Hesabını bilmeyen eş

ne demişler yemeyenin malını yerler. o harcıyosa ben onun harcadığının kaç katı harcardım bilmiyorum. ben tasarruf yapıcam o da millete ısmarlıcak ha ağzına sçrm onun. ay sinirlendim nedense

bu arada 200 liraya kılıf mı alınır yahu ben 20 liraya aldım diye eşim dırdır yaptı ne gerek vardı diye seninki abartmış üstünü tamamlayıp yeni telefon alınırmış

Bende 5 tl ye aldım ama iyi kılıftı hala kullanıyorum

@ Gazelle8 Şaka maka kesinlikle aynı harcamayı yapmalısınız .Çok saçma ve abartı işyerinde yemek veriliyorsa neden dışarıda yiyor nekadar saçma !! onunla gider su faturasını veya elektrik faturasını öder.

bence de ya da beraber yeriz kastıkça harcıyor ya, ben bu akşam gaza geldim alışverişe gidiyorum

her ay o ayki genel harcamaların (fatura, kredi, mutfak , giyim vs.) hesabını yapıp, bir miktarda birikim için ayırdıktan sonra kalan parayı ikiye bölün (alacak hiç bişeyiniz olmasa da ekstra en azından eşiniz hesabını bilir)
biz öyle yapıyoruz . başta sizin gibiydi o harcıyordu ben harcıyordum derken şimdi düzene girdi.

bence de ya da beraber yeriz kastıkça harcıyor ya, ben bu akşam gaza geldim alışverişe gidiyorum

Aynen bencede ama sen genede fazla açılma
Onunla konuşup halletmelisin
Bütçeniz bir mi bilmiyorum ama belli şeyleri bırakın üstlensin ayrıysa kendine azbuçuk bişey kalınca karıcığım haklısın moduna geçer belki dank eder.Ev YOKSA eve girin borçlanın ayağını yorganına göre uzatmasını bilecek yoksa siz den çekecek

Hiçbirşeyini erteleme. Dahası maaşından bi kısmı kenara ayır. Eşinden para iste maaşım bitti diye. Ilerde Lazım olduğunda çıkartıp açıklarsın durumu böylece vicdanında rahat eder

:))))))))))
Benimkinin şirket kartı var aylık 400 tl yemek hakkı var
Neredeyse bi 400 de kendi cebinden yer
İlla yemek snrası tatlııs kahvesi cayı olacak
Bir gün de tatlı yemese ölecek sanki
Kova cimri olur evet benim babam kova o da cok tutumlu :)))

aslında biz de öyle yapıyoruz ama kalan nakit bitince başlıyor karttan harcamaya ordada tutabilene aşkolsun

bütçemiz bir maaş yatınca toplu harcıyoruz kalanı bölüyoruz. İşte araba kredisi var bitince eve giricem yoksa başka türlü yola giremeyecek gibi.

Hiçbirşeyini erteleme. Dahası maaşından bi kısmı kenara ayır. Eşinden para iste maaşım bitti diye. Ilerde Lazım olduğunda çıkartıp açıklarsın durumu böylece vicdanında rahat eder
nakit o kadar az kalıyor ki bazen onun maaşından hiç kalmıyor benimkinden kalanı bölüyoruz maaşımı bildiği için bitti yollayamam demem olmaz. ödemeleri yaparken dank ediyor diyor ki biz bu kadar parayı napıyoruz diyorum harcıyorsun lüzumlu lüzumsuz sonra olmayacak tamam dikkat edicem diyor ama bir sonraki ay bakmışız yine para bitmiş

valla ev geçindiren erkek bu kadar keyfine düşkün olmamalı

Kova ya adi ustunde
Hep toplayacak
Sevmem ben kova

Ya ne guzel sirketmis o
Ben hep dandirik yerlerde calistigim icin berbat yemekhane yemegi yerdim hey gidi gunler

valla ev geçindiren erkek bu kadar keyfine düşkün olmamalı
öyle evet
işte bizimki tek taraflı olsa daha cok kafaya takarım
Allahtan bencil değil bana da karısmaz.
Ben de hakkımı bırıktırmekten yana kullanırım daha cok:)))

Ev borcuna soksam görecek anyayı konyayı
Siz de borca sokun

Evet araba kredisi bitsin büyük ev borcuna sokucam yoksa yandık

git sende istediğini al o zaman aklı başına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…