Herşeyin tükendiğini hissetiniz mi?

Tedavi oluyorsa olsun olmazsa gözünü karartip kaçacaksin güzel kardeşim. Ölümü aklına getirme sen olmasan çocuklarına eşin mi bakacak? Allah yardımcın olsun

aynısını dedim.tamam sen de sakin ol ben bundan sonra dikkat edicem dedi dün akşam.kenisinede söyledim istersen beni öldür çünkü zaten ölü gibiyim şuan dedim.

aynısını dedim.tamam sen de sakin ol ben bundan sonra dikkat edicem dedi dün akşam.kenisinede söyledim istersen beni öldür çünkü zaten ölü gibiyim şuan dedim.

Öyle saçma cümleler kurarken çocuklarınızın olduğunu aklınıza getiriyormusunuz acaba? Ikinizde o çocukları mahvedersiniz kendinize ceki düzen vermeseniz!

Esinizin demek ki ciddi psikolojik sorunları var ilaç da veriliyorsa. Bence ama bunun yanında sizin de terapi görmeniz lazım. Cok yıpranmışsiniz. Destek alsanız daha sağlam kararlar verebilirsiniz diye düşünüyorum. Evliliği sürdürürsünüz veya bitirirsiniz o ayrı, yinede kendiniz için de terapist görün bir süre
öyle bir şehirde yaşıyorum ki aile terapisti hiç yok ne özel ne devlet.kendim kamu kuruluşunda çalışıyorum üst düzey. ve herkes beni tanıyor yinede dün gittik eşimle ama ilde iki tane arkadaşınız olan acemi psikologların tavsiyeleri çok eksik oluyor.yoksa ben de çok istiyorum.artık eski mutlu günlerime dönmeyi

boşanacağıma ölürüm demek değildi benim demek istediğim.ne kadar da yanlış anlamışsınız beni. benim için duygusal olarak zaten herşey bitti. bana yaşattıkları o kadar ağırki ve her gitmek istediğimde beni zorla tuttuğu kaba kuvvvet uyguladığı bir psikolojiyi düşünüp empati yapabilir misinz?tükenmişliğin sonucudur bellkide. boşanmak yerine ölürüm demek değil.yyoksa dünya umrumda değil.
Bakın su an bir çözüm arayisindaysaniz çözümleri degerlendirmeye alın. Bir çare bir çıkış arayin. Anlatabiliyor muyum.

Sadece sorunu anlatıp boyun bükmeyin. Ben ne yapacağım diye kafa yorun.

Aileye söylemek,darp raporu almak. O evde yokken eşyayı alip gizlice bir yere kaçmak. En azindan bir süreliğine.

Süreç zor. Birinin evine sığınsanız... sığıntı hisseder üzülürsünüz.

Ama bu evlilikten iyidir herhalde .

Darp raporu alın. Tehdit ediyor beni vuracak diye gidip polise yalvarın.

Ne bileyim bi şeyler yapin.

Oturup çarem yok demeyin yani kısaca.

acaba ben nerede yanlış yapıyorum diye bi durup düşünüyor musunuz?
çok çok düşündüm.araştırdım okudum dinledim. ama öyle hatalar yapıyorki bi yerde kopuyorsunuz. benim fikirlerimi artık önemsemeyen ciddi borçlara girip sizi mağdur eden üstelik şiddet görüğünüz biri karşısında kim suçlu olabilir:?

sürekli borç yapıp hayatını yaşıyor istediği saatte eve geliyor. çalışan biri olarak zorunuza gitmezmi bunca sevgisizlikte?
ama boşansan boşanamıyosun ailene gitsen gidemiyosun bu adamın insaf edip seni boşamasını mı bekleyeceksin ?

öyle bir şehirde yaşıyorum ki aile terapisti hiç yok ne özel ne devlet.kendim kamu kuruluşunda çalışıyorum üst düzey. ve herkes beni tanıyor yinede dün gittik eşimle ama ilde iki tane arkadaşınız olan acemi psikologların tavsiyeleri çok eksik oluyor.yoksa ben de çok istiyorum.artık eski mutlu günlerime dönmeyi

Ben Terapistime tren ile bir saat yol gidiyordum zamanında. Yani gidip gelmek en az 2 saatimi (sadece yol icin) alıyordu ama buna değerdi çünkü iyileşmek vardı. Etrafınizi iyi araştırın. Cevrede belki vardir

çok çok düşündüm.araştırdım okudum dinledim. ama öyle hatalar yapıyorki bi yerde kopuyorsunuz. benim fikirlerimi artık önemsemeyen ciddi borçlara girip sizi mağdur eden üstelik şiddet görüğünüz biri karşısında kim suçlu olabilir:?
araştıracak ne var ki. bir çocuk var. içinde şiddetin olduğu bi evlilik var. ama siz hamilesiniz. kim suçlu, ben mi?

Ailenize zarar verecek korkusuyla ayrılmadığınızı eşiniz bildiği için bence bunu kullanmaya devam edecek.
Siz de suç duyurusunda bulunmayı düşünmüyorsunuz galiba.
Yapacak bir şey yok bence.
Tedaviyle,ilaçla düzelebileceğine inanmıyorum hatta ilaçlarını içmez. Maalesef sizi üzmek istemezdim ama gerçekler bunlar.
Yerinizde olsam kendisini yok sayardım,madem boşanmayacaksınız,onu yok gibi kabul edin.
Evladınızla beraber iki kişilik dünya kurun kendinize. Ne kadar uzak o kadar iyi. En azından şiddetin boyutu azalır belki.

Bakın su an bir çözüm arayisindaysaniz çözümleri degerlendirmeye alın. Bir çare bir çıkış arayin. Anlatabiliyor muyum.

Sadece sorunu anlatıp boyun bükmeyin. Ben ne yapacağım diye kafa yorun.

Aileye söylemek,darp raporu almak. O evde yokken eşyayı alip gizlice bir yere kaçmak. En azindan bir süreliğine.

Süreç zor. Birinin evine sığınsanız... sığıntı hisseder üzülürsünüz.

Ama bu evlilikten iyidir herhalde .

Darp raporu alın. Tehdit ediyor beni vuracak diye gidip polise yalvarın.

Ne bileyim bi şeyler yapin.

Oturup çarem yok demeyin yani kısaca.
bunu düşünmediğimi mi sandınız. kendim sağlıkçıyım zaten.ertelenmiş cezası var ben bu raporu aldığım an işten atılacak. ve kızıma bana ve aileme hayatı zindan edecek kafada biri değil. ben sadece artık huzur istiyorum bunları yapmak kolay ama böylesi bi insanla bunları yapmak kendini ateşe atmak olur benim için.

muhtaç olmadığımı zaten biliyorum .normal biri değil.tedavi sürecini bitirsek hem belki daha normalleşir hemde çift taraflı boşanmayı kabul edip ayrılmak istiyorum.ben burdan kendi isteğimle gidemiyorum. rezillik çıkıp aileme ve çocuğuma zarar versin istemiyorum.

Benim ve buradaki diğer kadınların sana sorduğu asıl nokta şu;
Adam sıkıntılı anladık.
Sen bu adamdan kaçmak için neden bir şey yapmıyorsun?
Boşanmak istiyorsan aldır tayinini, aç davanı, o evde yokken çek git.
Nereden bulacak ki seni?
Ailen konusunda da koruma tedbiri aldırırsın.
Sana yazık değil mi, bu hayatı yaşamaya mecbur musun?

benim bu hayatta düşündüğüm tek şey 5 yaşındaki kızım zaten.

Karninizdakide var. Siz sadece karı koca değilsiniz. Ayni zamanda ebeveyn oluyorsunuz. İyileşmek için en büyük sebebleriniz çocuklarınız olmalı. Evlilik belki yine kurtulmaz ama anne baba olarak çocukların geleceği için birbirinizi bitirmemmeniz lazım. Madem birbirinizin hatırı yok şu anda, bari çocukların hatırına tahrik edici konusmalardan ve hareketlerden ikinizde sakının

Ya bi saglik ocaginda spral taktirmak bu kadar zor olmamali. Insan hayret ediyor bazen.
Yani bosanma davasi acip tayin isteyebilirsiniz.
çok düşüncelisiniz ama taktırmadığımı nerden biliyorsunuz.ilde bunları korrdine eden benim.taktırdım fakat vücudum kabul etmediği çıkarmak zorunda kaldım .ilaçta içemiyorum memelerimde kist var

Back
X