- 6 Ocak 2022
- 126
- 107
- 23
- 32
- Konu Sahibi tirtilhikayesi
-
kırılacak insan bu kadar ısrar eder mi
biz ikimiz gidiyoruz deyip konuyu kapatacaksınız. niye cocuj ikna etmeye çalışıyor gibi uğraşıyorsunuz.
hani bi aç ağzını uçak geliyo modu var. eşiniz hayır anne gelemezsin ben arabaya emanet cocuk da alamam diyecek bitecek bu kadar.
Ültimatom benim eşime sökmez ters tepki yaparŞey deseydiniz, ne yap et İzmir'e annen gelmesin. Ben olsam ültimatom verirdim.
Gelmek isteyen her turlu gelir kendi kayinvalidemden biliyorumAynı mahalleden taşınsanız acaba faydası olur mu?
Azıcık uzak kalsanız mesela? Atlar atlar gelirim diyebileceği bir mesafe olmazsa gelemez bence.
Ya da kötü olmayı göze alıp gelme anne diyeceksiniz. Ki ben olsam derdim bunu.Ne o öyle kemancı gibi, her yerde tepemizde. Her şeye üçüncü tekerlek olmaya çalışana bir yerde dur demek lazım.
Eee ne yapacaksınız? Kayınvalideyi çocuğunuz gibi her yere taşıyacak mısınız böyle?Ültimatom benim eşime sökmez ters tepki yapar
Adam zaten annesinin gelmesini istemiyor söylemişsiniz anlamiyor.Ültimatom benim eşime sökmez ters tepki yapar
O zaman da ben mutlu olamıyorsam herkesi mutsuz ederim. Bana huzur yoksa kimseye yok arkadaş. O geldiği yeri, tatili, gezmeyi hepsine zehir edip, yenilen içilen her lokmayı boğazlara dizmek farz olur.Gelmek isteyen her turlu gelir kendi kayinvalidemden biliyorum
Valla sinirden gülüyorum artıkGelmek isteyen her turlu gelir kendi kayinvalidemden biliyorum
Bende tepkimi hiçbiryere gitmeyerek koydum hava nasıl güzel dışarı da ama evdeyim oyalanacak şeyler buldum onlarla uğraşıyorum, eşim birşeyin farkında anasını alıp giderse hayatını zehir edeceğimin... Benimde tepkim bu olduO zaman da ben mutlu olamıyorsam herkesimutsuz ederim. Bana huzur yoksa kimseye yok arkadaş. O geldiği yeri, tatili, gezmeyi hepsine zehir edip, yenilen içilen her lokmayı boğazlara dizmek farz olur.Zaten her türlü mutsuz oluyorum, onlar da mutlu olmasın o zaman.
Onu görünceme dedim zaten bundan önce yaşadığımız birkaç şeyse bu çocuğun annesi sensin çocuğa bakan da annen, zarar gelsin istemem çocuğuna ama sorumluluğunu da almam diyeBen direkt esime soyletirdim, ikincisi sahsen bebegin sorumlulugunu almam Allah korusun yolda kaza falan olur, bebegin atesi cikar hastalanir vs kalsin annesinin yaninda, yegenlerimi araba ile bir saatlik yere gotururken bile tedirgin oluyorum arkada kemerlerini baglatiyorum
Önermiyorum, ben bazen pasif agresif tavırlar sergileyebiliyorum. Yani benim kocam şu durumda istemediğimi bile bile anasını gezdirme planına devam etse bir miktar rahatını, huzurunu kaçırırdım. Yani, tabi ben olsam kendim düşünüp düşünüp karnımdakini huzursuz edeceğime, açar kayınvalideme diyeceğimi der, onu huzursuz ederdim.Bende tepkimi hiçbiryere gitmeyerek koydum hava nasıl güzel dışarı da ama evdeyim oyalanacak şeyler buldum onlarla uğraşıyorum, eşim birşeyin farkında anasını alıp giderse hayatını zehir edeceğimin... Benimde tepkim bu oldu
Onu denemeye başladım bende geçen gün görümce ile ikisi diyor ki görümcemin kocası şehir dışında çalışıyor ya ben çocuğu alıp görümceme çıkacakmışım onlar bakarmış oğlu da uyurmuş.... Pardon dedim kendi evimde bakarım oğlunda gerektiğinde seve seve uykusunu bölecek o zaman eşim dedi öyle şey olmaz diye ne gereksizler yaa işsizler oturup neyin planını yapıyorlarAdam zaten annesinin gelmesini istemiyor söylemişsiniz anlamiyor.
Arsizlaşiyor afedersiniz.
Arsiza laf anlatilmaz tepki koyulur.
Aynı mahalleden taşınsanız acaba faydası olur mu?
Azıcık uzak kalsanız mesela? Atlar atlar gelirim diyebileceği bir mesafe olmazsa gelemez bence.
Ya da kötü olmayı göze alıp gelme anne diyeceksiniz. Ki ben olsam derdim bunu.Ne o öyle kemancı gibi, her yerde tepemizde. Her şeye üçüncü tekerlek olmaya çalışana bir yerde dur demek lazım.
Aslında aynen bu eşime de kızgınlığım bu yüzden eşim ilk çocuk arabada durmaz dedi kv ben oyalarım aaa şöyle yaparım böyle yapalım deyince iyi arabasını da alalım dedi eşim , 2 gün sonra yine konu açlıacak o zaman diyeceğim ki sen annenle git hayatım çocuğu arabaya koyar gezdirirsiniz
Hayatımın en güzel dönemindeyim bi bebek büyütüyorum içimde ona güzellikler anlatacak onunla pozirrif iletişim kur ak yerine beni sinir edip kafama taktığım şeylere kızıyorum bu seferde
Aslında kadın da haklı, çocuğa bakarken evden çıkamaz sıkılmıştır. Tabi konu sahibi de haklı daha yeni evli, eşi ile gezip tozmak istiyor. Kızının gezdirmesi lazım, annesi çocuğuna bakıyor.Ne kadar enerjik kadın ya kaç yaşında ? Hem 1.5 yaşındaki çocuğa bakıyor hem de her yere çocukla gidebiliyor. Konudan bağımsız oldu ama kendimi sorguladım bir an
Bence de direkt hayır denmeli. Ben olsam istemiyorum derdim bir noktadan sonra. İnsanlar kırmamak için kendileri kırılıyorlar.Yok aynı mahallede olmasıyla ilgisi yok. 3 yıl oldu neredeyse evleneli. Evimiz 5 dakika. Çoğu zaman ne yaptığımızdan haberleri bile olmaz.
Başbaşa bir gezmek istiyoruz demek zor olmamalı.
Kadının sosyal alanı olmayabilir çocukla birlikte hastaneye bile gitmek istediğine göre.
Söylemekten ve mesafe koymaktan başka ne çözüm söyleyebilir buradaki insanlar size?Kalp kırmadan bunları denedim zaten anlamıyor ondan dertlendim yazdım ya buraya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?