Normalde şiddet olan evliliklerde boşanma taraftarıyım yalan yok. Esinizin ama psikoloğun dediğine göre hem ilaçlararla hem kişisel tedaviye ihtiyacı var. Ümidiniz de yok yazmıştınız, ama adam şimdiye kadar doğru dürüst tedavi görmemis. Yani sahsen 3 seçenek görüyorum burda.
1. Siz öyle veya böyle bosanacaksiniz ve o ne hali varsa görücek. Anne baba olarak zaten yinede az cok görüşmeniz gerekecek ama. Yani içinizde düzelmesini dair hiçbir umut yoksa ne kadar erken yeni hayatınız için adım atarsanız o kadar kardır. Yinede her iki tarafa terapiyi öneririm bu süreçte. Kızınız içinde bir pedagogla görüşün. Evdeki durumlardan etkilenmiş görünüyor.
2. Eşinizle ciddi bir şekilde bu terapi işini ele alacaksınız. Hem ikiniz ayrı, hem çift olarak terapi görüp evliliginizi kurtarmaya çalışacaksınız. Bunun için belli bir süre ve kurallar lazım. Cünkü siz çok yıpranmışsınız ve evde belli bir huzur lazım insana. Pedagog meselesi burdada geçerli. Tekrar bir aile olmayi baştan öğrenmek lazım
3. Ayni şimdiye kadar yürüdüğü gibi devam Edeceksiniz ve eninde sonunda kötü olaylar tekrarlanacak. Bunu ama ne siz ne çocuklar istersiniz. O "evde yok say" olayların sahsen olacağını düşünmüyorum. Bu gergin ortami daha da gerir.
Şu anda hamilesiniz ve huzurlu bir ortama en çok ihtiyacınız bir dönemde bunlarla uğraşmak zorunda kalmanız son derece üzücü. İnsallah hakkınızda hayırlısı olur