza aşamayız aile en büyük destek

Bazen hemcinslerime hayret ediyorum.
Özellikle de mesleği ve maaşı olanlara.
Evliliklerinin yavaş yavaş kaosa dönüşmesini sanki dışardan biriymiş gibi izliyorlar.
Kocalar duyarsız,merhametsiz,
karılarına fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor buna rağmen kadınlar 'evim,yuvam,çok emek verdim bu ilişkiye,annem hasta,
babam yaşlı,üzülürler,etraf ne der?vb
Diye diye her şeyi sineye çekiyorlar,
yetmiyor bu adamlara bir de çocuk veriliyor.
Herkesin bir bahanesi var.
Spiral kaydı,kondom yırtıldı,
ertesi gün hapı bozuk çıktı.

Yetmiyor ikinci çocuk oluyor.
Ondan sonra yaşanan kaos,
iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Bu sefer 'evlatlarım için sabrediyorum' başlıyor.
Yavrumu babasız büyütmek istemiyorum.
Kızım babasına çok düşkün.
Kocam aslında iyi bir baba vs,vs.

18 yıldır korunuyoruz ve hiç hamile kalmadım oğlumdan sonra.
Bu arada eşimle ne maddi ne manevi anlamda sıkıntımız var.
Sıkıntım olsaydı en az iki ayrı tedbiri,
aynı anda alırdım.
Haaa tüm tedbirlere rağmen olur mu?
Nadiren olur.
Ama o zaman da çocuk benim çocuğumdur, boşanmamak için bahane olarak kullanmazdım.

Eşim beni dövüp,sövüp aşağılasaydı,
hakaret manyağı yapsaydı,oturup ağlamak yerine ilk şiddette ayrılma yoluna giderdim.
Hele ki devlet memuruysam bir dakika bile düşünmezdim.
Eşimin ailesinin borçlarını da ödemezdim.
Annem,babam bunun için masraf edip okutmadı beni.

Bu konu özelinde üzülerek söylüyorum ki
konu sahibi,bu adamı çekmeye devam eder.
Çünkü artık kişiliği ve karar verme mekanizması ciddi anlamda bozulmuş.
Cesareti ve özgüveni ise yok olmuş.

Her zaman olduğu gibi,
olan,masum çocuklara oluyor.
Onların sevgi ve şefkat dolu,sağlıklı aile ortamlarında yetişme haklarını ellerinden alıyoruz.
Çok üzücü...

Merhaba öncelikle bugün artık ailevi sorunların en dibine vurduğum için hesap aöıp buraya yazmak istedi.Benim durumumdaki insanların hayatlarını burdan okuyordum fakat yazmak içimi dökmek istedim.
Bende dahil olmak üzere sizlerinde beni yargılayacağı bi hayat yaşıyorum ama bırakıp gidemiyorum da isteyerek veya istemeyerek....
7 yıla yakındır evliyim.Severek evlendim.Hatta eşim çok daha fazla beni seviyordu ve herşey yolunda gitsin diye daha fazla çaba gösteriyordu.
Fakat zamanla çok yıprandık.Eşimin ailesinin borçları yüzünden evlendiğimiz ilk günden itibaren sürekli borç ve sıkıntı içindeyiz.
bu arada ben memurum eşim asgari ücret civarında bi ücrette çalışıyor.
bir kızım var ve şuan 5 aylık hamileyim.o kadar soğudumki ben artık ne yapacağımı bilmiyorum.bana şidddet uyguladı bi kaç kezde. ve işin en kötü yanı benim yaşadığım manevi ve fiziksel şiddetten ailemin haberi hiç yok.kızım babasını sevdiği için onsuz büyümesin diye katlanıyorum.bir de öfke kontrolü olmayan biri.benimle ayrılmayacağını öteki durumda öldüreceğini söylüyor. ki dediğini yapacak gözü karalıkta.onu çok iyi tanıyrum.aileme bi zarar vermesinden korktuğum için ailem üzülmesin diye susuyorum ama sanki ölmüş gibiyim...
ne kadarlık flört döneminiz oldu hiç anlamadınız mı öfke kontrolü olmadığını

Merhaba öncelikle bugün artık ailevi sorunların en dibine vurduğum için hesap aöıp buraya yazmak istedi.Benim durumumdaki insanların hayatlarını burdan okuyordum fakat yazmak içimi dökmek istedim.
Bende dahil olmak üzere sizlerinde beni yargılayacağı bi hayat yaşıyorum ama bırakıp gidemiyorum da isteyerek veya istemeyerek....
7 yıla yakındır evliyim.Severek evlendim.Hatta eşim çok daha fazla beni seviyordu ve herşey yolunda gitsin diye daha fazla çaba gösteriyordu.
Fakat zamanla çok yıprandık.Eşimin ailesinin borçları yüzünden evlendiğimiz ilk günden itibaren sürekli borç ve sıkıntı içindeyiz.
bu arada ben memurum eşim asgari ücret civarında bi ücrette çalışıyor.
bir kızım var ve şuan 5 aylık hamileyim.o kadar soğudumki ben artık ne yapacağımı bilmiyorum.bana şidddet uyguladı bi kaç kezde. ve işin en kötü yanı benim yaşadığım manevi ve fiziksel şiddetten ailemin haberi hiç yok.kızım babasını sevdiği için onsuz büyümesin diye katlanıyorum.bir de öfke kontrolü olmayan biri.benimle ayrılmayacağını öteki durumda öldüreceğini söylüyor. ki dediğini yapacak gözü karalıkta.onu çok iyi tanıyrum.aileme bi zarar vermesinden korktuğum için ailem üzülmesin diye susuyorum ama sanki ölmüş gibiyim...
Sizin kazandınız paradanmı borç ödedınız.Ailesı sızden mı para ıstedı.Kendını bılmez bır aıle daha.Detaylandırırmısınız konuyu.

Bir yuva yikmak hc kolay degil.hele sonrasi hele 2 cocuk varken. Hayatin guldugu insanlar bunu hep kolay saniyorlar maalesef 2 cocuk bilemedim boylr degildi diyorsunz cift terapisi deneyin cok.uygn fiyatli kliniklrr var

Ben kendimi ezdirmemeyi seçtim ve de çocuğum için, ailem için , adam psikopat gibi söylemleri sadece cesaretsizlik ve ardına siginilmis bahaneler olarak görüyorum. Hiç bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Hele de aileniz arkanızda ise. Ölü gibi yaşamak her gün bin defa ölmek daha kolay olmasa gerek. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum. Hiç bir halt yapamadı.

Back
X