- 6 Ocak 2022
- 126
- 107
- 23
- 32
- Konu Sahibi tirtilhikayesi
-
Haklısınız da araba tek olduğu için haberleri oluyor zatenNe yapacağınızı haber vermeyin
O halde kendinize ait bir araba alin, ya daaa bin türlü ulasim aracimiz varHaklısınız da araba tek olduğu için haberleri oluyor zaten
Aslında çözüm mahallede değil, dedim ya bir önceki mesajda tek araba var ve genelde eşim müsait olsuyor, kızdığım noktada bu zaten ben azıcık anlayış istiyorum, elbette sıkılıyordur elbette gezmek ister , oğluyla da vakit geçirmek ister, eee kızına gelince damadı uzakta çalışıyor eee damat gelsin de onlar başbaşa biraz zaman geçirsinler, öteki oğlu taviz vermez izinli gününde alır sevgilisini gezer benim kocam ne ona kıyabilir nede bana öyle olunca da gelen geliyor bana, sinirimden biraz önce eşime dedim al annenin canı sıkılmış yiğeninle gezdir biraz dedimAynı mahalleden taşınsanız acaba faydası olur mu?
Azıcık kalsanız mesela? Atlar atlar gelirim diyebileceği bir mesafe olmazsa gelemez bence.
Ya da kötü olmayı göze alıp gelme anne diyeceksiniz. Ki ben olsam derdim bunu.Ne o öyle kemancı gibi, her yerde tepemizde. Her şeye üçüncü tekerlek olmaya çalışana bir yerde dur demek lazım.
Eşiniz ne diyor peki? Yani son çıkışınızdan sonra ne yorum yaptı?Aslında çözüm mahallede değil, dedim ya bir önceki mesajda tek araba var ve genelde eşim müsait olsuyor, kızdığım noktada bu zaten ben azıcık anlayış istiyorum, elbette sıkılıyordur elbette gezmek ister , oğluyla da vakit geçirmek ister, eee kızına gelince damadı uzakta çalışıyor eee damat gelsin de onlar başbaşa biraz zaman geçirsinler, öteki oğlu taviz vermez izinli gününde alır sevgilisini gezer benim kocam ne ona kıyabilir nede bana öyle olunca da gelen geliyor bana, sinirimden biraz önce eşime dedim al annenin canı sıkılmış yiğeninle gezdir biraz dedim
Görümcem dese ne farkedecek ki imam bildiğini okuyor , bütün gün ben bakıyorum çocuğa kafasında , iyi insan ama işte böyle patavatsız halleri hiç.çekilmiyor... ne olacak birşey olmaz kafasındagorumceniz bir sey demiyor mu cocugun oradan oraya suruklenmesine? ne munasebet yani annesi olmadan cocugun sehir disina cikmasi veya gereksiz yere hastane ortamina sokulmasi.
Kalp kırmadan bunları denedim zaten anlamıyor ondan dertlendim yazdım ya buraya kadarbiz tatile baş başa gitmek istiyoruz sizinle başka zaman gidelim diyebilirsiniz. dr kontrolüne ben tek giderim zahmet etme diyebilirsiniz
kırın o zaman kalp kırılmadan anlamıyor demek kiKalp kırmadan bunları denedim zaten anlamıyor ondan dertlendim yazdım ya buraya kadar
Canının istediği yer varsa gidelim dedi bana bende , annen gitmek istediği yerleri sıraladı diyince kapının önüne çıktı araba temizliyor anlayacağın ben gitmiyorum diye o da bir yere gitmiyorEşiniz ne diyor peki? Yani son çıkışınızdan sonra ne yorum yaptı?
Ahh keşke yapabilsem keşkekırın o zaman kalp kırılmadan anlamıyor demek ki
Aslında aynen bu eşime de kızgınlığım bu yüzden eşim ilk çocuk arabada durmaz dedi kv ben oyalarım aaa şöyle yaparım böyle yapalım deyince iyi arabasını da alalım dedi eşim , 2 gün sonra yine konu açlıacak o zaman diyeceğim ki sen annenle git hayatım çocuğu arabaya koyar gezdirirsinizkırılacak insan bu kadar ısrar eder mi
biz ikimiz gidiyoruz deyip konuyu kapatacaksınız. niye cocuj ikna etmeye çalışıyor gibi uğraşıyorsunuz.
hani bi aç ağzını uçak geliyo modu var. eşiniz hayır anne gelemezsin ben arabaya emanet cocuk da alamam diyecek bitecek bu kadar.
Şey deseydiniz, ne yap et İzmir'e annen gelmesin. Ben olsam ültimatom verirdim.Canının istediği yer varsa gidelim dedi bana bende , annen gitmek istediği yerleri sıraladı diyince kapının önüne çıktı araba temizliyor anlayacağın ben gitmiyorum diye o da bir yere gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?