İki kişi arasında konuşulan ne varsa bana göre sırdır.Sir değildi ki. Yengemin arkasından konuştu. Yerinde cevabını verdim ama daha sonra o kuzenle husumetim olduğu için birgun dertlesirken yengemle onuda anlattım.
Bir zahmet yoneticilere bunu yazin o zaman kural geregi yassah.Konu silmeye neden karşısınız anlamadım bura dışında diğer yerlerde yazan kişi konularını gayet rahatça siliyor. Sonuçta düşüncelerini paylaşmaktan vazgeçmekte hakkı diğer türlü zorbalık oluyor.
Kuzenle aranız açılınca hemen yengenizle onun arasını bozdunuz tabi. İyi niyetli olsanız duyar duymaz yengenizi uyarırdınız. Sizin gibiler her ailede oluyor maalesef. Ortalığı karıştırmışsınız bir zahmet adınız geçsin. Bir daha da ders olsun etraftakiler size güvenip b i r şey anlatmazlar.Sir değildi ki. Yengemin arkasından konuştu. Yerinde cevabını verdim ama daha sonra o kuzenle husumetim olduğu için birgun dertlesirken yengemle onuda anlattım.
Burdaki sinsi kim acaba iyi düşünün.Ya ne alaka.
Öyle yorumlar var ki herkes melek sanırsın. Benim yengemin arkasından ileri geri konuşacak sonra yüzüne gülecek bende uyarmyacak miyim yengemi o sinsiye karşı..
Boşuna dememişler insanları kavgada tanırsın diye. İlkten dost gibi görünüp derdini dinlerler aran açılınca da zayıf yerinden vururlar.Bir şeyi bilip daha sonra fırsatını yakalayınca o şeyi koz olarak kullanmışsınız.
Çok çirkin bir davranış.
Bu uyarma yada yengenizi düşündüğünüzden kaynaklı bir davranış değil ki resmen aranız bozulduğu için laf taşımışsınız. Eğer niyetiniz savunma olsaydı bunu şimdi değil zamanında yapardınız.Ya ne alaka.
Öyle yorumlar var ki herkes melek sanırsın. Benim yengemin arkasından ileri geri konuşacak sonra yüzüne gülecek bende uyarmyacak miyim yengemi o sinsiye karşı..
Konu silmeye neden karşısınız anlamadım bura dışında diğer yerlerde yazan kişi konularını gayet rahatça siliyor. Sonuçta düşüncelerini paylaşmaktan vazgeçmekte hakkı diğer türlü zorbalık oluyor.
O zaman diğer yerlere açacak konularınıKonu silmeye neden karşısınız anlamadım bura dışında diğer yerlerde yazan kişi konularını gayet rahatça siliyor. Sonuçta düşüncelerini paylaşmaktan vazgeçmekte hakkı diğer türlü zorbalık oluyor.
Birçok forumda istekler doğrultusunda karar değiştirilir ve yeni özellikler gelir. Tekdüze bir yer değildir internet ben sadece bir öneri sundum.O zaman diğer yerlere açacak konularınıüye olurken kurallar kocaman yazıyor okuyun bi zahmet kabul edersin etmezsin ona göre
İstek kutusu var oraya yazıp atınBirçok forumda istekler doğrultusunda karar değiştirilir ve yeni özellikler gelir. Tekdüze bir yer değildir internet ben sadece bir öneri sundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?