Onu da yaptık ama nakiti nereye harcıyor bilmiyorum yine karta yükleniyor ama kattı iptal etmem mümkün değil maalesefbence ortak bütçe oluşturun bankaya atın, kendinize de eşit şekilde harçlık ayırın özel harcamalar için. diyelim 300 senin 300 onun kişisel harcama tutarı olsun. evin ihtiyaçlarını faturaları borçları falan ortak bütçeden kullanın. ama kartı kırın bir an önce. kart olunca ipin ucu göğe çıkıyor
Şu eşlerinin cebindeki paranın hesabını yapan bayanları hiç anlayamayacağım sanırım.
Ortak bir hesap açın, her ay maaşlarınızı alınca belirlediğiniz tutarı bu hesabı yatırın. Faturalar ve evin giderlerinden sonra kalan parayı bölüşün. Kalan parayı ister tek kalemde harcasın isterse böle böle harcasın, karışmayın.
İşte gel de çıldırmabenim eşim de böyle
Allah kolaylık versin çok sinir bozucu bir durum
ben de bırıkım yapmak ıstıyorum gelırlerımız ıyı ama malesef yapamıyoruz
herseyın en pahalısını alır
4 mevsimlik kokusu ayrıdır.
gecenlerde kendısıne bır canta aldı 420 tl ye ,
Bana alırken de düşünmez, evlilik yıldonumumuzde işyerıme cıcek yollamış
malum siteye bir girdm baktım 170,00 tl ödemiş o çiçeğe
akşam yemeğe gttik gece eve geldık bır baktım hediye de almış ama hedıye aldımı da b...knu çıkartır ,
3 tane parfüm almış yani bir tane neyıne yetmıyor,
Kokuları cok guzeldı hepsını begendım der.
Bazı kadınlar için bu davranıslar çok cezbedici olabilir ama benım canımı sıkıyor
Eşimin bir lafı vardır , öbir ay kart borcum cok az gelecek ama her ay neredeyse sadece onun kartına ıkı ev kirası kadar para ödüyoruz.
ihtiyacı hiç bitmez giyim kusamına o kadar düşkün ki anlatamam.
Deri ayakkabısı ayrı olacak, kumaş ayakkabısı ayrı,nubuk ayakkabısı ayri, onu ayrı bunu ayrı bana fenalıklar basıyor
Ama her ay oluyorsa bence sıkıntı çünkü ben bi şeylerden kısıyorsam o da iş yerinde yemeğini yemeği bilsinEvin masraflarini maaslarinizdan ortak harcayin kalan paranizi bolusun herkes caninin istedigini yapsin kimse kimseye karismasin
Siz de abartmayin 250 liraya ne gelir yahu adamin yemegine laf etmeyin. O arkadaslarina ismarliyorsa ,onlar da ona ismarliyordur. 200 tlye tel kilifi evet cok ama siz de para harcayin, kiyafet alin mesela
Kisma niye kisiyorsun? Herkesin cebinde bir miktar harclik olsun cani neye isterse ona harcasin bence. Sen seninkini biriktiriyorsan onun da biriktirmesini isteme. Naparsa yapsin. Herkes kendi parasinin hesabini yapsin boylece tartisma da olmazAma her ay oluyorsa bence sıkıntı çünkü ben bi şeylerden kısıyorsam o da iş yerinde yemeğini yemeği bilsin
bende 10 liraya aldımbu arada 200 liraya kılıf mı alınır yahuben 20 liraya aldım diye eşim dırdır yaptı ne gerek vardı diye seninki abartmış üstünü tamamlayıp yeni telefon alınırmış
İşte elindekini bitirince kredi kartına saldırıyor allahtan limiti düşük olan onda yoksa hiç tutamıyor kendiniKisma niye kisiyorsun? Herkesin cebinde bir miktar harclik olsun cani neye isterse ona harcasin bence. Sen seninkini biriktiriyorsan onun da biriktirmesini isteme. Naparsa yapsin. Herkes kendi parasinin hesabini yapsin boylece tartisma da olmaz
Benimkiler de 10-15 tl Canımbende 10 liraya aldım
kendisine telefon alır meselaİşte gel de çıldırma
ben 20 tl ye aldımBenimkiler de 10-15 tl Canım
Kredi kartinizi keyfi harcamalariniz icin kullaniuorsaniz herkesin borcu bellidir, herkes kendininkini oder sorun kalmazİşte elindekini bitirince kredi kartına saldırıyor allahtan limiti düşük olan onda yoksa hiç tutamıyor kendini
Ay benimki de markete yolladın mı normalde 20 tl lik alışverişse 100 den aşağıya çıkamazkendisine telefon alır mesela
bir iki ay snr kurtlanır hemen kesin telefona bır bahane bulur
yenısını almak için
ona göre herseyın en pahalısı en ıyısıdır mantıgı var
bir markete yollayayım yogurt almaya mesela
en az 70-80 tl harcar gelır
stantlarda satılan tanıtım promosyon urunlerı var ya onların hepsını torlar toplar eve getırır
yazık satıyorlardı dayanamadım uygun geldi fiyatı aldım der :)))))))))
ben çözümü kısmen buldum gbi
ondan gizli kenara para atıyorum bankada hesap actım ondan gizli biriktırıyorum
aylık pirim alır bana verir hiç ellemeden kenara koy dıye
ben hepsını harcadım derım bankaya koyarım
bankaya koydum desem çnk o para ona orada ılerde batar illa harcayacak bır yer bulur
Parayı ortak harcadığımız ve kalanı ikiye böldüğümüz için öyle bir şey yapmak mümkün olmaz bu sefer de ince hesaba girersem evlilik yürümez aslında limit koyuyorum ama uymuyor ki bi de sigarası var bazen günde 2 paket Valla sonuçta benden iyi kazanıyor ama bu kadar açılması doğru gelmiyor maalesef orta nokta bulamıyorumKredi kartinizi keyfi harcamalariniz icin kullaniuorsaniz herkesin borcu bellidir, herkes kendininkini oder sorun kalmaz
Tabii ev ihtiyaclari haric
Kredi kartinizi keyfi harcamalariniz icin kullaniuorsaniz herkesin borcu bellidir, herkes kendininkini oder sorun kalmaz
Tabii ev ihtiyaclari haric
AhahahaAy benimki de markete yolladın mı normalde 20 tl lik alışverişse 100 den aşağıya çıkamaz
Ahahaha
Burcu ne kocanın benimki boğa
Eli çoo acık
inşallah düzeliryengeç benim kiama hiç durmadan harcamak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?