inşallah düzelir
benimki çokkk nadirgecıcı olarak düzeliyor
gecenlerde bir pantolon aldım ona 120 tl ye
çok begendı
diyor ki
birkaç tane alsaydın çok güzelmiş belki birdaha bu fiyata bulamayız:)))))
sizinki de gıyımıne cok duskun mu
sizde dikkat etmeyeceksiniz, o harcadıkça siz maddi anlamda sıkarak onun açıklarını kapıyorsunuz bu yüzden beyfendi nede olsa arkamı toparlıyor diye açılıyor.Bir ay sizde harcayın aynı miktarları kart bakiyesi ödenemeyecek hal alsında görsün. Yeni dönemin modasıda bu oldu, kadın afedersiniz eşşek gibi hem işte hemde evde koştursun erkek har vurup harman savursun,hemde kadına kendi kazandığı parayı istediği gibi harcamasını çok görsün.Çok yakından şahit olduğum durumlar bu yüzden çok doluyum bu konuda
ayyy aynı benımkıevet benimkinin de gömlek hastalığı var sürekli gömlek alıyor. Geçen internetten alışveriş yapmış yine biraz yüklü ama neyse taksitle almış bari yavaş yavaş öderiz
Bazen ben de bir şey aldığımda aa ucuzmuş alsaydın bir kaç tane daha der ben de derim ne gerek var valla hiç tutululu bilmiyorlar para çoook zor kazanılıyor bir de çocuk olursa bakalım o zaman nasıl olcak
ayyy aynı benımkı
belkı 20-30 tane gömleği var bir o kadar da kravatı
benımkı sabah 8 bucukta evden cıkar işe gtmek için ama saat 6 da kalkar
iki saat kendını izlemekten hazırlanmaktan duşu banyosu cııkamaz evden
çocuk bizde de yok
ben de cocuk için kenara para koyma taraftarıyım hazır kazanıyorken sen de gizli koy benım gbı:)))
ben bende ne kadar para kalırsa eksık soyluyorum , bazen günaha mı gırıyorum dıyorum ama mecburum buna:))
evin cogu harcamaları da zaten onda .
Yanlış anlamayın tabiki haklısınız ama adam okadar çalışıyo 250tl de harcamıcaksa bu adam hayattan nasıl zevk alacak.he dersin içkiye kumara veriyor ozaman sonuna kadar haklısın ama bence bukadar kasma.malesef iş biraz kadına düşüyor.o harcıyo bende harcıyım mantığı yanlış.ihtiyacınızı tabiki alcaksınız ama erkekle kadını bir tutmayın.erkek ortamında gaza getirmeler olur.ısmarlaması gerekmiştir ısmarlamıştır.dedim ya içki sigara alkol e gidiyosa para ozaman kıyameti koparsanız yeri...
İşte sen kenara cok atben de işte azar azar koymaya çalışıyorum ama bazen o kadar az paara kalıyor ki sadece yola gidiyor
İnşallah biran önce anlarlar da düzelirler
Sigara konusunda haklısınız valla ona bişey diemicem..içmeyen bilmez diyolar ama bana buda fasa fiso geliyo.neyse inşAllah düzelir eşiniz...işte her ay olunca artık gözüme batıyor o zaman ben de harcıyım yani niye kasıyorum.
Ayrıca sigarasına da çok harcıyo ona da bir kıyamet kopartmıştım ama böyle yaparak çıkmaza girmek de istemiyorum.
yani şöyle bu 250 TL sadece bu hafta bunun dışında ayda bazen 2-3 kere bana göre gereksiz olan harcamalar yapıyor her ay başı ödemeleri yaparken biraz daha dikkatli olalım diyorum tamam diyor hoop yine aynı şey.
mesela ben 100 harcıyorsam o 300 harcıyor şuanda kredi ve kira ödüyorken bu kadar açılması doğru gelmiyor yoksa tabiki arkadaşları ile dışarı çıksın ama en azında öğlen yemeğine niye çıkıp ısmarlıyor şirket yemek veriyor.
İşte sen kenara cok at
Ay sonuna az para kalsın o da görsün:)))
Sigara konusunda haklısınız valla ona bişey diemicem..içmeyen bilmez diyolar ama bana buda fasa fiso geliyo.neyse inşAllah düzelir eşiniz...
İnşzaten bu ay ödemelerden sonra nakitin hepsine el koyup kenara atıcam karta da yüklenme diye her zamanki gibi uyarıcaminşallah sizin eşiniz de düzelir...
maaşlarınız nasıl yanı ıkınızın aldıgı maaş yakın mı bırbırıne?Merhaba arkadaşlar,
Benim derdim hesabını bilmeyen eşimle şöyle ki ikimizde çalışıyoruz, gelirimiz iyi ancak şuan araba kredisi ödüyoruz ve ben aynı zamanda az da olsa birikim yapmak istiyorum ama kendisi lafa gelince dikkat edelim harcamalarımıza diyor. Bu sabah kredi kartı ekstresine bir baktım 250 TL harcanmış yemek için oysa iş yerinde yemek veriliyor sen de benim gibi ye ama nerde arkadaşlarına ısmarlamalar, illaki her ay bu ve bunun benzeri gereksiz harcamalar yapıyor örneğin telefona kap alıyor 200 TL lik falan alıyor yani.
Söylenmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi daha önce bu mevzulardan baya kavga etmiştik tamam çok yoruluyor çok çalışıyor ama ben nasıl dikkat ediyorsam, yeri gelip kuaförümü erteleyebiliyorsam, ondan da bunu beklemem hata mı? sizce onu nasıl düzeltebilirim kırmadan inciltmeden...
Teşekkürler herkese...
maaşlarınız nasıl yanı ıkınızın aldıgı maaş yakın mı bırbırıne?
AnladimParayı ortak harcadığımız ve kalanı ikiye böldüğümüz için öyle bir şey yapmak mümkün olmaz bu sefer de ince hesaba girersem evlilik yürümez aslında limit koyuyorum ama uymuyor ki bi de sigarası var bazen günde 2 paket Valla sonuçta benden iyi kazanıyor ama bu kadar açılması doğru gelmiyor maalesef orta nokta bulamıyorum
Uff en kotu erkek burcu kova benceAhahaha
Burcu ne kocanın benimki boğa
Eli çoo acık
Anladim
Bizim tek kredi kartimiz var mesela benim harcamam bellidir, o miktari yatiririm gerisine karismam. Hatta annem de bazen bizim karti kullanir gunu gelince parasini oder. Aslinda kolay oluyor ama uygulayamiyorsaniz vardir elbet bir bildiginiz
Uff en kotu erkek burcu kova bence
Dengesiz
Benim kuzenlerim geldi sehir disindan yemege cikildi 1000 liraya yakin hesap odedi cok gelmedi, kendisi her gun disarida oglen yemek yemez para gitmesin diye :) ne yaptigi belli degil
Git ye yemegini her gun zaten kac lira tutacak 20-25 ama yooook dinlemez ac ac dolanir aksam eve gelir kosa kosa
Anliyorum haklisinbizde 3 kart var biri bende biri onda biri ortak kullanım büyük eşyalar için, hep benim ekstre az onun çok oluyor döküm getiriyorum bakıyoruz tamam kısıcam diyor ama aynıkapatılım desem yanaşmaz o zaman kavga çıkar çok da paragöz gibi olmak istemiyorum ama ileride ev alabilmek için nakit birikimimiz olsun istiyorum hazır çocuk yokken ve ikimizde çalışıyorken
Dengesiz isteay o da değişikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?