Heryere gelmeye çalışan kayınvalide

Yahu çocuk sahibi olmadan çocukla gezmek kadar kötü bir kader olamaz

Vallahi ya oğlu desin ya siz bazen o kalp kırılmadan sınırını bilmiyor insanlar.Ben sizi haksız bulmadım bende istemezdim

Buna benzer konularda oldugu gibi burdada sorun ortak mal.Niye ortak araba kullanıyorsunuz ,araba kimin

Haha benimkine öyle yapamazdin
Oglum beni de falancaya birakin hastaymis gecmis olsun diyeyim , falancaya gelince de ayip olur bir görünün gidin, bir görünürdük sonra kalkarken eşim anne biz gidiyoruz dönuste seni aliriz der , kv yok oglum iş cikarma basina birlikte gidelim iste der bizimle çikar.

Sonra eşime oglum gelmisken falanca yerden bir bulgur alalim der. Bulgur aldigimiz yerin alt sokaginda kizi var gelmisken ablani da gorelim
Abladan cikinca oglum gelmisken şu ucuzcu manavdan sebze alalim size de aliriz , manavin üst sokaginda kaynim oturuyor, gelmisken abinle yengeni de görelim
Eve dönünce eşim, canim bir dahaki sefere gezeriz istedigini yapariz.
Bir dahaki sefer ,üsttekinin aynisi

Valla sinirden gülüyorum artık
O derdi çok iyi bilirim
Ben arabayi sattirdim
Borca batti arabayi satim mi dedi sat dedim istesem borcu kapatirdim araba kalirdi
Sonra bir daha aldik belki duzelmistir diye aldigimiz hafta kendi kendine oglusuyla planalr yapip 4 kere binip bir yerlere gitti
Onu da bahanelerle sattirdim zaten çok masrafli ciktiydi
Eşim araba diyo ben hehe diyorum, içimden de bu memleketten km lerce uzaga gitmeden araba maraba yok diyorum

Senin kayınvaliden oynuyor da ben o oyunu bozarım. :) Aaa öyle mi, siz annenle gezin der arabadan inerdim. Hem planımdan olup hem de vaktimi istemediğim bir şekilde harcayamam. Ablasına abisine, manava falan kendi gitsin, beni sürükleyemez.
Evli olmayı idrak edemeyip anasının kucağından ayrılmayana ayak uyduracak halim yok. Bir karısı olduğunu hatırlayıp ayak uydurması gereken o.

İçim şişti

Benim isyanim da fazla sürmedi zaten
Iki üç defa böyle olunca ben gelmiyorum diye resti çektim kendi annesiyle gitti
Yine de gitti ya oysa plan bizimdi kv araya kaynak yapiyordu hep , bu çok acıydi

:) Bana bir sinir geldi. Eve gelince burnundan getirdim der misiniz, rahatlayayım.
Olmaz mi burnundan fitil fitil geldi
En güzeli de arabayi satmakti
Yagmurda karda kişta motorla gezinip duruyor
Cok usuyorum işe giderken yagmurda islaniyorum araba alsak diyo hehe diyorum müstehak

Olmaz mi burnundan fitil fitil geldi
En güzeli de arabayi satmakti
Yagmurda karda kişta motorla gezinip duruyor
Cok usuyorum işe giderken yagmurda islaniyorum araba alsak diyo hehe diyorum müstehak
Kayınvalidenizi motorun tepesinde hayal ettim de... Ay lütfen olsun, çünkü neden olmasın.

Kayınvalidenizi motorun tepesinde hayal ettim de... Ay lütfen olsun, çünkü neden olmasın.
Bir defa bindi onu da bana inat bindi , sonra bir daha binmedi
Eşime beni bir yere götür dedi , ben de araba yok nasil götürsün dedim, birinden emanet bulsun diyor ( oldu senin keyfin icin emanet alalim) eşim alamam deyince, ben motora binerim dedi

Bindi mi sahiden? Pes!
Bisiklet alsa eşiniz, ona da biner valla. Kaykay falan da olur.

Surat asmak, tavir koymak daha zor ve anlamsiz degil mi? Ayrica probleminizide cozmuyor. Kayinvalide gelmek istediginde basbasa kalmak istiyoruz diyebilirsiniz, bu kotu birsey degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…