hesap konusu bana da dert oldu...

Sert tepki vermişsiniz , bunun adı ana kuzuluğu değil. O evde yaşıyor ve dolayısıyla yardımcı olmak zorunda. Yaşamasaydı da ailesine yardımcı olmalı.
22 yaşındaki bir erkeği annesine karşı kiskirtmissiniz.

Sizin meseleye gelirsek, otobüs biletine kadar almakta hata yapmışsınız. Elbette sizin şehrimize gelmişse nezaketen yemek ısmarlamak gerekli diye düşünüyorum , ancak bu kadar da değil.

22 yasinda bir erkegin kartinin izinsiz ve gizlice alinip yuklu harcama yapilmasina tepki vermemesi gercek bir sorun degil mi?

Annesine kendi istegiyle yardimci olmasi gibi bir durum yok ki ortada. Anlattigi gibiyse haksizliga ses cikaramiyor demektir. Yani eve alisveris yapma dememis ki konu sahibi, nasil kartin gizlice alinir da boyle bir harcama yapilir demis.

Maaşla ilgili sıkıntıyı bikiyorsun ve sen yapman gerekeni yapmışsın ama beklesydi keske parasi olunca gelseydi. Yol parasini daha senin vermen hos olmamis. Neticede yeni tanisiyorsunuz.

Bence 1 kez daha buluşun ve bu sefer sizde ödeme konusunda ağırdan alın. Ne olduğu belli olur zaten. Sevmiyorum böyle erkekleri:KK12:

Son gelişmeleri yazıyorum arkadaşlar baya zaman geçmiş ama üzerinden neyse
Bu olaydan bir kaç gün sonra tekrar ısrarla buluşmak istedi ben reddettim dediğim gibi çözmek için maaş gününü bekliyordum.
Beklediğim maaş günü nihayet geldi ve bu bana çok sinirliyim lütfen görüşelim dertleşelim tarzı bir şey dedi bende o sırada çalıştığımı telefonda anlatmasını istedim, oda annem benim maaş kartımı almış gitmiş eve yaptırdığı mutfak dolaplarını ödemiş dedi bende kızdım ve bu ne demek ya sana güvenip mi yapmış bu ne hadsizlik benim annem kapı çalmadan odama girmeyen kadın ki sen erkeksin annen eşyalarıni mi kurcalıyor hadi kurcaladı şifreni nereden biliyor dedim. Oda daha önce bunu yapmıştı alışkınım ama sinirim bozuluyor artık dedi, bende ne tepki verdin diye sordum, bana dedi ki tepki vermedim ne diyeyim. İnanmadım açıkçası bu bahaneler için bile olsa görüşmek istemiyorum artık onunla ona da bunu söyledim ben böyle kedi gibi ana kuzusu biriyle takılmam kusura bakma dedim o gün bu gündür görüşmüyoruz yani kızlar da bence sizin dediğiniz gibi cimri bahane uyduruyor.

Çok garip. Cimri olmasını geçtim, bana gerilim filmlerindeki tipler gibi geldi. Bu yaşa gelip hala annesiyle yaşayan, başka şehirde yaşayan yeni flörtünün yanına gidip her şeyi ona ödeten, sonra da telefon edip "annem benden para çaldı ama ben bir şey diyemedim" diye annesini şikayet eden bir tip. Bir de bunları anlatmak için görüşme talep etmiş. Çok anormal. Neden görüşüyorsunuz ki?

Son gelişmeleri yazıyorum arkadaşlar baya zaman geçmiş ama üzerinden neyse
Bu olaydan bir kaç gün sonra tekrar ısrarla buluşmak istedi ben reddettim dediğim gibi çözmek için maaş gününü bekliyordum.
Beklediğim maaş günü nihayet geldi ve bu bana çok sinirliyim lütfen görüşelim dertleşelim tarzı bir şey dedi bende o sırada çalıştığımı telefonda anlatmasını istedim, oda annem benim maaş kartımı almış gitmiş eve yaptırdığı mutfak dolaplarını ödemiş dedi bende kızdım ve bu ne demek ya sana güvenip mi yapmış bu ne hadsizlik benim annem kapı çalmadan odama girmeyen kadın ki sen erkeksin annen eşyalarıni mi kurcalıyor hadi kurcaladı şifreni nereden biliyor dedim. Oda daha önce bunu yapmıştı alışkınım ama sinirim bozuluyor artık dedi, bende ne tepki verdin diye sordum, bana dedi ki tepki vermedim ne diyeyim. İnanmadım açıkçası bu bahaneler için bile olsa görüşmek istemiyorum artık onunla ona da bunu söyledim ben böyle kedi gibi ana kuzusu biriyle takılmam kusura bakma dedim o gün bu gündür görüşmüyoruz yani kızlar da bence sizin dediğiniz gibi cimri bahane uyduruyor.

Görüşmüyormuşsunuz. Sizin adınıza sevindim. Bence çok doğru bir karar vermişsiniz.

Bu ne len boyle erkek mi olur
Sehir disindan gel kizlan buluş
Yemektir kahvedir kiza odet
Oh ne iyiymis
Parasi yoksa baskasindan borc alabilirdi
Ilk tanisma onemlidir
Hic sevmem balik bastan kokar derim

bende verdiğim karardan çok memnunum
Canim bnde inanmadim dedigine . Demekki gercekten cimri biri
Varsayalim ki dedigi dogru annesi sormadan harcadi . Ozamanda kotu ana kuzusu . Simdi buna ses etmiyorsa ilerde (evlilikte vs.)neler neler...

Sonuc olarak iki durumda birbirinden beter , en iyisini yapmissin vazgecmekle...

Canim bnde inanmadim dedigine . Demekki gercekten cimri biri
Varsayalim ki dedigi dogru annesi sormadan harcadi . Ozamanda kotu ana kuzusu . Simdi buna ses etmiyorsa ilerde (evlilikte vs.)neler neler...

Sonuc olarak iki durumda birbirinden beter , en iyisini yapmissin vazgecmekle...
gerçekten aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık yani hiç haz etmiyorum ana kuzusu erkekten

Bence ilk gorusme icin rahat davranmis. Sonucta oturmus bir iliskiniz yok herseyin aranizda karsiliksiz olduguna dair bir guven yok... erkegin ne olursa olsun ilk gorusmeye gelirken yaninda bi miktar parasi olmasi gerekir... gerekirse arkadaslarindan borc alir ama yine de size karsi mahcup olmamasi gerekirdi... ha atiyorum oturmus bi iliskiniz olur o zaman hep sen öde o ödemesin sorun olmaz cunku sen de bilirsin parasi olsa zaten sana ödetmeyecegini ki zaten gozun gormez bile kim odemis diye

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemedim önce arkadaşımdan ve kendimden bahsedeyim
yeni tanıştığım bir arkadaş var erkek aynı işi yapıyoruz ikimizde ama farklı fırmalar da arkadaşım 22,ben 23 yaşındayım.
arkadaşımın firmasında şu an bir maaş problemi var yani faturasını bile henüz ödeyemedi hattı kapalı o derece bir problem pazartesi hallolacak.
Birbirimize karşı ilgimiz var flört ediyoruz şu an.
Bu kişi eskiden benim firmam da çalışmış çevremde herkesi tanıyor ve ben bu kişiyi çevremde kime sorsam çok çok iyi yorumlar alıyorum.
Bu günde zaten çok efendi çok düzgün biriydi.

Şimdi bu arkadaşım benim olduğum şehire geldi benimle görüşmek için, ilk defa yüzyüze görüşüyoruz (bundan önce yüzyüze sadece bir on dk ayak üstü birbirimizi görmüştük) .
İlk defa benim şehrime geldi otobüs parasından, cafe de oturmamıza kadar her şeyi en önde giderek ben ödedim ve bu kişiden bir itiraz cümlesi, itiraz hareketi hiçbir şey çıkmadı.
Şimdi maaş durumu göz önünde, belki de bu kadar masraf hesap edip gelmedi çocuk ve hani hesap ödemeye kalksa ve yapamasa mahçup olacaktı.
Bir yandan da diyorum ki madem yanında parası yok neden çıktı yola geldi çünkü ben param olmadan bırak başka şehri çarşıya bile çıkmam.
Diğer yandan da bu gün görüşmeseydik eğer bir daha bir hafta veya daha uzun süre sonra ya kalacaktı bu iş.
Görüşmek için o ille de ısrar etti.
Bunun dışında hiçbir pürüz problem yoktu.
Sizce bu durum normal mi bana bir akıl verin hanımlar.
Sen bırak bunu. Evlenince de aynısını yapar.arkadaşım yaşadı aynı şeyleri.ilk başta kızmıyosun ama sonra ne bu ya para mı yedireceğim sürekli moduna giriyorsun. Bu kaygı yüzünden aşkını yaşayamıyorsun

Bana yaptıkların biraz fazla geldi. Ama bazı erkekler böyledir. Senden emin olana kadar, senin için para harcamazlar. :işsiz:

Güncellemeyi simdi okudum, inanmadım yalanına. Çalışan bir kadın, kocaman oğlundan gizli, böyle birşey yapmaz.

Bazı erkekler yolunacak tavuk arıyor, hem sevgilim olsun, hem tüm hesabı ödesin, hem geziyim tozayım, herşeyi onunla yaşayım. Öyle bir dünya YOK!!!

Son düzenleme:
Normal değil.
Ve çok itici
En başta niye kabul ediyorsun ki şimdi iyice alışırda

Back
X