- Konu Sahibi istanbul3434
-
valla kızmayın etmeyin de yazık değil mi adamcagız 950 lira maas alıyormus bu adam bu parayla gecinebilse ayda 300-400 liraya rahatını bozmazdı bence.
Aileler oyle birşey demiş olabilirler ama yine de birşey yapmak zorunda değiller. Bence tam tersine kayınvalidenizin durumu cidden cok kotu, bu devirde 1200 lira ile bu insanlar nasıl gecinip nasıl size para verebilirler ki kaldı ki zaten sizin dugune ilişkin de borc oduyorlarmıs
uslubundan dolayı yanlış anlaşılmış olabilirsin diye düşünüyorum onun ailesini suçlar gibi bir duruma düşmüşsün niyetin bu olmasa da erkek ya hemen savunmaya geçmiş :)
USLUP DERKEN ? SÖZLERIM MI YANLIS YANI.
söz vermek kolaydır ama tutması güç tabi. Eşiniz bence kısmen haklı sonuçta eşinizin ailesi de çocuklarını evlendirmişler, az çok borçları vardır. Siz onlardan yardım etmelerini beklemeyin bence; böylece kendinizi de çok yıpratmamış olursunuz. Bırakın da eşiniz borçları-ödemeleri kendi düşünsün bundan sonra .
uslubundan dolayı yanlış anlaşılmış olabilirsin diye düşünüyorum onun ailesini suçlar gibi bir duruma düşmüşsün niyetin bu olmasa da erkek ya hemen savunmaya geçmiş :)
USLUP DERKEN ? SÖZLERIM MI YANLIS YANI.
üslup derken söyleyiş tarzını kastettim ne söylediğimizden çok nasıl söylediğimiz önemlidir :)
benım kayınvalıdem bu dedıgınız parayla 2 oglunada ev almıs bır ınsan yanı demek ıstedıgım acayıp tutucu.zaten gezmelerı etmelerı yok.yemek ıcmekte en dusukte yanı teferruat yemezler.kayınvalıdem para gıtmesın dıye bu soguklarda kalorıferı acmadan oturur vs vs dıye gıder cok derıne ınmeyım.
Dedıgım gıbı kımseye odemek zorunda degıl ama baslanıcaksa bıyerden baslanılsın dıye soyledım ben.
Dugun borclarıda 1 ay once bıttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?