Heryere gelmeye çalışan kayınvalide

tirtilhikayesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
126
107
23
32
Merhaba 8 aylık evli 2 aylık hamileyim kayınvalider ilede aynı mahallede oturuyoruz ve bu arada kayınvalidem görümcemin 1.5 yaşında kızına bakıyor asıl sorunuma gelecek olursak ben eşimle ne yapmak istersem o da bizimle olmak istiyor, ay sonu İzmir'e gideceğiz eşimle eee çocuğu alayım bizde gelelim dedi gelmesine gelsin ama ben eşimle gidip akraba arkadaş ziyareti yapıp biraz dolaşmak nefes almak istiyorum, görümcemin durmayan çocuğu ile günümü zehir etmek istemiyorum, eşimde bende başka zaman gideriz beraber o gün zor olur diyoruz, çocuk durmaz diyoruz yok anlamıyor illa gelecek o öyle yapınca da ben gitmekten vazgeçiyorum.... İkinci sorun ise yarın kontrolüm var eşimin işi çıktı yetişemezsem sen gidersin dedi kayınvalide yine atladı eee çocuğu alır ben giderim ( bu arada benim annem 5 sene önce vefat etti kardeşimde yok ) anlayacağınız şu son davranışlarından sonra adını duymaya tahammülüm kalmadı... Böyle bir soruna çözümü olan var mı , kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum ama ben sıkılıyorum bu seferde

Aynı mahalleden taşınsanız acaba faydası olur mu?
Azıcık uzak kalsanız mesela? Atlar atlar gelirim diyebileceği bir mesafe olmazsa gelemez bence.
Ya da kötü olmayı göze alıp gelme anne diyeceksiniz. Ki ben olsam derdim bunu. Ne o öyle kemancı gibi, her yerde tepemizde. Her şeye üçüncü tekerlek olmaya çalışana bir yerde dur demek lazım.

Aslında çözüm mahallede değil, dedim ya bir önceki mesajda tek araba var ve genelde eşim müsait olsuyor, kızdığım noktada bu zaten ben azıcık anlayış istiyorum, elbette sıkılıyordur elbette gezmek ister , oğluyla da vakit geçirmek ister, eee kızına gelince damadı uzakta çalışıyor eee damat gelsin de onlar başbaşa biraz zaman geçirsinler, öteki oğlu taviz vermez izinli gününde alır sevgilisini gezer benim kocam ne ona kıyabilir nede bana öyle olunca da gelen geliyor bana, sinirimden biraz önce eşime dedim al annenin canı sıkılmış yiğeninle gezdir biraz dedim

Eşiniz ne diyor peki? Yani son çıkışınızdan sonra ne yorum yaptı?

gorumceniz bir sey demiyor mu cocugun oradan oraya suruklenmesine? ne munasebet yani annesi olmadan cocugun sehir disina cikmasi veya gereksiz yere hastane ortamina sokulmasi.
Görümcem dese ne farkedecek ki imam bildiğini okuyor , bütün gün ben bakıyorum çocuğa kafasında , iyi insan ama işte böyle patavatsız halleri hiç.çekilmiyor... ne olacak birşey olmaz kafasında

kırılacak insan bu kadar ısrar eder mi
biz ikimiz gidiyoruz deyip konuyu kapatacaksınız. niye cocuj ikna etmeye çalışıyor gibi uğraşıyorsunuz.
hani bi aç ağzını uçak geliyo modu var. eşiniz hayır anne gelemezsin ben arabaya emanet cocuk da alamam diyecek bitecek bu kadar.

Aslında aynen bu eşime de kızgınlığım bu yüzden eşim ilk çocuk arabada durmaz dedi kv ben oyalarım aaa şöyle yaparım böyle yapalım deyince iyi arabasını da alalım dedi eşim , 2 gün sonra yine konu açlıacak o zaman diyeceğim ki sen annenle git hayatım çocuğu arabaya koyar gezdirirsiniz

Canının istediği yer varsa gidelim dedi bana bende , annen gitmek istediği yerleri sıraladı diyince kapının önüne çıktı araba temizliyor anlayacağın ben gitmiyorum diye o da bir yere gitmiyor
Şey deseydiniz, ne yap et İzmir'e annen gelmesin. Ben olsam ültimatom verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…