• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herzaman ki gibi yine gitti...........

canım seni kendinde görmüş ya neşeli görmüş ya illa ki bozmak istemiş
bencillik yapmış seni hep bi köşede arkasından üzülürken görmek istiyormuş heralde
böyle kendinde görünce seni tekrar seni o moda sokarak egolarını tatmin etmek istemiş
bi nevi oynamış bence senle.. sen üzülüp gebericektin o da senin bu halini görüp ahh çok seviliyorum ben bitaneyim kahretsin diye dolanıcaktı heralde ortalıkta
seninle oynamaasına izin verme.
aslında sana numarasını verdiği kağıdı yırtıp eline tutuşturup sağol canım almayayım dicektin o zaman görcektin suratının halini ahhh ahhh

canım seni kendinde görmüş ya neşeli görmüş ya illa ki bozmak istemiş
bencillik yapmış seni hep bi köşede arkasından üzülürken görmek istiyormuş heralde
böyle kendinde görünce seni tekrar seni o moda sokarak egolarını tatmin etmek istemiş
bi nevi oynamış bence senle.. sen üzülüp gebericektin o da senin bu halini görüp ahh çok seviliyorum ben bitaneyim kahretsin diye dolanıcaktı heralde ortalıkta
seninle oynamaasına izin verme.
aslında sana numarasını verdiği kağıdı yırtıp eline tutuşturup sağol canım almayayım dicektin o zaman görcektin suratının halini ahhh ahhh

yaptığım ne kadar doğru bilmiorum ama yoldan geçen birinin eline tutuşturdum kağıdı kaydirigubbakcemile3

yaptığım ne kadar doğru bilmiorum ama yoldan geçen birinin eline tutuşturdum kağıdı kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey Aferin sana
Üzülme canım, karşılaşmanın şokundasın şu anda sadece, toparlarsın bi kaç güne kadar.
Bunca sene sonra 2 sözle yıkamaz seni, sen nelerin altından kalkmışsın, bu ne ki.

sırnaşık şey Aferin sana
Üzülme canım, karşılaşmanın şokundasın şu anda sadece, toparlarsın bi kaç güne kadar.
Bunca sene sonra 2 sözle yıkamaz seni, sen nelerin altından kalkmışsın, bu ne ki.

ortak arkadaşlarımız var.. gece mail atmışlar..onun facebookunda arkadaş listesinde bi kız hep baş sırada çıkıyormuş.bunun kaç arkadaş görüneceği şeklinde ayarlandığı yerden devamlı görünmesini istediğini işaretleyince çıkıyo..bi kız hep baş sırada çıkıyormuş...
cevap olarak O ARTIK UMRUMDA DEĞİL LAF EBEŞİĞİ YAPMAYIN ! yazdım gayet mesafeli...
aklıma takıldı ama madem kızın birini devamlı gözünün önünde tutmaya çalışıyorsun...ne diye eski sevgiline özledİm diyorsun..
numaranın yazılı olduğu kağıdı başkasına verdim diye pişman olmak üzereydim ki ohh olsun diyorum alkisalkisalkis

genelde kadınları anlamak zordur derler ama bence erkekleri anlamak daha zor bazen oyle anlamsız seyler yapıyolarki..seni anlayabiliyorum cok zor bi durum heleki bunca zamandan sonra karsılasmak

zafer savaşta kovalayan aşkta kaçan erkeğin olur die bi söz var ve bence doğru .. elde edemyince hırs yapıoruz illa ki kazanalım istiyoruz bu arada bizden gidiyor giden seven de üzülen de biz oluyoruz oolmayınca olmuyor zorlamanın anlamı yok bencede bencilliğinden böyle davranmıştır .

bencede iyi yapmışsın piis adam duygularınla oynamış valla süper olmuş numarayı başkasına vermen sırnaşık şeyalkisalkisalkisdelikafadulden:lepi:

:hulya: numarayı verdiğim için pişman değilim
ama hala neden özlemişim dediğini anlamıyorumbilmiyorumkismile

:hulya: numarayı verdiğim için pişman değilim
ama hala neden özlemişim dediğini anlamıyorumbilmiyorumkismile

Tatlım belki de laf olsun torba dolsun diye söylemiştir... hani nezaket icabı... çok fazla takılma bence buna. Adam olacak adam olsaydı 3 yıl önce olurdu. Şu satten sonra ayağının altına kırmızı halılar serse, aşkından ölse geberse senin için hiçbir anlamı olmamalı. Üzme kendini daha fazla, düşünüp de durma.

Bende de benzer durum var.sakın üzülme sakın.değmiyor.ne hakaretler ne küçümsemeler gördüm.sonunda beni bunalıma soktu gitti.bir sene sonra yine aradım,helallik isteyeyim dedim.çünkü çok tartışmalı ayrılmıştık.ama o da ne...pişman oldum aradığıma.arıyorum suratıma kapatıyor mesaj çekiyorum cevap vermiyor...yaw helallik istedim.en sonunda lütfen birdaha arama prensip gereği konuşmuyorum,yazmış...Allahım Ya rabbim yaa...hiç üzülme hiç.ne bencilliktir bu canımÇok üzgünüm çoook

Bende de benzer durum var.sakın üzülme sakın.değmiyor.ne hakaretler ne küçümsemeler gördüm.sonunda beni bunalıma soktu gitti.bir sene sonra yine aradım,helallik isteyeyim dedim.çünkü çok tartışmalı ayrılmıştık.ama o da ne...pişman oldum aradığıma.arıyorum suratıma kapatıyor mesaj çekiyorum cevap vermiyor...yaw helallik istedim.en sonunda lütfen birdaha arama prensip gereği konuşmuyorum,yazmış...Allahım Ya rabbim yaa...hiç üzülme hiç.ne bencilliktir bu canımÇok üzgünüm çoook

prensip gereği eyvahedigeldismile prensip gereği tüm erkekler öküz galiba..
buda zamanında benden helallik istemişti..ben affetsem allah affetmez demiştim CADIARZU
kendide biliyo çektirdiklerini inşallah o da çeker ne eksik ne fazla aynısını:içelim:
geçmişi düşünmek hoş değil..saplanıp kalıyoruz...
ne yaparsak kendimize yapıyoruz..
onlar mutlu..
merak ediyorum aslında onlarda sevebiliyo mu?

Back
X