Heryere gelmeye çalışan kayınvalide

Hayatımın en güzel dönemindeyim bi bebek büyütüyorum içimde ona güzellikler anlatacak onunla pozirrif iletişim kur ak yerine beni sinir edip kafama taktığım şeylere kızıyorum bu seferde

Gelmek isteyen her turlu gelir kendi kayinvalidemden biliyorum

Gelmek isteyen her turlu gelir kendi kayinvalidemden biliyorum
O zaman da ben mutlu olamıyorsam herkesi mutsuz ederim. Bana huzur yoksa kimseye yok arkadaş. O geldiği yeri, tatili, gezmeyi hepsine zehir edip, yenilen içilen her lokmayı boğazlara dizmek farz olur. Zaten her türlü mutsuz oluyorum, onlar da mutlu olmasın o zaman.

Ben direkt esime soyletirdim, ikincisi sahsen bebegin sorumlulugunu almam Allah korusun yolda kaza falan olur, bebegin atesi cikar hastalanir vs kalsin annesinin yaninda, yegenlerimi araba ile bir saatlik yere gotururken bile tedirgin oluyorum arkada kemerlerini baglatiyorum

Bende tepkimi hiçbiryere gitmeyerek koydum hava nasıl güzel dışarı da ama evdeyim oyalanacak şeyler buldum onlarla uğraşıyorum, eşim birşeyin farkında anasını alıp giderse hayatını zehir edeceğimin... Benimde tepkim bu oldu

Onu görünceme dedim zaten bundan önce yaşadığımız birkaç şeyse bu çocuğun annesi sensin çocuğa bakan da annen, zarar gelsin istemem çocuğuna ama sorumluluğunu da almam diye

Önermiyorum, ben bazen pasif agresif tavırlar sergileyebiliyorum. Yani benim kocam şu durumda istemediğimi bile bile anasını gezdirme planına devam etse bir miktar rahatını, huzurunu kaçırırdım. Yani, tabi ben olsam kendim düşünüp düşünüp karnımdakini huzursuz edeceğime, açar kayınvalideme diyeceğimi der, onu huzursuz ederdim.

Adam zaten annesinin gelmesini istemiyor söylemişsiniz anlamiyor.
Arsizlaşiyor afedersiniz.
Arsiza laf anlatilmaz tepki koyulur.
Onu denemeye başladım bende geçen gün görümce ile ikisi diyor ki görümcemin kocası şehir dışında çalışıyor ya ben çocuğu alıp görümceme çıkacakmışım onlar bakarmış oğlu da uyurmuş.... Pardon dedim kendi evimde bakarım oğlunda gerektiğinde seve seve uykusunu bölecek o zaman eşim dedi öyle şey olmaz diye ne gereksizler yaa işsizler oturup neyin planını yapıyorlar

Yok aynı mahallede olmasıyla ilgisi yok. 3 yıl oldu neredeyse evleneli. Evimiz 5 dakika. Çoğu zaman ne yaptığımızdan haberleri bile olmaz.

Başbaşa bir gezmek istiyoruz demek zor olmamalı.

Kadının sosyal alanı olmayabilir çocukla birlikte hastaneye bile gitmek istediğine göre.

ben yanımızda birileri olacak şekilde plan yapmadim bu şekilde kabul etmemistim kusura bakmayın gitmiyoruz deyin kv ye. eşinizin yaptığı komple saçmalık emanet çocuğu surdan şuraya götürmem gerekmiyorsa ne demek il dışı. Hele 1.5 yaş

Hayatımın en güzel dönemindeyim bi bebek büyütüyorum içimde ona güzellikler anlatacak onunla pozirrif iletişim kur ak yerine beni sinir edip kafama taktığım şeylere kızıyorum bu seferde

aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey modunda olursanız her özel anınız böyle olur. tecrübeyle sabit sesinizi çıkarmanız gereken yerde çıkarın. boşuna kendinizi yemeyin

Ne kadar enerjik kadın ya kaç yaşında ? Hem 1.5 yaşındaki çocuğa bakıyor hem de her yere çocukla gidebiliyor. Konudan bağımsız oldu ama kendimi sorguladım bir an
Aslında kadın da haklı, çocuğa bakarken evden çıkamaz sıkılmıştır. Tabi konu sahibi de haklı daha yeni evli, eşi ile gezip tozmak istiyor. Kızının gezdirmesi lazım, annesi çocuğuna bakıyor.

Duymamazlıktan gelin. Bende geleyim derse tamam başka bi gun ayarlarız bakarız vs deyip gecistirin. Her gün sizin kapınıza bakıyor mu evde misiniz gittiniz mi diye. Ertesi gun gidecekseniz bile söylemeyin sabah karar verdik gittik falan deyin. Bir sure sonra alışır. Ama siz sürekli ayıp olacak kalp kırmayayım diye düşündükçe bu durum daha da artar sonu gelmez.

Bence de direkt hayır denmeli. Ben olsam istemiyorum derdim bir noktadan sonra. İnsanlar kırmamak için kendileri kırılıyorlar.

Bence cidden gitmeyin. 1.5 yaşında çocukla ne yediğinizden içtiğinizden ne de gezdiğinizden birşey anlayacaksınız. Daha çok sinir olup döneceksiniz. Dayanamayıp söylenirseniz bir de üstüne suçlu çıkacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…