Alakası bile yok gereksiz detay verdim tanınmak istemediğim için sildim.İçerik silen kişiler genelde haksız oldukları için siliyor.
Konuyu okumadım ama haksızsınız.
Bu anlattığınız göre de haklı değilsiniz ki zaten.Alakası bile yok gereksiz detay verdim tanınmak istemediğim için sildim.
Sir değildi ki. Yengemin arkasından konuştu. Yerinde cevabını verdim ama daha sonra o kuzenle husumetim olduğu için birgun dertlesirken yengemle onuda anlattım.Bu anlattığınız göre de haklı değilsiniz ki zaten.
Birinin sırrını başkasına taşımanın neresini haklı görebiliriz mesela ?
Bir insan yaptıklarıyla anılıyor ve kimse unutmuyor maalesef.
Bir şeyi bilip daha sonra fırsatını yakalayınca o şeyi koz olarak kullanmışsınız.Sir değildi ki. Yengemin arkasından konuştu. Yerinde cevabını verdim ama daha sonra o kuzenle husumetim olduğu için birgun dertlesirken yengemle onuda anlattım.
Konu silmeye neden karşısınız anlamadım bura dışında diğer yerlerde yazan kişi konularını gayet rahatça siliyor. Sonuçta düşüncelerini paylaşmaktan vazgeçmekte hakkı diğer türlü zorbalık oluyor.
2 yıl önce konuşulan lafı hiç üşenmez taşırsanız isminiz tabii ki geçer.
Kimsenin konuştuğunu başkasına demeyin, bu olay da kulağınıza küpe olsun.
Tövbe tövbe ya. Hanımlar doğru anlayın lütfen. 2 yıl önceki olayı ben çoktan unuttum o zaman konuşuldu kapandı. Abimler üşenmemiş bugüne taşımış.
Pardon şimdi anladım.
Yine haksızsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?