herşeyin yalan olduğunu öğrenenler

KACCIK

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
11
0
16
Bursa
Arkadaşlar ben artık ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteydim. 1 yıl boyunca birlikte olduk ama kesintili kesintili.. sonra.. aşkının sevgisinin YALAN olduğunu öğreniyorum... beni 1 yıl boyunca sevdiğini söyleyerek kandırdı.... offff........ 5 aydır ayrıyız ne yapacağımı şaşırdım. ne yüzünü görebiliyorum nede sesini duyabiliyorum. onun bana köpek gibi pişman olup geri dönmesini istiyorum ama onu affetmek istemiyorum çünkü haketmiyor off ne yapmalıyım.....

aslında tükemişte olabilir... bnde böyle düşünüyordum fakat önceden unutamadığı bir sevgilisi varmıs bunlar 2 yıl çıkmışlarş ben bu olayı biliyordum ama bana hep onu sevmediğini söylüyordu. ayrıldıktan sonra bir de duyuyorum ki beni hiç sevmemiş hep yalanmış sevgisi. o eskiden 2 yıl çıktıgı kızı sevmiş. hatta benden sonra ona dönmeye çalışmış ama o kız affetmemiş. offf... ne yapacağımı bilemiyorum . ne arıyor ne soruyor. nasıl da güzel oynamış bana ne harika bir oyuncuymuş...

gerçeklerı bılıosun ıste sımdı dahada aklına bıle getırıp vaktını ona harcama zıhnını onun ıcın yormanın ne alemı varkıı....

Güzelim hiç üzülme, ağlama ve hayatını ziyan etme vede affetme derim. Bir kere ayrılan erkek bir daha ayrılmak ister ve sen bir daha üzülürsün. Erkek milleti böyledir yeminler ederler, soz verirler sonra hepsi boş çıkar. Bundan 2 yıl oncesine kadar benimde hayatımda biri vardı. Beni sevdiğini her defasında söylerdi, beni alacağını, bensiz yapamayacağını, eğer benimle olmazsa hiç bir zaman evlenmeyecegini söylerdi ama hepsi boş çıktı. Ve 1 buçuk yıl sonra beni sevmeye çalıştığını ama olmadığını söyledi. Çok üzülmüştüm ve hayretler içersinde kalmıştım. En çok ona harcadığım zamana acıyorum. Ve tabiki yaşadıklarımdan ders aldım, 2 yıldır önüme bakıyorum çünkü onu düşünerek zaten 1,5 yilimı heba ettim. Şimdi şükrediyorum Allah'a belkide Allah beni ondan korudu diye, çünkü başka yalanları da ortaya çıktı. Ben Onu Allah'a havale ettim, varsın bu dünyada mutlu olsun eşiyle çocuğuyla, ama öteki tarafta iki elimde yakasında olacak!! Bu yüzden içim rahat ve üzülmüyorum. İnsanın zamanı çok kıymetlidir canım, benden sana tavsiye zamanını güzel seylere harca, ona harcayarak heba etme, gez eglen hayatın tadını çıkar hayat kısa, böyle seylere üzülmeye değmez inan. Zamanla unutursun yeter ki sen iste. İlla ki affetmek istiyorsan, hemen affetme, ağırlığını koy ve bir daha seni üzmesine izin verme. Bir erkek bir kızı kolay elde ettigi zaman yani sevgisine hemen karşılık verdigi zaman ve kendini kaptığı zaman erkek o kızı çabuk çıkarıyor hayatından.

Uzun bir yazı oldu kusura bakma. Erkeklerin kızlara böyle seyler yaptığını görünce duyunca ve okuyunca çok sinirleniyorum o yüzden tutamadım kendimi :)

biara bi çocuğa aşıktım ona açıldım sonra benden kaçtı bir hafta sonra smsnye çağırıp çıkma teklifi ettin ben hem şok geçirdim hemde kabul ettim ertesi gün iş yerind ehiçbirşey olmamış gibi davrandı sonra öğrendimki çıkma teklifi eden arkadaşıymış. bizim aramızı yapmaya çalışıyormuş ve bu köpek herifinde haberi varmış bana onun adına teklif ederken. sonra dünya başıma yıkıldı tabi. işte yalan diye buna denir. bence unut gitsin hep bir umut oluyor ama aslında hiçbirşey yok bunu aşk bitince anlıyorsun.

sevgi üzerinde yalan söyleyenlerin yatacak yeri yokk..anlıyorum ne kadar değmez desekte sen zatn kücük iskenderin dediği gibi değmeyecek insan kalbine değmis diye üzülüyosun zamanla hafifleyecektir ağrın

Back
X