hesap konusu bana da dert oldu...

ben ödemeyi dert edecek olsaydım yani kızacak olsaydım zaten açık açık söylerdim ama diyorum ya maaş alamadığını da biliyorum hazırlıklı gittim ama şimdi işin içinden çıkamadım ama yine de bir küçük itiraz beklerdim
Belki gerçekten parası yoktur. İtiraz etse sen tamam öde desen ne olacak. Bi kereden bişey olmaz. Hatta senin mutlu olman lazım yediğim içtiğimin parasını ödetmedim diye. Ben bi yere giderken hep kötü hissederdim kendimi hep en ucuzunu alırdım.

Belki o da sizi denemek istemis olabilir, zor durumumda bu para mevzularini dert eder mi etmez mi diye.. karsıdakini siz tanıyorsunuz, bir de maddi durumları düzelince bakin bakalım nasılmış.
bende onu bekleyeyim diyorum durumu düzelsin bakacağım

acaba ikinci görüşmeyi onun maaş aldığı güne denk getirip test etsem mi? çünkü eğer yoksa ödemeyi sorun etmem ama varsa da hep ben hep ben ödemem yani
Cenpbinde parasi yoksa, seninde samimiyetine guvenerek durumunu izah edip, bu siralar gorusemeyecegini soylemesi lazimdi. Ondan sonra sen cok israr edersin, o da kabul eder, o da ikinizn arasindaki guvene samimiyete bagli derdik.

ıııı ıhhhh
normal gelmedi bana
benim bildiğim erkek azıcık gururlu olur, parası yoksa bir şekilde 1 hafta daha bekler, illa göreceğim diye tutturup otobüs parasından yeme içmesine kadar flört ettiği kıza ödetmez üstelik hiç dert etmeyerek
beğenmedim ben bu arkadaşı
herkes çok iyi çok iyi diyebilir ancak bir insanın arkadaşlığı, dostluğu ayrıdır, sevgililiği ayrı, kocalığı ayrı
maddi durumu düzelene kadar bekleyeyim mi acaba? bir de öyle deneyeyim mi?

Şimdiki erkeklerin bu yüzsüzlügü beni çok irrite ediyor.etrafta arkadaslarımdan da benzer hikayeler duydum.bulusmak icin ısrar edip, akbiline kadar bastırıp, yemek ısmarlatanlar...bizim kültürümüze çok ters bir durum bu.tabi ki illa erkek hep ödesin demiyorum ama hiç paran yoksa bulusmıcaksın kardeşim! en azından ortak ödemeyi teklif et degil mi ama bu ne yüzsüzlüktür anlam veremiyorum...

Madem maasi pazartesi hallolacak o zaman borc alip oyle yaniniza gelebilirdi ya da 1 hafta sonraya erteleyebilirdi gelmesini.Peki sana sonradan hic dedi mi sana da mahcup oldum falan?
hiçbir şey demedi gerçekten hani söyleme utansa bile şunu beklerdim, her şey için teşekkür ederim diyebilirdi

Hadi bilmem kaç senelik sevgili olursunuz anlarım da ilk buluşma için bana pek iyi gibi gelmedi bu kadar sorumsuzluk.
Her şey ona yıkılsın değil tabi ki de mesele ama arkadaşlar da demiş insanlık hali yolda başına bir iş gelse ne yapacakmış bu arkadaş?

Belki de parasi vardi yani elbet vardir yaniniza gelip zaman gecirebilecek kadar ama siz eger odemeseydiniz oderdi diye dusunuyorum. Siz odediginizde rahatlamis olabilir, sonraya param kaldi diye dusunmus olabilir. Amaci aslinda sizi gormek ve siz de ona destek oluyosunuz seklinde durumu dusunmus olabilir. Maasi halloldugunda hal ve hareketlerine dikkat edin bence, o zaman da bu sekilde devam ediyosa cimridir..
inşallah değildir ya :(

maddi durumu düzelene kadar bekleyeyim mi acaba? bir de öyle deneyeyim mi?

ben olsam ne beklerim, ne denerim
yani öyle hiç itiraz etmeden tüm masrafları size yıkmak yerine, size açık açık seni çok görmek istiyorum ama 5 param yok diyebilirdi. onu kafeye davet ettiğinizde durumu biliyorsun diyebilirdi
yani, parasızım demek karşındakinin para harcamasından rahatsız olmadan rahat rahat herşeyi ona ödetmekten bin kat daha iyi bir davranış bence
yani bence sorun tüm ödemeleri senin yapman değil, bunu tek kelime etmeden, rahatsız olmadan kabul edebilmiş olması (tabi ilişkinin yeniliği ve 2. görüşme olduğu göz önünde tutularak)

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemedim önce arkadaşımdan ve kendimden bahsedeyim
yeni tanıştığım bir arkadaş var erkek aynı işi yapıyoruz ikimizde ama farklı fırmalar da arkadaşım 22,ben 23 yaşındayım.
arkadaşımın firmasında şu an bir maaş problemi var yani faturasını bile henüz ödeyemedi hattı kapalı o derece bir problem pazartesi hallolacak.
Birbirimize karşı ilgimiz var flört ediyoruz şu an.
Bu kişi eskiden benim firmam da çalışmış çevremde herkesi tanıyor ve ben bu kişiyi çevremde kime sorsam çok çok iyi yorumlar alıyorum.
Bu günde zaten çok efendi çok düzgün biriydi.

Şimdi bu arkadaşım benim olduğum şehire geldi benimle görüşmek için, ilk defa yüzyüze görüşüyoruz (bundan önce yüzyüze sadece bir on dk ayak üstü birbirimizi görmüştük) .
İlk defa benim şehrime geldi otobüs parasından, cafe de oturmamıza kadar her şeyi en önde giderek ben ödedim ve bu kişiden bir itiraz cümlesi, itiraz hareketi hiçbir şey çıkmadı.
Şimdi maaş durumu göz önünde, belki de bu kadar masraf hesap edip gelmedi çocuk ve hani hesap ödemeye kalksa ve yapamasa mahçup olacaktı.
Bir yandan da diyorum ki madem yanında parası yok neden çıktı yola geldi çünkü ben param olmadan bırak başka şehri çarşıya bile çıkmam.
Diğer yandan da bu gün görüşmeseydik eğer bir daha bir hafta veya daha uzun süre sonra ya kalacaktı bu iş.
Görüşmek için o ille de ısrar etti.
Bunun dışında hiçbir pürüz problem yoktu.
Sizce bu durum normal mi bana bir akıl verin hanımlar.
sen çocuğun maddi sorunları olduğunu bile bile niye görüşmeyi kabul ettin
hadi hesap ok misafirin gelmiş diyelim jest yaptında
otobüs parasını ödemek nedir bacım
ilerde evlenirseniz kocam cimri diye konu açma yani

acaba ikinci görüşmeyi onun maaş aldığı güne denk getirip test etsem mi? çünkü eğer yoksa ödemeyi sorun etmem ama varsa da hep ben hep ben ödemem yani
benımde boyle bı sosyal arkadasım vardı
hep ben hep ben kendımı aptal gıbı hıssedıyordum
sımdı gorusmuyoruz :D
denemek en mantıklısı eger dedıgımız gbıyse yol yakınken mesafe koymak en guzelı

Şimdiki erkeklerin bu yüzsüzlügü beni çok irrite ediyor.etrafta arkadaslarımdan da benzer hikayeler duydum.bulusmak icin ısrar edip, akbiline kadar bastırıp, yemek ısmarlatanlar...bizim kültürümüze çok ters bir durum bu.tabi ki illa erkek hep ödesin demiyorum ama hiç paran yoksa bulusmıcaksın kardeşim! en azından ortak ödemeyi teklif et degil mi ama bu ne yüzsüzlüktür anlam veremiyorum...

ben ilk buluşmalarda ortak ödemeye bile sonuna kadar karşıyım
kadın "bunu ben ısmarlamak istiyorum" diyene kadar erkek ödemeli bence (kadın kendisi teklif etmeli tabi, o ayrı)

Bana hic normal gelmedi. Sonucta parasi yoksa kirsin dizini otursun evinde, kalkip baska sehre gitmek neymis? Hem pazartesi hallolacakmis para durumu, bekleseymis haftaya gorusurmussunuz. Kacmiyorsunuz ya... Ustelik ilk gorusmeniz...
Bence iliskilerde boyle para verme alma olaylari olmamali. Hele ki erkeklere hic yakismiyor.
Balik bastan kokmus diyorum ben...

Cebinde parası olmasa kalkıp gelmezdi, nakit parası olmasa kredi kartı vardır mutlaka. Hadi o da yok 5 kuruşsuz kalkıp geldi diyelim (ki çok saçma) sizinle hesap ödemeden önce açık açık konuşması sıkıntıda olduğunu, hazırlıksız geldiğini falan söylemesi gerekirdi bence.
Anladığım kadarıyla kös kös oturup sizin ödemenizi beklemiş, mahçup bile olmamış. Ayrıca bir cafede en fazla ne kadar hesap gelebilir ki ödeyemeyeceği kadar? :KK12:
Şunu da belirteyim, ben hesabı her zaman erkeğin ödemesine de çok karşıyım. İlişkide böyle şeylerin lafı olmaz yani yemeği erkek arkadaşım ödediyse kahveleri ben öderim yada maddi sıkıntısı varsa maaş kartımı ona veririm vs. Ama ilk buluşmalarda da bayanın ödemesi çok tuhaf ya ne bileyimm olmaması gerekiyor :110:

Bana normal gelmedi ya, parası yoksa borç alır birinden maaşını alıncada öder. Parasız gelip sana güvendiyse saçmalıl resmen.itiraz etmemeside soru işareti. İkinci görüşmedede aynı şey yaşanırsa eyvah diyorum.... bence bi an önce ikinci görüşmeyi ayarlayın.
bir an önce değil de maddi durum düzelince mi ayarlasam acaba

Back
X