- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.529
- 48
- Konu Sahibi tirtilhikayesi
-
Yahu çocuk sahibi olmadan çocukla gezmek kadar kötü bir kader olamazBence cidden gitmeyin. 1.5 yaşında çocukla ne yediğinizden içtiğinizden ne de gezdiğinizden birşey anlayacaksınız. Daha çok sinir olup döneceksiniz. Dayanamayıp söylenirseniz bir de üstüne suçlu çıkacaksınız.
Bunu da ifade etmek istedim aslında ama nasıl ifade edeceğimi bilememiştimYahu çocuk sahibi olmadan çocukla gezmek kadar kötü bir kader olamaz
Buna benzer konularda oldugu gibi burdada sorun ortak mal.Niye ortak araba kullanıyorsunuz ,araba kiminAslında çözüm mahallede değil, dedim ya bir önceki mesajda tek araba var ve genelde eşim müsait olsuyor, kızdığım noktada bu zaten ben azıcık anlayış istiyorum, elbette sıkılıyordur elbette gezmek ister , oğluyla da vakit geçirmek ister, eee kızına gelince damadı uzakta çalışıyor eee damat gelsin de onlar başbaşa biraz zaman geçirsinler, öteki oğlu taviz vermez izinli gününde alır sevgilisini gezer benim kocam ne ona kıyabilir nede bana öyle olunca da gelen geliyor bana, sinirimden biraz önce eşime dedim al annenin canı sıkılmış yiğeninle gezdir biraz dedim
Haha benimkine öyle yapamazdinO zaman da ben mutlu olamıyorsam herkesi mutsuz ederim. Bana huzur yoksa kimseye yok arkadaş. O geldiği yeri, tatili, gezmeyi hepsine zehir edip, yenilen içilen her lokmayı boğazlara dizmek farz olur.Zaten her türlü mutsuz oluyorum, onlar da mutlu olmasın o zaman.
O derdi çok iyi bilirimValla sinirden gülüyorum artık
Senin kayınvaliden oynuyor da ben o oyunu bozarım. :) Aaa öyle mi, siz annenle gezin der arabadan inerdim. Hem planımdan olup hem de vaktimi istemediğim bir şekilde harcayamam. Ablasına abisine, manava falan kendi gitsin, beni sürükleyemez.Haha benimkine öyle yapamazdin
Oglum beni de falancaya birakin hastaymis gecmis olsun diyeyim , falancaya gelince de ayip olur bir görünün gidin, bir görünürdük sonra kalkarken eşim anne biz gidiyoruz dönuste seni aliriz der , kv yok oglum iş cikarma basina birlikte gidelim iste der bizimle çikar.
Sonra eşime oglum gelmisken falanca yerden bir bulgur alalim der. Bulgur aldigimiz yerin alt sokaginda kizi var gelmisken ablani da gorelim
Abladan cikinca oglum gelmisken şu ucuzcu manavdan sebze alalim size de aliriz , manavin üst sokaginda kaynim oturuyor, gelmisken abinle yengeni de görelim
Eve dönünce eşim, canim bir dahaki sefere gezeriz istedigini yapariz.
Bir dahaki sefer ,üsttekinin aynisi
İçim şiştiHaha benimkine öyle yapamazdin
Oglum beni de falancaya birakin hastaymis gecmis olsun diyeyim , falancaya gelince de ayip olur bir görünün gidin, bir görünürdük sonra kalkarken eşim anne biz gidiyoruz dönuste seni aliriz der , kv yok oglum iş cikarma basina birlikte gidelim iste der bizimle çikar.
Sonra eşime oglum gelmisken falanca yerden bir bulgur alalim der. Bulgur aldigimiz yerin alt sokaginda kizi var gelmisken ablani da gorelim
Abladan cikinca oglum gelmisken şu ucuzcu manavdan sebze alalim size de aliriz , manavin üst sokaginda kaynim oturuyor, gelmisken abinle yengeni de görelim
Eve dönünce eşim, canim bir dahaki sefere gezeriz istedigini yapariz.
Bir dahaki sefer ,üsttekinin aynisi
Benim isyanim da fazla sürmedi zatenSenin kayınvaliden oynuyor da ben o oyunu bozarım. :) Aaa öyle mi, siz annenle gezin der arabadan inerdim. Hem planımdan olup hem de vaktimi istemediğim bir şekilde harcayamam. Ablasına abisine, manava falan kendi gitsin, beni sürükleyemez.
Evli olmayı idrak edemeyip anasının kucağından ayrılmayana ayak uyduracak halim yok. Bir karısı olduğunu hatırlayıp ayak uydurması gereken o.
:) Bana bir sinir geldi. Eve gelince burnundan getirdim der misiniz, rahatlayayım.Benim isyanim da fazla sürmedi zaten
Iki üç defa böyle olunca ben gelmiyorum diye resti çektim kendi annesiyle gitti
Yine de gitti ya oysa plan bizimdi kv araya kaynak yapiyordu hep , bu çok acıydi
Hele benimİçim şişti
Olmaz mi burnundan fitil fitil geldi:) Bana bir sinir geldi. Eve gelince burnundan getirdim der misiniz, rahatlayayım.
Kayınvalidenizi motorun tepesinde hayal ettim de...Olmaz mi burnundan fitil fitil geldi
En güzeli de arabayi satmakti
Yagmurda karda kişta motorla gezinip duruyor
Cok usuyorum işe giderken yagmurda islaniyorum araba alsak diyo hehe diyorum müstehak
Bir defa bindi onu da bana inat bindi , sonra bir daha binmediKayınvalidenizi motorun tepesinde hayal ettim de...Ay lütfen olsun, çünkü neden olmasın.
Bindi mi sahiden?Bir defa bindi onu da bana inat bindi , sonra bir daha binmedi
Eşime beni bir yere götür dedi , ben de araba yok nasil götürsün dedim, birinden emanet bulsun diyor ( oldu senin keyfin icin emanet alalim) eşim alamam deyince, ben motora binerim dedi
Yani hep mi böyle gerçekten? Kadın resmen kendini size gezdittiriyorHele benim
Gozümün içine baka baka bizi salak yerine koyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?