bu arada 200 liraya kılıf mı alınır yahuMerhaba arkadaşlar,
Benim derdim hesabını bilmeyen eşimle şöyle ki ikimizde çalışıyoruz, gelirimiz iyi ancak şuan araba kredisi ödüyoruz ve ben aynı zamanda az da olsa birikim yapmak istiyorum ama kendisi lafa gelince dikkat edelim harcamalarımıza diyor. Bu sabah kredi kartı ekstresine bir baktım 250 TL harcanmış yemek için oysa iş yerinde yemek veriliyor sen de benim gibi ye ama nerde arkadaşlarına ısmarlamalar, illaki her ay bu ve bunun benzeri gereksiz harcamalar yapıyor örneğin telefona kap alıyor 200 TL lik falan alıyor yani.
Söylenmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi daha önce bu mevzulardan baya kavga etmiştik tamam çok yoruluyor çok çalışıyor ama ben nasıl dikkat ediyorsam, yeri gelip kuaförümü erteleyebiliyorsam, ondan da bunu beklemem hata mı? sizce onu nasıl düzeltebilirim kırmadan inciltmeden...
Teşekkürler herkese...
Şu eşlerinin cebindeki paranın hesabını yapan bayanları hiç anlayamayacağım sanırım.
Ortak bir hesap açın, her ay maaşlarınızı alınca belirlediğiniz tutarı bu hesabı yatırın. Faturalar ve evin giderlerinden sonra kalan parayı bölüşün. Kalan parayı ister tek kalemde harcasın isterse böle böle harcasın, karışmayın.
Merhaba arkadaşlar,
Benim derdim hesabını bilmeyen eşimle şöyle ki ikimizde çalışıyoruz, gelirimiz iyi ancak şuan araba kredisi ödüyoruz ve ben aynı zamanda az da olsa birikim yapmak istiyorum ama kendisi lafa gelince dikkat edelim harcamalarımıza diyor. Bu sabah kredi kartı ekstresine bir baktım 250 TL harcanmış yemek için oysa iş yerinde yemek veriliyor sen de benim gibi ye ama nerde arkadaşlarına ısmarlamalar, illaki her ay bu ve bunun benzeri gereksiz harcamalar yapıyor örneğin telefona kap alıyor 200 TL lik falan alıyor yani.
Söylenmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi daha önce bu mevzulardan baya kavga etmiştik tamam çok yoruluyor çok çalışıyor ama ben nasıl dikkat ediyorsam, yeri gelip kuaförümü erteleyebiliyorsam, ondan da bunu beklemem hata mı? sizce onu nasıl düzeltebilirim kırmadan inciltmeden...
Teşekkürler herkese...
o değilde 5 tllık kılıf neyine yetmiyor. cep telefonu kılıfsız kalsınbu arada 200 liraya kılıf mı alınır yahuben 20 liraya aldım diye eşim dırdır yaptı ne gerek vardı diye seninki abartmış üstünü tamamlayıp yeni telefon alınırmış
eşinize şimdi çok iyi bişey derdim ama malum eşinizbenim eşim de böyle
Allah kolaylık versin çok sinir bozucu bir durum
ben de bırıkım yapmak ıstıyorum gelırlerımız ıyı ama malesef yapamıyoruz
herseyın en pahalısını alır
4 mevsimlik kokusu ayrıdır.
gecenlerde kendısıne bır canta aldı 420 tl ye ,
Bana alırken de düşünmez, evlilik yıldonumumuzde işyerıme cıcek yollamış
malum siteye bir girdm baktım 170,00 tl ödemiş o çiçeğe
akşam yemeğe gttik gece eve geldık bır baktım hediye de almış ama hedıye aldımı da b...knu çıkartır ,
3 tane parfüm almış yani bir tane neyıne yetmıyor,
Kokuları cok guzeldı hepsını begendım der.
Bazı kadınlar için bu davranıslar çok cezbedici olabilir ama benım canımı sıkıyor
Eşimin bir lafı vardır , öbir ay kart borcum cok az gelecek ama her ay neredeyse sadece onun kartına ıkı ev kirası kadar para ödüyoruz.
ihtiyacı hiç bitmez giyim kusamına o kadar düşkün ki anlatamam.
Deri ayakkabısı ayrı olacak, kumaş ayakkabısı ayrı,nubuk ayakkabısı ayri, onu ayrı bunu ayrı bana fenalıklar basıyor
Valla gidiyor orijinal alıyorbu arada 200 liraya kılıf mı alınır yahuben 20 liraya aldım diye eşim dırdır yaptı ne gerek vardı diye seninki abartmış üstünü tamamlayıp yeni telefon alınırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?